Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Унисекс
  • Забавни
  • ТАТКО и АЗ
Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)

Ако съвсем скоро предстои рождения ден на вашия чичо или вуйчо, то време е да се замислите за това по какъв начин да го изненадате. Безспорно днес пазарът изобилства от какви ли не стоки, но не всяка една от тях е достатъчно средство, служещо като изненада за толкова скъп човек от семейството. Ние от „Смешки на Дрешки” сметнахме за необходимо да предложим на клиентите си почти неизчерпаемо разнообразие от артикули, които биха могли да се впишат като перфектният подарък.

Не е нужно да губите време по магазините, тъй като в тази категория ще откриете с лекота търсения от вас подарък. Ние сме тясно специализирани в създаването и изработването на уникални и неповторими подаръци, способни да предизвикат усмивки по лицето и весело настроение у вас.

Какви подаръци за чичо / калеко / вуйчо ще откриете при нас?

Вашият любим чичо или вуйчо има празник. Чудите се с какво точно да го изненадате, ето че ние ви предлагаме идеи, с които ще накарате всяко сърце да затупти от вълнение. Няма как на първо място да не обърнем внимание на малките и свежи детски бодита, които могат да се изработят по изцяло ваш дизайн. Това е едно от предимството, което притежават клиентите ни, тъй като успяват да се превърнат в творци на собствените си изненади. А какво по-хубаво от това?

Освен това всички бебешки бодита се изработват от висококачествен памук, който нежно и деликатно докосва кожата на вашите мъничета. Не предизвиква раздразнения или друг вид нежелани реакции. Към избраната от вас щампа би могло да се добави надпис като: „Имам най-добият вуйчо на света”, „Моят чичо е велик” или друг, какъвто вие пожелаете.

Не е нужно да съществува повод, за да поднесете подобен жест на един толкова важен и значим човек. Имате свободата сами да избирате текст и щампа. В случай, че желаете да персонализирате някой от артикулите си, то ние с огромно желание ще откликнем. Само един телефонен разговор е достатъчен, за да обсъдим вашите идеи и предпочитания.

Можете още да се възползвате от поръчка на тениска за възрастни с щампа. Както споменахме и по-горе, сами успявате да се превърнете в творци на дрехата, която избирате да поднесете. Мъжките тениски, които ви предлагаме, са с размер от S до 2XL. Изработват се от памук и еластан в съотношение, което допринася за изключително приятния допир.

Чашите с щампа са другият уникален и неповторим подарък, с който да зарадвате своя любим чичо. Те са подходящи за разливане на топли или студени напитки, в зависимост от това в какво състояние обичате да ги консумирате и какви са личните ви предпочитания. Вместимостта им е 300 мл. Изберете оригиналния и запомнящ се начин, за да зарадвате вашият любим чичо / калеко / вуйчо!

Подаръците за чичо или вуйчо са подходящи за различни поводи и оттам самите послания носят различно настроение. Широко предпочитани са забавните надписи, както и поздравленията за чичо/вуйчо на годината.

Очарователен вариант, който носи много настроение, са бебешките бодита с послания към чичото. Те са подходящи за бебета на възраст от 3 месеца до 2 години и половина и са чудесен поздрав, когато отивате на гости.

Повечето дизайни не са насочени към конкретен повод, тъй като не е необходима причина да изразите обичта към роднините. Можете да намерите и дизайни, създадени за конкретен празник като Коледа и Великден.

Разбира се, едно от големите предимства на подаръците от SmeshkiNaDreshki.com е това, че предлагат различна степен на персонализация.

На страниците на някои определени модели можете да посочите допълнителен текст или име, което можем да добавим към вече съществуващ от нас дизайн.

Можете да използвате наш дизайн, който да промените по свой вкус, или да предложите изцяло собствена идея.

Това можете лесно да направите като ни изпратите изпитване и прикачите изображение, в случай че имате такова, след което ние ще се свържем с вас, за да изясним подробностите.

Можем да изработим изцяло нов проект за вас, който да изпълним в рамките на 5 работни дни.

4.8 50
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук