Код на продукта: 391
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениска и боди с червен надпис и номер

Количество:


4.5 37

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим един изключителен спортен комплект от мъжка тениска и бебешко боди, които са идеалното решение за подарък по най-различни поводи. Те съчетават супер качество и страхотна цена, така че няма да се разочаровате нито за миг от това, че сте ги избрали. На когото и да подарите комплекта, удобството незабавно ще накара новите притежатели на комплекта да се влюбят в него и в мекотата и комфорта, които той предлага.

Как изглежда комплекта

Тениската за татко има класическа спортна кройка. Тя е свободна и комфортна, изцяло в бял цвят. Единственото различно на белия фон е щампата с фамилия и номер, които могат да се поставят както на гърба, така и на лицевата страна. Щампата е в червен цвят.

Бебешкото боди за момченце също е с класическа кройка. И то е в бял цвят, а щампата е идентична с тази на таткото. То също може да бъде с щампа на лицевата страна или на гърба. Изработено е по начин, който да позволява възможно най-голяма свобода на движение.

Материали и изработка

Говорейки за качество, трябва да се подчертае, че това не са само думи. Дрехите от комплекта са изработени от 100% чист памук, което е един от най-добите варианти за изработката на летни дрехи, каквито са тениските, както и за създаването на висококачествени бебешки дрешки. В допълнение, предлагаме и лукс модел тениска, която съдържа малко количество еластан (до 5%), което има за цел да направи по-приятно усещането при контакт с дрехата и плата.

Размери

Мъжката тениска се предлага в 5 различни размера, което на практика означава, че всеки може да открие това, от което се нуждае. Подобно е положението и с бебешкото боди, което предлага 8 различни размера, като по този начин могат да се покрият нуждите на всички деца на възраст до две години и половина.

Преди поръчка

Преди да направите заявка за определена дреха от комплекта, независимо дали говорим за тениската или за бодито, винаги е добре да разгледате подробната информация в таблиците. Там, за да ви улесним, сме добавили пълна и детайлна информация за това колко е дължината и ширината в сантиметри на всеки един продукт.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук