Кърпите / Хавлиите за кръщене са важна и незаменима част при извършването на този свят ритуал, състоящ се веднъж в живота ни. Затова е необходимо да подхождаме с нужното внимание и уважени, когато избираме подходящия артикул. Днес на вашето внимание предлагаме наистина колоритна и почти неизчерпаема палитра от всякакви модели кърпи / хавлии за кръщене, които да се превърнат в част от ритуала. Всички те са изключително прецизно подбирани, така че вие ще останете възхитени от различните дизайни.

Ако искате кърпата / хавлията да бъде подарък, то не се притеснявайте, че жестът ви ще бъде твърде семпъл и скромен, дори напротив. Благодарение на нас вие бихте могли да се превърнете в основен акцент на това тържествено събитие. Предлагаме ви наистина огромен избор и сме сигурни, че на 90 % успяваме да задоволим потребителското търсене.

Искате подаръкът ви да бъде интересен и строго индивидуален? Сега е възможността да поднесете подобен вид изненада. Селектирали сме единствено модели в нежни, топли и приятни цветове, като синьо, розово, бяло, жълто, зелено, лилаво. В зависимост от това какъв е полът на детето – момченце или момиченце, то следва да изберете цвета на кърпата / хавлията. Няма как да не се влюбите в красивия дизайн, който е до толкова ослепителен, че не се налага втори път да поглеждате към него, тъй като съзнанието ви вече е успяло да го запамети.

Освен всичко останало, материалите, използвани за направата на памучните изобретения са до толкова меки и приятни на допир, че човек лесно успява да направи асоциация с докосване на памук. Те се съхраняват за дълго, дори и след многократни изпирания.

Ако искате да ги съхраните меки и пухкави, то съветваме ви да следвате инструкциите, посочени върху етикета.

Какви кърпи / хавлии за кръщене ви предлагаме ние?

Едни от най-често срещаните надписи, са следните два: "Вече съм християнче" и "Свето кръщение". Разбира се към всеки от тях бихте могли да ни посочите името на вашето дете и ние ще го щамповаме с избран от вас шрифт или цвят. Ако желаете кърпата / хавлията да се превърне в акцент на това свято събитие, то бихте могли да добавите и датата, на която ще се проведе събитието. Какъв по-ценен спомен от това хавлиено творение?

Имате неограничени възможности за персонализиране на артикулите. Изборът е изцяло във вашите ръце. Не са никак малко онези родители или гости, които решават да щамповаме откъс от молба или друг красив цитат от Библията. С изработената от нас кърпа / хавлия за кръщене ще поднесете подарък, които винаги да напомня за вас и прекрасния ден на детенцето - един красив спомен.

Размерите на кърпата / хавлията са 28х49 см. Смятаме, че са напълно достатъчни за едно малко бъдещо християнче! Направете подарък на собственото си дете или на детето на ваши близки, избирайки точно тази категория от онлайн магазина „Смешки на Дрешки” !

Най-ключовият момент от ритуалът на Кръщението е потапянето на бебето от свещеника в казана с осветена вода. Това действие символизира потапянето на Христос в река Йордан, при което Светият Дух, въплътен в бял гълъб, го провъзгласил за Син Божи.

Загръщането на бебето в бяла хавлия след потапянето има символно значение на пречистване от всяко зло.

По тази причина хавлията е ценен подарък за кръщене, дори да не е онази, която ще участва в ритуала, поради символиката в значението на подаръка.

Персонализираната кърпа би оставила ценен спомен в живота на кръщелника, като му напомня за най-светлото тайнство в християнския живот.

Материалите, с които изработваме подаръците от SmeshkiNaDreshki.com целят да запазят приятните емоции от специалното послание максимално дълго време.

Затова и използваме висококачествени материали като памук, които не се свиват при многократно изпиране и запазват мекотата и формата си. Печатът ни е според високи стандарти и запазва цветовете ярки максимално дълго време.

За да съхраните максимално дълго качеството на кърпата за кръщене, перете при температури не по-високи от 40 градуса. Щадящите програми и препарати са за препоръчване, както и избягването на машинно сушене.

Ниските обороти на центрофугата намаляват триенето между щампата и останалата материя и помагат по-дълго да се запази цялостта и.

4.7 48

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук