Филтри
  • Момче
  • Момиче
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Липсата на идеи за подаръци за годишнини ви е довела дотук? В „Смешки на дрешки“ винаги имаме какво да ви предложим и то да бъде достатъчно оригинално и качествено, така че да послужи за хубав подарък за повод и без повод. А в случая повод има – и то какъв!

Дори и вашият близък човек да не празнува своята годишнина, подарявайки му специален подарък на съответната дата със сигурност ще му припомни за хубавия момент, който се е случил преди година, две, десетилетие и повече. Не е нужно да правите скъп подарък, за да направите датата по-специална, а ние сме се погрижили за високата сантиментална стойност, която да поднесете на паметния юбилей.

Подарък за годишнина за създаване на специален сантимент

Майка ви и баща ви вече не празнуват годишнината от своята сватба? Защо да не ги накарате отново да се зарадват, припомняйки им онзи красив момент, в който приключението им заедно като двойка е започнало. Може да облечете своето бебе в бебешко боди с надпис, насочен към празника на баба и дядо и да направите обикновения ден по-специален и радостен, карайки вашите родители да отпразнуват отново незабравимите мигове заедно, градени с години обич.

Дори с един семпъл на пръв поглед подарък като персонализирана чаша за топли напитки, памучна тениска с надпис и щампа, възглавница със снимка или мил семеен комплект в еднакъв дизайн може да постигнете желания ефект. А в SmeshkiNaDreshki.com разполагаме с необходимите подаръци за годишнина, които влизат точно в определението.

Изненадайте любимия човек с подарък за годишнина с уникално послание

Денят на сватбата като събитие и изживяване не се забравя никога, но самата хронологична дата създава затруднения за много хора. Подгответе се навреме с подаръка за своя съпруг или своята съпруга за годишнината ви от сватбата и се погрижете за отбелязването на важната дата с хубав подарък.

В нашия онлайн магазин може да откриете уникални подаръци за годишнини, чиято оригиналност постигаме чрез поставяне на креативни надписи, създаващи усмивки и ведро настроение. С тях може да изразите обичта си и да покажете колко много цените човека до себе си и всеки един миг на споделеност, който годините ви с него са ви подарили.

Защо да не подарите чаша с ваша снимка, която любимият ви човек може да занесе в офиса си, така че да се сеща за вас всеки път, когато пие своето кафе? Този семпъл, но сантиментален подарък за годишнина може да мотивира съпруга или съпругата ви да запази вдъхновението си до края на работния ден и да го приключи с усмивка, когато отново ще може да ви види.

Отбележете щурите моменти със закачливи подаръци за годишнина

В „Смешки на дрешки“ усмивките са задължителни. Именно затова тук може да откриете и подаръци за годишнина и юбилеи, които са специално създадени да дарят с широка усмивка своя адресат и хората около него. Зарадвайте любимия си човек за идващата годишнина с весел подарък, който със своята закачливост да разсмее и създаде приповдигнато настроение.

Качествени памучни материи, издръжливи щампи и печати и много настроение в уникални подаръци за годишнина – SmeshkiNaDreshki.com ви предлага всичко това на топ цена и с чудесни условия за поръчка и доставка.

Специалният подарък за вашата половинка, който никой друг не може да има, е най-добрият начин да и припомните, че за вас тя е единствената.

Персонализираните подаръци могат да бъдат различни всяка година, а посланията, които включват, винаги да носят настроение и романтика.

Можете да разчитате на умелите ни дизайнери в подбора на подходящи цветове и композиции, които да се съчетаят с ваше собствено послание или изображение.

Предлагаме опцията да включим снимка във вашия дизайн, или да измислим начин, по който надписите да се допълват в комплект от две съответстващи си тениски.

В SmeshkiNaDreshki.com можете да намерите подаръци за всеки важен повод за вашите роднини, в това число и юбилей на вашите роднини.

Предлагаме бебешки бодита и тениски с надписи, които честитят юбилея на вашата баба или дядо. Ако тяхното внуче ги посрещне, носейки това послание, несъмнено ще им достави несравнима радост.

Чашите са чудесен начин да напомняте на вашите скъпи роднини колко ги цените всеки път, щом те отпиват от кафето си.

Моделите предлагат и допълнително персонализиране като посочите името на вашия роднина, годините на юбилея и добавите специално послание от себе си.

4.8 40
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук