Филтри
  • Момче
  • Момиче
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Ако ви предстои да присъствате на годишнина, то значи сте попаднали на правилното място. Тук в тази категория ще се сблъскате с едни от най-оригиналните предложения за подарък за годишнина, които са в състояние да породят усмивки и весело настроение. Нашите страхотни и запомнящи се подаръци не струват много и освен това се оказват много по-ценни отколкото скъпи почивки до екзотична дестинация, маркови дрехи или изискван френски парфюм. Подаръците, които сме селектирали за вас в тази категория, са онова средство, благодарение на което да засвидетелствате уважение, любов и всеотдайност към близък и скъп човек.

В състояние сме да създадем перфектният за вас продукт, без значение от това какви са личните ви предпочитания – калъфки за възглавници, боди за дете, тениска за възрастни или чаша с надпис. Всички артикули в тази категория са внимателно и прецизно подбрани, така че да задоволят колкото се може по-голям кръг от търсения. Освен това, разполагате с възможността сами да се превърнете в творец на собствения си подарък.

Няма значение кой точно артикул ще предпочетете, то бихте могли предварително да се свържете с нас на посочения телефонен номер и да ни споделите за собствените си виждания и идеи. Изпратете ни семейна снимка или откъс от любима песен, които ние да щамповаме върху предмета, който сте избрали да поднесете за този толкова ценен празник, а именно годишнината.

Какви подаръци за годишнина предлагаме?

Без значение дали ви предстои да зарадвате половинката си или вашите баба или дядо, то резултатът със сигурност ще породи сълзи от щастие. Ето какви са нашите идеи, от които можете да се възползвате.

Бодита

Бебешките бодита са едни от най-сладките дрехи, които със сигурност няма как да останат незабелязани. А какво ще кажете върху тях да изпишем името на празнуващите или датата на това събитие. Със сигурност дрешката ще се пази за цял един живот на ценно място.

Освен това да не забравяме, че този вид артикул се изработва от наистина висок клас памучни тъкани, които нито дразнят, нито разраняват кожата на вашите мъничета. Те подлежат на всякакви третирания и гарантирано съхраняват наситеността и яркостта на цветовете си. освен това с едно боди можете да зарадвате двама души – ще направите прекрасен подарък към неговите баба или дядо и ще попълните детското гардеробче с още една дрешка. Страхотно е, нали?

Тениски

Тениски за възрастни с надпис – това е следващият артикул, който със сигурност ще породи сълзи от щастие в очите на празнуващите. Оставете частица от себе си върху дизайна и това е напълно достатъчно, за да накарате ваш близък човек да се почувства наистина специален, ценен и уважаван.

Чаши

Чаши с надпис и снимка – ако искате да напомняте за себе си всеки ден, то смятаме, че чашите са уникално средство за това.

Бъдете креативни и подходете творчески към избора на подарък. Не забравяйте, че годишнината е повод, за който не е от значение колко пари ще инвестирате, а по какъв начин ще подходите към това да зарадвате любим човек!

Специалният подарък за вашата половинка, който никой друг не може да има, е най-добрият начин да и припомните, че за вас тя е единствената.

Персонализираните подаръци могат да бъдат различни всяка година, а посланията, които включват, винаги да носят настроение и романтика.

Можете да разчитате на умелите ни дизайнери в подбора на подходящи цветове и композиции, които да се съчетаят с ваше собствено послание или изображение.

Предлагаме опцията да включим снимка във вашия дизайн, или да измислим начин, по който надписите да се допълват в комплект от две съответстващи си тениски.

В SmeshkiNaDreshki.com можете да намерите подаръци за всеки важен повод за вашите роднини, в това число и юбилей на вашите роднини.

Предлагаме бебешки бодита и тениски с надписи, които честитят юбилея на вашата баба или дядо. Ако тяхното внуче ги посрещне, носейки това послание, несъмнено ще им достави несравнима радост.

Чашите са чудесен начин да напомняте на вашите скъпи роднини колко ги цените всеки път, щом те отпиват от кафето си.

Моделите предлагат и допълнително персонализиране като посочите името на вашия роднина, годините на юбилея и добавите специално послание от себе си.

4.8 40
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук