Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Искате да изненадате вашия брат, по случай личен празник, Коледа, Великден или друг повод, но вече сте се изчерпали от към идеи и изпитвате сериозна доза затруднение? Тук в тази категория ще попаднете на креативни предложения, за които дори не се налага да инвестирате кой знае колко средства. Какво ще кажете за персонализирана дреха или чаша със снимка и надпис? Страхотно, нали!

Подаръци за брат - с какво да го изненадаме?

Ако сте семейни, имате дете и ви предстои да посетите вашия брат, по случай неговия рожден ден или имен ден. С какво смятате, че ще го зарадвате? Забравете за баналните комплекти козметика, блузи или друг аксесоар. Замисляли ли сте се, че една детска дрешка, с която да облечете малкото си съкровище, би могла да разнежи до такава степен мъжкото му сърце, че дълго време след това да си спомня за изненадата ви.

Никак не е случаен фактът, че ние сме отделили достатъчно място в онлайн магазина „Смешки на Дрешки”, където сме поместили разнообразието от артикули, спадащи към тази категория. В случай, че креативността и желанието да зарадвате любимия човек надделяват у вас, то предлагаме да ни изпратите ваша семейна снимка, която ние да щамповаме върху детската дрешка. А какво ще кажете към нея да добавим надпис от сорта на: „Имам най-добрия чичо на света” или „Аз съм късметлия с такъв вуйчо!”

Впуснете в действие въображението си и се свържете с нас, за да споделите каква точно е идеята ви. Ние сме посочили телефонните номера, на които можете да позвъните. Обещаваме ви, че вашата идея ще се превърне в реалност много скоро. Освен това не ще се налага да инвестирате кой знае какви средства, за да изненадате близък човек от семейството.

Друга изненада, която можем да ви предложим, е тениска с надпис. Към нея също бихте могли да добавите щампа, свързана с професията на брат ви или неговите лични хобита и интереси. Проучете предварително какво харесва той, ако не сте се виждали от дълго време и ни потърсете. Заедно ще сътворим уникален и неповторим подарък, който ще се помни дълго време след това.

Чашите са също толкова мил жест, тъй като те позволяват ежедневна употреба. Разбира се, всеки персонализиран подарък има далеч по-сантиментално значение, отколкото произволно закупена от магазина вещ.

Избирайки да пазарувате от „Смешки на Дрешки”, то вие не само ще породите истинско вълнение на празника, но също така ще накарате близък за вас човек да се чувства изключително специален!

4.7 47
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук