Филтри
  • Момиче
  • МАМА и АЗ
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)

Ако търсите оптимално решение за подарък за вашето хлапе или за малчуганите на ваши близки приятели, ние от Смешки на Дрешки имаме точно това, от което се нуждаете.

Предлагаме ви детските тениски с надписи, които съчетават добра цена, модерен дизайн и удобство. Те са идеалното решение, защото ще ви спестят прекомерното харчене на средства за подаръци, които в последствие подрастващите може и да не харесат.

Оригиналният дизайн на детските тениски с надписи ги прави чудесно предложение за малчуганите, особено ако ви предстои да гостувате на близки приятели за рождения ден или за друг празник на тяхното дете.

Дрехите за момченца и момиченца, които са на разположение в магазина ни, обхващат всички възрасти. Атрактивният външен вид гарантира, че няма да имате проблем с това дрехата да се хареса на хлапетата.

На разположение са както висококачествени модели за най-малките бебета на възраст над една година, така и за най-придирчивите младежи, които навлизат в тийнейджърските години.

Детските тениски с надписи са идеални за подарък

Този тип тениски без съмнение са идеален избор за подарък, който със сигурност ще се хареса и ще влезе в употреба. Това е добър избор, особено ако сте от хората, които не желаят да подаряват предмети, за които не са сигурни, че ще се харесат. Блузките са най-доброто решени защото:

Те са на добра цена

Цените може и да не са най-ниските, които ще откриете на пазара, но със сигурност са най-добрите на фона на качеството, което се предлага. Покупката на подобно облекло е изключително разумна, тъй като имате пред себе си гарантирано качество.

Те имат дълъг живот

При покупка на такава детска тениска за вашия малчуган или за хлапето на ваши близки, можете да бъдете спокойни, че няма да попаднете на нещо нетрайно, което скоро ще се повреди. Тези облекла имат много дълъг живот, като материята и цветовете се запазват даже и след многократни изпирания.

Те имат многостранно приложение

Хубавото при тези тениски е, че могат да се съчетават по различни начини с други дрехи, което обяснява техния многостранен характер. Те са идеални за спорт, за посещение на различни обществени места, за училище, за игра с приятели, както и за носене у дома.

Те са изключително удобни

Детските тениски с надписи са изработени изцяло от памук, като в материята е добавено единствено минимално количество еластан, което да позволи дрехата да бъде оптимално удобна и приятна за носене.

Лесни за поддържане

Поддържането е много важен момент при покупката на дрехи. То трябва да бъде максимално улеснено, като е от много голямо значение да не се налага дрехата да бъде прекомерно щадена и пазена.

В този случай имате късмет, тъй като всички наши предложения в Смешки на Дрешки са лесни за пране. Те запазват качеството си, даже и след многократни изпирания със силни перилни препарати.

Материята остава все така приятна и мека на допир, а цветовете запазват високото си качество и яркост. Тук проличава добрата изработка на щампата, тъй като тя не се влияе по никакъв начин, дори при многократно изпиране в автоматична пералня.

Персонализираните тениски са начин да покажете на вашето дете колко е специално за вас и да му създадете радост.

Детството е периодът, в който връзката детето е най-привързано към родителя и от това колко ще заздравите тази връзка зависят и отношенията в бъдеще.

Всички знаят колко много децата обичат подаръците. Личните подаръци са един от начините да подсилите връзката с детето си като му създадете спомени.

Забавните надписи са начин да разсмеете детето си и да му създадете добро настроение за през деня, а изненадата при получаването на личната тениска винаги е голяма.

SmeshkiNaDreshki.com ви предлага богата колекция от весели надписи и дизайни за детски тениски, а освен това можете да зарадвате вашето дете като сами създадете лично послание.

Не е необходим специален повод, за да зарадвате детето си с персонализирана тениска, но ако има конкретен празник можете да съобразите дизайна с повода.

Популярни са детски тениски за деня на майката, за Коледа или за рожден ден. Добра идея е ако детето ви спортува да му подарите спортна тениска с неговото собствено име.

В предлаганите от нас дизайни можете да избирате между такива, подходящи за момченца или момиченца, както и подходящи за различни възрасти.

Основният цвят на тениската може да бъде различен в зависимост от предпочитанията на вашето дете. За децата е много характерна привързаността към определени цветове.

В случай, че искате сами да създадете своя дизайн или надпис, ние ще ви помогнем да го осъществите по най-добрия естетически начин.

Сушенето на памук с шампа или принтиран дизайн, бива да се случва на простор, чрез топъл въздух и светлина. Препоръката на екипа на SmeshkiNaDreshki.com е да се внимава с центрофугирането и високата температура на пране и сушене.

Най-честите причини за отлепване на щампа от тениска е неправилното пране заедно с други памучни дрехи, на неправилна програма.

За хората с по-стари перални – най-добрите условия за пране на тениска с щампа и принтиран дизайн, е до 40 градуса, на бавна центрофуга (не повече от 700) оборота и без сушене в пералня.

Причината да не е желателно сушенето на дрехи от памук с щампа, да се извършва в пералня или машинна сушилня, е заради високата температура и влага, които са налични по време на този процес.

4.6 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук