Сестрата е важна фигура в живота ни. Ако разликата с нея е твърде голяма, то насреща са и много по-чести конфликти. Ако ли обаче възрастта е твърде близка, то възможността да се заформи приятелство за цял един живот, е огромна. Без значение каква е възрастовата бариера между вас и сестра ви, то ние ви предлагаме огромна палитра от всевъзможни изненади, благодарение на които ще я накарате да се чувства специална, обичана, ценена и уважавана.

Ако искате заедно да създадем персонален и оригинален подарък, то ние от „Смешки на дрешки” ще ви съдействаме това да се случи. Предлагаме ви неограничени възможности за надписи и цветове, от които да се възползвате. Можете да дадете воля на въображението и креативността си. Тук на това място със сигурност ще попаднете на изключително свежи, цветни и забавни идеи, които едва ли ще откриете при някой от нашите конкуренти.

Ако вече имате яснота и си представяте дизайна на дрехата или предмета, с който желаете да зарадвате вашата сестра, то очакваме да се свържете с нас и да ни споделите за собствените си идеи. Обещаваме ви, че заедно ще създадем нечуван шедьовър, който със сигурност ще разтупти сърцето на милото момиче.

Какви подаръци за сестра ви предлагаме?

При нас ще откриете много и най-разнообразни подаръци за сестра, без значение от това към коя възрастова група принадлежи тя. Ще започнем с предложения за най-малките. В случай, че току-що сте се превърнали в по-голям брат или сестра, то бихте могли да поръчате детско боди за новородено. Дизайнът може да изберете от категорията или да ни изпратите семейна снимка или друга картинка по ваш избор. Към цялото това изкуство бихме могли да добавим и красиво пожелание. Страхотно е, нали?!

Гарантираме ви, че бебешките дрешки биват изработвани от меки и пухкави материи, които са изключително приятни на допир. Те ще докосват като перце деликатната кожа на най-малките членове от семейството ви. Дори и след многократни изпирания цветовете ще се запазват също толкова ярки и наситени, каквито са били в първоначалния си вид.

За по-порасналите членове от семейството предлагаме детски тениски с щампи. Отново можете да избирате сред посочените дизайни, които не са никак малко или сами да сътворите дизайна на подаръка, с който възнамерявате да зарадвате вашата сестра.

С цел перфектната изненада ние ви предлагаме комплект от тениска и чаша – този жест няма как да остане незабелязан. Поднесете уникален подарък, който няма аналог и бъдете сигурни, че този момент ще се помни дълго след това!

Предлагаме персонализирани подаръци за малка сестричка, като бодита и дрешки с очарователни надписи. В случай, че разликата със сестра ви е малка и сте пораснали заедно, предлагаме и варианти за по-големите.

Хуморът е израз на близост между сестрите и закачливите надписи са идеален вариант за щампа на тениска или чаша за вашата сестра.

Най-очарователната опция, с която можете да изненадате вашата сестра, е напълно персонализиран надпис или картинка с послание от общите ви моменти. Това може да бъде шега, която разбирате само помежду си, или надпис, който ви връща в спомени от миналото.

Можете да заявите персонализиран надпис във формата ни за контакт, на посочения телефон или по имейл.

Разбира се, най-милият подарък е този, който изразява връзката между вас и вашите близки, каквито са персонализираните ни комплекти в SmeshkiNaDreshki.com.

За по-малка сестричка предлагаме комплект тениска и боди с допълващи се надписи, които изразяват обичта помежду ви.

Един от най-вълнуващите комплекти е този между тениска и чаша с идентичен дизайн. Той създава разнообразие и припомня топлите отношения дори когато сте далече едни от други.

За да бъде подаръкът напълно уникален можете да поръчате комплекти с персонализиран дизайн, който включва личните ви имена и дори снимки. Ако имате прякори от детството, сега е моментът да ги сложите на комплект тениски.

4.6 46

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук