Филтри
 • Момче
 • Момиче
 • Унисекс
 • Мама
 • Баба
 • Мама и баба
 • Леля/ Стринка/ Вуйна
 • Коледа
 • Великден
 • Народни мотиви
 • За бременни
 • Татко
 • Дядо
 • Имен ден
 • Забавни
 • Коледа
 • Великден
 • Патриотични
 • Шевици
 • Лов/ Риболов
 • МАМА и АЗ
 • ТАТКО и АЗ
 • Коледни
Показани 1 от 15 | 267 (18 Страници)

Специалните поводи на вашите близки са най-подходящите моменти, в които можете да им покажете колко важни са те за вас. Подаръците могат да бъдат не просто материални вещи, но също така носители на послание, което изразява определен сантимент и цели да донесе емоции на вашите близки.

Един от най-очарователните начини да зарадвате вашите роднини и приятели на празник, независимо дали личен или световен, е като им подарите персонализирани тениски с надпис и щампи по поръчка. По този начин вие ги дарявате с уникален подарък, предназначен лично за тях, с което им показвате, че истински ги цените.

При нас в SmeshkiNaDreshki.com ще откриете неповторими тениски с щампи със сантиментални послания или забавни надписи, които ще направят деня на вашите близки още по-специален.

Какви тениски с надписи и щампи ще откриете при нас

Тениските, които ние от Смешки на дрешки ви предлагаме, могат да бъдат подходящи за всеки един повод – рождени и имени дни, Коледа, Великден, Свети Валентин, както и всеки друг празник. Дори да не отбелязвате специален повод, винаги можете да зарадвате своите близки с очарователно послание на тениска по поръчка.

Дизайнът на тениската може да включва някоя от предложените от нас картинки, които със сигурност ще усмихнат получателя. Подготвили сме и поредица забавни надписи, които със сигурност ще повдигнат настроението на близките ви, при това не само в специалния ден.

Подобен подарък вероятно ще бъде използван и през ежедневието, усмихвайки неговия притежател всеки път, когато облече тениската. Предлагаме поздравителни тениски с надпис и щампи за всеки член от семейството, както и тениски със снимка по поръчка, с които получателят ще се почувства още по-специален.          

Предлаганите от нас дрешки по поръчка са изключително качествени и устойчиви във времето. Те са изработени от 95% естествен памук и 5% еластан, което ги прави неповторимо меки и комфортни.

Самият печат се оформя от висококачествени мастила, които биват запечатвани под висока температура. Това позволява многократно пране без повреда, в случай, че следвате инструкциите за пране, посочени на етикета.

Ако се колебаете какъв размер да изберете, можете да разгледате таблицата с размери, която сме създали за ваше удобство. Там са изписани размерите и сантиметрите, които отговарят на тях, което може да ви помогне да изберете правилния размер за вашият близък.

Изработваме ли тениски по поръчка

Ако се интересувате от вариант „направи си тениска“, ние ви предоставяме и тази възможност. Ние ще изработим щампа с висококачествено мастило по дизайн, изпратен ни от вас. Предлагаме също така и вариантът да изготвим проект за дизайн по ваша идея, който може да включва картинка и надпис. Първият работен проект е безплатен, така че не се притеснявайте да развихрите въображението си и да впечатлите вашите близки в специалният за тях ден.

Защо да поръчате тениски с щампи именно от SmeshkiNaDreshki.com

 Ако търсите бързо и качествено обслужване, отзивчиви и мили служители, достъпни цени и високо качество, можете да ги намерите при нас в Смешки на дрешки.

Главната ни цел е да ви помогнем да подарите истинска емоция на своите близки.

Поръчайте персонализирани тениски от SmeshkiNaDreshki.com и ще се уверите, че сте направили правилния избор.

Персонализираните тениски са невероятна опция за подарък именно защото могат да бъдат подходящи за всеки повод.

В нашите колекции се предлагат дизайни за празници като Коледа и Свети Валентин, 8ми март, както и за лични празници като рождени и именни дни, кръщенета и други.

Надписите, орнаментите и картинките се съчетават в стилни дизайни, изпипани с вкус и старание.

Надписите могат да бъдат със сантиментални или романтични послания, както и със забавни закачки. За истински уникален подарък можете самите вие да участвате в създаването на дизайна като предложите надпис или картинка по собствена идея.

Не е необходимо дизайнът да бъде свързан с определен повод. Можете и да изберете тениска с картинка, която съвпада с вкусовете на получателя и дълго време ще му създава приятно настроение.

При избирането на персонализирана тениска най-важното е да помислите за това какво би се харесало на получателя, или какъв спомен искате да създадете у него.

Цветът е важен като основа, тъй като някой хора предпочитат да носят определени цветове и не харесват други. За да се чувства получателят по-добре е важно да се съобразите с неговите цветови предпочитания – обърнете внимание на това какви цветове носи най-често.

След като изберете основата идва ключовият момент – дизайнът. Персонализираните тениски за конкретни празници винаги ще са подходящи за съответния повод, но е възможно тениската да не бъде носена през останалата част от времето.

Тениските с лични послания са подходящи за носене във всеки един момент. Забавните надписи винаги създават много настроение, а сантименталните надписи ще създадат у човека приятен спомен всеки път, когато облича дрехата.

Тениските за персонализиране, които можете да намерите на SmeshkiNaDreshki.com, са направени от памук и еластин. Еластинът се намира на яката, краищата на ръкавите и в основата на тениската.

Продуктите ни се правят от чист, 100% органичен турски памук, който се добива равнините на Анадола. Очакваният процент на отпускане на памука са технологичните 4%, като самото разтягане спира след първото или второто пране на 40 градуса.

При машинно сушене, е желателно тениските да се сушат с други памучни изделия, тъй като памукът се влияе от синтетичен допир при високи обороти и висока температура.

Не се изисква друг начин на пране, но е добре да се перат на не повече от 40 градуса, тъй като може да се очаква изтъняване на връзките межди фибрите.

4.4 58
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук