Код на продукта: 386
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениски с червен надпис и номер

Количество:


4.4 46

Комплектът от тениски за татко и син е едно страхотно предложение, което ние от Смешки на Дрешки имаме за вас. Можете да подарите този комплект на съпруга си и сина си, но също така и на брат си и племенника или на свой приятел. Съчетанието от топ качество и супер цена прави комплекта един много добър избор, който ще зарадва вашите близки, но без да се налага да харчите куп пари.

Тениската за таткото

Тениската за таткото се предлага в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Дрехата е изработена в подчертано спортен стил. Тя е свободна и комфортна, а на цвят е бяла. Акцентът се поставя върху щампата. Тя е в червен цвят и има изписана фамилията на собственика на тениската, както и номер избран по време на поръчка.

Тениската за момчето

Блузката за сина е 100% копие на тази, която ще носи таткото, но с тази разлика, че размерите драматично се различават. Тя е на пръв поглед същата, но е предназначена за момче на възраст между 2 и половина и 12 - 13 годишна възраст, в зависимост от това дали момчето расте по-бързо или по-бавно. Предлагат се 7 различни размера, а кройката е спортна и свободна.

Материали

За изработката на тениските от комплекта са използвани само материали от най-високо качество. Дрехите са създадени от 100% чист и натурален памук, като на разположение на потребителите е и така наречения лукс модел, който е и с добавка от 5% еластан. Резултатът е подобрено усещане при допир с кожата.

Издръжливост

При пране тениските от комплекта са много устойчиви. Така например, платът остава все толкова мек и приятен при контакт, а щампата няма да загуби своята яркост и наситеност като цвят. По този начин тя ще запази новия вид на дрехата за по-дълго време.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук