Код на продукта: 173Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "На Вуйчо принцесата с корона"

Количество:


4.4 33

Ние ви предлагаме интересни, красиви и разнообрази бебешки бодита. Прекрасен дизайн със закачливи надписи. Те са идеалният подарък за бебенца и малко по-пораснали момиченца такъв, който да избяга от стандартите.

Ако искате да бъдете различни и да създадете поводи за много усмивки, то можете да се насочите към нашето предложение. Това бебешко боди с надпис е идеално за всеки един вуйчо, който обича безкрайно много своята малка племенница.

Материята на това моделче е изцяло памучна, благодарение на което ви гарантираме пълен комфорт за малкото момиче. Няма абсолютно никаква възможност тя да предизвика раздразнение по нежната детска кожа.

Бебешкото боди е подходящо за лятото и за студените зимни дни. То се предлага в два варианта с къс и с дълъг ръкав, за да може да отговори на нуждите на детето през различните сезони.

Защо да изберем боди за бебе за подарък?

Това е един практичен избор. Винаги е необходимо още едно бебешко боди в гардероба на момиченцата. В комбинация с прекрасния дизайн и щампа, подаръкът ви вече се превръща от практичен в много оригинален.

Предлагаме размерчета – бодито за бебе е подходящо новородени и пораснали деца до 3 години. Яркият цвят на щампата се запазва непокътнат и след много изпирания, благодарение на високото качество на използваното мастило.

Предимствата на боди „На Вуйчо принцесата“ с корона

Асортиментът ни разполага с бебешки бодита за момиченца с надпис „На Вуйчо принцесата“ с корона в два варианта – къс ръкав и дълъг ръкав. Розовият надпис издържа на многобройни ползвания и изпирания. В основата бодито се закопчава с лесен, удобен и непредизвикващ дразнене механизъм „тик так“. Осигурена е достатъчно свобода на движение в областта на крачетата.

Подарете на своята племенница този качествен подарък на изгодна цена, който ще ѝ остане като мил спомен и след нейното порастване.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук