​ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН „СМЕШКИ НА ДРЕШКИ“


Настоящите общи условия целят уреждането на договора за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между „ДемоЛаб България“ ЕООД от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия във връзка със закупуване на предлаганите от онлайн магазин smeshkinadreski.com стоки.


НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА


За изпращането на валидна поръчка не е необходима предварителна регистрация в сайта. Потребителят може да заяви своята поръчка, поставайки желаните артикули в своята „количка“ и  въвеждайки необходимите данни за доставка. За всяка успешно направена поръчка, потребителят получава имейл с информация за неговата поръчка.

След приключване на процеса на подаване на поръчка, потребителят заявява своето категорично съгласие за сключване на договор от разстояние.

За да направите валидна поръчка, потребителят трябва да предостави:

1.       Валиден имейл адрес.

2.       Верен адрес за доставка, както и адрес за фактуриране.

3.       Вярно попълнени данни за контакт – имена и телефон за контакт.

Ако след изпращане на поръчка, имаме въпроси по отношение на заявените артикули, наш консултант ще се свърже с Вас за изясняване на детайлите. Ако посочените данни за контакт са невалидни и не успеем да се свържем с Вас, поръчката ще бъде обявена за невалидна и автоматично отхвърлена.

 


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА


Всички пратки се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ ( до техен офис) или куриерска фирма СПИДИ ( до посочен от Вас адрес). Цените за доставка са фиксирани – 5 лева до офис на куриерска фирма ЕКОНТ и 6.50 лева до адрес. Доставката при поръчки на стойност 80 лева или над 80 лева е безплатна.

Доставките до адрес се извършват в делнични дни от понеделник до петък от 9:00 часа до 17:30 часа. Пратките, изпратени до офис на куриерската фирма могат да бъдат освободени и в събота според работното време на съответния офис.

Съботни доставки до адрес се изпращат единствено след предварителна уговорка между потребителя и онлайн магазина, като цената на услугата „съботна доставка до адрес“ се заплаща допълнително. Стойността на усугата е 2.50 лева.

След изпращане на Вашата поръчка, срокът за доставка е 24 часа до населените места с представителство на куриерска фирма ЕКОНТ и до 3 работни дни до населени места без офиси на ЕКОНТ.


УСЛОВИЯ ЗА ИЗРАБОТКА И СРОКОВЕ НА ИЗПРАЩАНЕ


Пратки се изпращат от понеделник до петък. В събота не се обработват и изпращат поръчки.

Стандартният срок за изработка е 3 работни дни от датата на подаване на поръчка.

Ако желаете да изработим и изпратим поръчката Ви СПЕШНО, задължително се свържете с наш консултант на посочения от нас телефон за контакт.


РАБОТНО ВРЕМЕ


Онлайн магазин smeshkinadreshki.com приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Работното време на консултантите на онлайн магазин smeshkinadreshki.com е от 9:00 часа до 18:00 часа от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК.

За връзка с наш консултант по продажби: 0894/986-136 или office@smeshkinadreshki.com

 


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОРЪЧКИ И ПОРЪЧКИ, НАПРАВЕНИ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА НА КЛИЕНТ


 

При въвеждането на данните за персонализираните модели, моля въвеждайте данните на кирилица – в противен случай те ще бъдат отпечатани така, както са били въведени.

Онлайн магазин "Смешки на Дрешки" не носи отговорност при грешно или неправилно въведени данни от клиента.

Онлайн магазин smeshkinadreshki.com може да изработи бодита, тениски, чаши и други артикули по предварителна заявка на клиент. Приемаме файлове в следните формати: ai, cdr, eps, tif, jpg.

Освен готови дизайни, можем да отпечатаме и персонализирани модели с Ваш текст. В тези случаи, наш консултант ще се свърже с Вас (по имейл или телефон) за уточнение на всички детайли около модела. Ние ще създадем проект за Вас (1 на брой), който ще Ви покаже как ще изглежда отпечатания модел. Първият работен проект е безплатен, за направата на всеки следващ се заплаща допълнително.

Срокът за изработка на персонализирани модели е до 5 работни дни. В случай, че желаете да получите поръчката си СПЕШНО, можете да се свържете с наш консултант на телефон 0894/986 136.

В случаите, в които създаваме напълно нов модел, с графични файлове предоставени от нас, авторските права са собственост на „ДемоЛаб България“ ЕООД.


УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ


Право на замяна имате във всички случаи, когато:

1.       Съдържанието на получения артикул се различава от неговото описание.

2.       При допуснати неточности от страна на екипа на „Смешки на Дрешки“ при отпечатването на модели с персонализация.

3.       При увреждането на стоката по време на транспорт.

4.       При несъответсвие на размер (поръчан М, изпратен С  например)

5.       При неспазване на договерения срок за доставка.

6.       При констатиране на дефекти на стоката.

 

Във всички от изброените по-горе случаи ще Ви бъде заменен артикула във възможно най-кратки срокове за наша сметка.

Рекламация се прави в срок до 14 работни дни от получаването на стоката.


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА


Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, клиентът има право да върне стоката в 14 дневен срок от датата на нейното получаване. Стоката трябва да бъде в ненарушен търговски вид и в оригинална опаковка.

 

Връщането и замяната на закупен артикул от онлайн магазин smeshkinadreshki.com се извършва при следните условия:

1.       Напълно запазен търговски вид на стоката – оригинална опаковка и етикети, непрана, негладена, неносена, без допълнителни корекции по нея.

2.       Транспортните разходи за връщането на стоката са за сметка на клиента.

3.       Транспортните разходи и в двете посоки  при замяна на стока се поемат от купувача.

Съгласно чл. 57 от ЗЗП при персонализирани поръчки и такива по индивидуална заявка, не можете да претендирате за връщане или замяна на стоката.


РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ


Платформа за онлайн разрешаване на спорове:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=BG

Комисия за защита на потребителите: https://www.kzp.bg


ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА:


В срок от 14 работни дни клиентът има право да предяви право на отказ от поръчка. Право на отказ от поръчка се губи по чл. 57 от ЗЗП

За да предявите правото си на отказ от поръчка, моля попълнете следният формуляр и го изпратете на посочения във формуляра адрес:

https://smeshkinadreshki.com/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz.pdf

 


АВТОРСКИ ПРАВА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ


 

Цялата информация, публикувана на страниците на smeshkinadreshki.com е собственост на "ДемоЛаб България" ЕООД. Това включва текстове, снимки, графични файлове, модели. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и модели ще бъде преследвано със силата на законодателното право съгласно ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА АВТОРСКОТО ПРАВО И ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ.

 


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ


 

Всеки артикул, публикуван на онлайн магазин smeshkinadreshki.com има фиксирана цена, а в описанието му са дадени основните характеристики на продукта. Всички цена са в лева, с включено ДДС. Онлайн магазинът запазва правото да променя нюансите на цветовете на продуктите.

„ДемоЛаб България“ ЕООД запазва правото си да променя съдържанието на уебсайта, както и характеристиките на предлаганите продукти. „ДемоЛаб България“ ЕООД запазва правато си да ограничи достъпа на некоректни потребители и такива, проявили некоректни действия.

С приемането на тези общи условия, потребителите се съгласяват да получават имейли, известия и обновления относно поръчки, профил, отстъпки и оферти за нашите продукти на предоставения от Вас имейл адрес.


ИНФОРМАЦИЯ И ДАННИ ЗА КОНТАКТ


"ДемоЛаб България" ЕООД

ЕИК: 203444069

МОЛ: Анелия Ангелчева

Пазарджик 4400

Бул. Мария Луиза №87


ЗА КОНТАКТ:


0894/986136

office@smeshkinadreshki.com

crazy.baby.fashion@gmail.com

 

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук