Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Тениските за влюбени са едно от най-оригиналните предложения при нас в Смешки на Дрешки. Дрехите притежават изключително високо качество, което се изразява в естествени и издръжливи материали на изработка, приятно усещане на допир, както и издръжливост при пране. Кройката е създадена така, че да бъде на първо място удобна, но също така и за да се чувствате добре с новата си дреха.

За деня на влюбените и без повод

Тениските за влюбени са идеалният подарък за вашата половинка за Свети Валентин, но не само. Дрехите от тези комплекти са изключително удачен избор за подарък дори и когато няма повод, защото така подарявате не само положителна емоция, но и една дреха, която ще бъде подходяща за носене у дома и навън.

Идентични за него и за нея

Моделите блузки за влюбени, които ние от Смешки на Дрешки предлагаме, са съответно абсолютно идентични, но с тази разлика, че са създадени за мъже и за жени. Разликите се изразяват основно в кройката. Има известни разлики между мъжките и дамските модели, като например това, че дамските имат известно стеснение в талията, по-голямо деколте и са по-малки като размер.

Какво предлагат тениските за влюбени

Блузките от тази серия комплекти за влюбени представляват идеалното решение, което може да ви спести много време, вместо да се чудите какво да подарите на половинката за Свети Валентин или просто така, без да има повод. Ето какво предлага комплекта:

Добра цена

На фона на все по-надутите цени на пазара, ние от Смешки на Дрешки се стремим да предложим високо качество, което да бъде достъпно на една наистина разумна стойност.

Оригинална щампа

Щампите при тази тематична серия облекла са специално създадени на любовна тематика. Това се вижда основно по картинката, която представлява различни послания или илюстрации, включващи силуети на влюбени двойки, сърца и други.

Издръжливост на пране

Дори и след многократни изпирания, цветовете се запазват в първоначалния си блясък. Те не избледняват, не се изтъркват и не издават признаци на стареене. Същото се отнася и за материята на самите блузки. Те се запазват меки и приятни на допир, все едно никога до сега не са носени.

Качествени материали

Тениските за влюбени са изработени от чист памук, към който е добавено минимално количество еластан. Неговата цел е да се постигне още по-приятно усещане за допир с кожата.

Оптимално добра кройка

Кройката на комплекта е оптимално създадена за да може да се постигне максимално ниво на удобство. В същото време не е подминато и това, че дрехата трябва да подчертава и достойнствата на фигурата.

Тениските за двойки създават неповторимо усещане за романтика. Посланията, вплетени в техния дизайн изразяват любовта и отношението към вашата половинка.

Най-сладкото в любовните отношения е връзката между двамата партньора, затова най-добрите модели тениски за влюбени са комплектите за двама. Те обединяват двойката, тъй като включват тениска със сходен или идентичен дизайн и за мъжа и за жената.

Любовта може да е изразена чрез мили надписи или картинки, а по ваше желание може да добавите снимка към дизайна. Двете тениски могат да бъдат и идентични, за да напомнят, че с половинката ви сте част от едно цяло.

Забавните надписи в тениските за двойки са допълнение към хумора, който е знак за близостта между влюбените и е част от романтиката на връзката.

Тениските за влюбени двойки са начин да изразите чувствата си и да покажете на света колко обичате своята половинка.

При избора на тениска за подарък на партньора ви е важно да изберете най-добрия начин, по който да проявите чувствата си. Това включва да изберете романтично послание, което ще припомня на любимия ви човек колко е ценен за вас.

Ако половинката ви е с изразено чувство за хумор са подходящи забавни тениски за влюбени двойки. За да покажете любовта си пред целия свят са идеални идентичните комплекти тениски за влюбени.

Ако искате подаръкът личен и наистина неповторим, можете да поръчате тениски за двойки със снимка.

Дизайнът и изборът на цветове зависят от вашите вкусове и предпочитания и особено от тези на половинката ви. Можете да се доверите на SmeshkiNaDreshki.com за елегантен дизайн на тениски според вашите желания.

Възможността за персонализация на дизайните намиращи се на сайта на SmeshkiNaDreshki.com е налична, но е до известна степен.

За да създадете изцяло нов дизайн за вашата тениска, е добре първо да се свържете с нас, за да проверите дали този конкретен модел е наличен.

Важно е, също така, да проверите дали нашите дизайнери имат възможност да разработят нов дизайн или да работят по ваш личен такъв.

Генералната ни практика ни показва, че това, което вече е налично на сайта, доста добре пасва на предпочитанията на другите хора. Въпреки това сме оставили място за персонализация.

Ако се нуждаете от съвети за това как да направите вашата персонална щампа по-добра, можете да се свържете с нас по всяко време.

4.8 40
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук