Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Тениските за влюбени са едно от най-оригиналните предложения при нас в Смешки на Дрешки. Дрехите притежават изключително високо качество, което се изразява в естествени и издръжливи материали на изработка, приятно усещане на допир, както и издръжливост при пране. Кройката е създадена така, че да бъде на първо място удобна, но също така и за да се чувствате добре с новата си дреха.

За деня на влюбените и без повод

Тениските за влюбени са идеалният подарък за вашата половинка за Свети Валентин, но не само. Дрехите от тези комплекти са изключително удачен избор за подарък дори и когато няма повод, защото така подарявате не само положителна емоция, но и една дреха, която ще бъде подходяща за носене у дома и навън.

Идентични за него и за нея

Моделите блузки за влюбени, които ние от Смешки на Дрешки предлагаме, са съответно абсолютно идентични, но с тази разлика, че са създадени за мъже и за жени. Разликите се изразяват основно в кройката. Има известни разлики между мъжките и дамските модели, като например това, че дамските имат известно стеснение в талията, по-голямо деколте и са по-малки като размер.

Какво предлагат тениските за влюбени

Блузките от тази серия комплекти за влюбени представляват идеалното решение, което може да ви спести много време, вместо да се чудите какво да подарите на половинката за Свети Валентин или просто така, без да има повод. Ето какво предлага комплекта:

Добра цена

На фона на все по-надутите цени на пазара, ние от Смешки на Дрешки се стремим да предложим високо качество, което да бъде достъпно на една наистина разумна стойност.

Оригинална щампа

Щампите при тази тематична серия облекла са специално създадени на любовна тематика. Това се вижда основно по картинката, която представлява различни послания или илюстрации, включващи силуети на влюбени двойки, сърца и други.

Издръжливост на пране

Дори и след многократни изпирания, цветовете се запазват в първоначалния си блясък. Те не избледняват, не се изтъркват и не издават признаци на стареене. Същото се отнася и за материята на самите блузки. Те се запазват меки и приятни на допир, все едно никога до сега не са носени.

Качествени материали

Тениските за влюбени са изработени от чист памук, към който е добавено минимално количество еластан. Неговата цел е да се постигне още по-приятно усещане за допир с кожата.

Оптимално добра кройка

Кройката на комплекта е оптимално създадена за да може да се постигне максимално ниво на удобство. В същото време не е подминато и това, че дрехата трябва да подчертава и достойнствата на фигурата.

4.8 40
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук