Филтри
  • Бодита
  • Тениски
  • Чаши
Показани 1 от 15 | 135 (9 Страници)

8-ми март е един от най-обичаните по цялото земно кълбо празници заради вродената ни признателност към жените, към които се обръщаме с обич с думи като „любима“, „мамо“ и „бабче“. Макар и да не ни е необходим повод, за да изразим обичта си към силните и нежни жени в животите ни, отбелязването на датата е страхотен начин да си припомним да оценяваме всичко, което са направили за нас и да им покажем, че знаем колко много им дължим.

Търсите хубав подарък за 8 март, който да събере най-добрите ви пожелания във весело специално послание към ваша любима дама? Попаднали сте на правилното място, тъй като в SmeshkiNaDreshki.com имаме доста голям набор от предложения, които отговарят на вашето търсене. Тук може да разгледате най-актуалните от тях и да подберете перфектния подарък за 8ми март, който ще накара близката ви дама да се чувства наистина специална.

Подаръци за 8 март, създадени да развълнуват любимата жена

Когато става въпрос за празник като този, няма как да не ви предложим артикули, които да събудят чувството на сантименталност у представителките на нежния пол. Защо пък на 8-ми март да не се появите на прага на майка си със своя мъник, облечен в боди с надпис „Обичам те, бабо“? Със сигурност една такава изненада би била истински оценена.

Или пък може би предпочитате да подарите нещо нестандартно? В онлайн магазина ни разполагаме с куп оригинални подаръчни артикули за деня на майката, които лесно ще се отличат сред останалите армагани, които дамата ще получи на специалната дата. Ако търсите нестандартен подарък за 8 март, то нашата колекция е точно за вас.

Практичен подарък за 8 ми март, който няма да остане в шкафа

Тук ще откриете забавни идеи, които са далеч от скучните тривиални артикули, които жените обичайно получават на празника и обикновено остават забравени на някой рафт. Предлагаме ви купища практични идеи, с които не само ще уважите празника на любимата си жена, майка, баба, леля или сестра, но и ще ѝ осигурите функционална вещ, която може да използва дори и в ежедневието си.

Сред предложенията ни ще откриете забавни бебешки дрешки, бодита, детски дрешки, дамски тениски с надписи в забавна нотка и с високо качество.

Вашата майка е изключителен любител на горещите напитки и обича кафето си в голяма доза? В асортимента ни ще откриете и качествени порцеланови чаши с красиви надписи и картинки, които биха били топ попадение в такъв случай.

Изберете персонализиран подарък за осми март и покажете на любимата си жена, че за вас тя е наистина специална.

В асортимента ни ще откриете различни стилове, модели и дизайни, които могат да отговорят на вкусовете на всяка горда представителка на нежния пол. Разгледайте и предложенията ни с народни мотиви и шевици, които изглеждат изключително красиво на фона на женското лице.

Подаръчните артикули от текстил, които може да закупите от „Смешки на дрешки“ са изработени от памук. Предлагаме и луксозни варианти с еластичност в материята, осигуряващи още повече удобство.

Направете поръчката си още днес, за да си гарантирате, че подаръкът ще пристигне навреме за празника. И не забравяйте да създавате усмивки!

Персонализираните щампи за 8ми март върху тениски и чаши могат да варират от очарователни надписи до картинки, които изразяват обичта между майката и детето без думи.

Винаги харесвани са надписите за най-добра майка или баба, с които можете да изразите колко ценен е за вас вашият близък и да го зарадвате истински.

Предимството на персонализираните чаши е в това, че всеки ден с кафето вашите близки ще си припомнят вашата обич и денят им ще започва с настроение. Тениските с щампи за 8ми март позволяват на вашия близък да покаже пред целия свят колко е обичан.

За ваше най-голямо улеснение към описанието на всеки модел сме приложили таблица с размери, според които да определите най-подходящия за вас.

Стандартизираните размери се определят според ширината, когато е премерена под мишниците, и дължината, премерена от върха на рамото до долния край.

В страниците на всеки модел боди също има таблица, която обозначава за коя възраст е подходящ съответния размер. В нея са посочени дължините и ширините на всяко боди, отново измерени под мишниците и от рамото до долу.

Всички модели са разкроени по начин, който осигурява комфорт и свобода на движението.

4.6 44
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук