Филтри
  • Бодита
  • Тениски
  • Чаши
Показани 1 от 15 | 135 (9 Страници)

8-ми март е един от най-красивите женски празници. На този ден всяка една жена копнее да получи красив букет с цветя от своята половинка или друг мил жест, който да предизвика нейното вълнение. На този ден, най-горди и обичани се чувстват всички майки, баби, лели и съпруги. Ако искате да ги изненадате по необикновен и оригинален начин, то предлагаме ви да разгледате нашата категория, където ще попаднете на безброй оригинални и неповторими идеи за подаръци за 8-ми март.

Нашите предложения за подаръци за 8-ми Март

Абсолютно сме убедени, че в тази категория ще откриете перфектния подарък за 8-ми Март за вашата баба, майка или друга скъпа роднина, която празнува на този ден. Ето и някой от предложенията за подаръци за 8-ми Март, на които ще попаднете в тази категория. Запомнете, че всяко едно от тях е селектирано внимателно, така че да породи вълнение у вас. Освен това днес разполагате с нечуваната възможност да поднесете изцяло персонализиран жест. А всички знаем колко по-ценени са подобни подаръци, независимо от стойността им.

Детски дрешки

Предлагаме детски дрешки, които освен че се изработват от висококачествен памук, то те са изключително меки и приятни на допир. Щампите, красящи пухкавите дрешки за момченца и момиченца, биха могли да се изработят в цветове, любими за вас – синьо, розово, червено, зелено, жълто, оранжево и още много други. Всичко е плод на вашето въображение, желания и предпочитания. Помислете внимателно и изпратете индивидуалната си заявка, която ще бъде обработена в рамките на два работни дни.

Размерите на дрешките са подходящи както за новородени деца, така и за по-големите и подрастващи малчугани до 3 – годишна възраст. Ако купувате боди на дете на ваша близка или приятелка, то за да не допуснете грешка при избора на размер, ви предлагаме да използвате таблицата. Там в сантиметри е описано всяко едно размерче, което предлагаме в онлайн магазин Смешки на Дрешки.

Що се отнася до мастилото на надписа, то е напълно безвредно. Няма никакво значение на колко изпирания ще подложите дрешката, то цветът и не ще се промени. Знаете ли колко радост ще подарите на жена си, когато тя види детенцето, облечено в подобен тип дрешка, носеща лично послание?

Тениски

Те са креативен и оригинален подарък, с който да зарадвате вашите половинки. В категорията сме се постарали да включим два основни цвята – черни и бели. Бъдете напълно убедени, че материята не просто няма да предизвика алергии, зачервявания или друг вид дискомфортни усещания, но ще изпитате уникално чувство при първия ѝ допир с кожата. Съставът е 95% памук и 5% еластан. Размерите, с които разполагаме, са от S до XL.

Бихме могли да дадем още от себе си, персонализирайки ги допълнително. Споделете с нас името на вашата съпруга и ние моментално ще се постараем да го вмъкнем по възможно най-оригиналния начин към дизайна.

Чаши

Чашата е уникален и неповторим подарък, тъй като чрез нея вие бихте могли да напомняте на съпругата си колко много значи тя за вас. Подходящи са за употреба както за микровълнова, така и за съдомиялна машина

Нашите предложения за чаши са чудесен начин всяка сутрин да напомняте на любимият си човек, колко много го обичате и цените, докато си пие кафето или чая. Те са подходящи за употреба в микровълнова и съдомиялна машина. Вместимостта им е 300 мл.

Изберете перфектния подарък за вашата любима!

Персонализираните щампи за 8ми март върху тениски и чаши могат да варират от очарователни надписи до картинки, които изразяват обичта между майката и детето без думи.

Винаги харесвани са надписите за най-добра майка или баба, с които можете да изразите колко ценен е за вас вашият близък и да го зарадвате истински.

Предимството на персонализираните чаши е в това, че всеки ден с кафето вашите близки ще си припомнят вашата обич и денят им ще започва с настроение. Тениските с щампи за 8ми март позволяват на вашия близък да покаже пред целия свят колко е обичан.

За ваше най-голямо улеснение към описанието на всеки модел сме приложили таблица с размери, според които да определите най-подходящия за вас.

Стандартизираните размери се определят според ширината, когато е премерена под мишниците, и дължината, премерена от върха на рамото до долния край.

В страниците на всеки модел боди също има таблица, която обозначава за коя възраст е подходящ съответния размер. В нея са посочени дължините и ширините на всяко боди, отново измерени под мишниците и от рамото до долу.

Всички модели са разкроени по начин, който осигурява комфорт и свобода на движението.

4.7 43
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук