Показани 1 от 15 | 140 (10 Страници)

Ако сте от хората, на които им е изключително трудно да избират подаръци, то значи сте попаднали на правилното място. Когато наближава някакъв повод, било то личен празник или друг, който всички празнуват, то не малка част от хората изпадат в сериозно затруднение. За да избегнете този неприятен момент, то ние ви предлагаме да се потопите в неизчерпаемото разнообразие от идеи за подаръци за баща.

Ние от „Смешки на Дрешки” сметнахме за необходимо да улесним модерните дами, чиито ежедневие е изпълнено със задачи и ангажименти. Не губете време, а подарете усмивки и добро настроение на вашия любящ съпруг и грижовен баща на децата ви. Ние ви предлагаме изключително разнообразни варианти. Можете да се възползвате от покупка на:

Всички тези предложения ще породят не само усмивки по лицето на вашия татко, но и ще го накарат да се чувства изключително специален.

Подаръци за баща - за какъв повод са подходящи нашите предложения?

Ние ви предлагаме неповторими и персонализирани подаръци, които са перфектната изненада с повод и без повод. Идеите са от вас, а изработката от нас. За да накарате половинката си да се чувства още по-специален, то можете да поръчате изработка на детско боди, върху което да щамповаме ваша любима семейна снимка и отдолу да прибавите надпис: „Тате, с мама много те обичаме!”. Смятаме, че дори най-силният мъж не би могъл да не почувства вълнение и прилив на емоция.

На ваше разположение са различни дизайни, независимо дали става въпрос за Коледа, Свети Валентин, рожден ден, имен ден, Великден или друг повод. Щампите са цветни, весели и забавни. За направата им служат изключително качествени мастила, които допринасят за това цветовете да се запазват за дълго време, дори и след многократни изпирания.

Детските бодита биват изработени от памук, който е мек и приятен на допир. Той не предизвиква раздразнение или друг вид алергични реакции върху нежната и деликатна кожа на вашите съкровища. Детските дрешки са подходящи за дечица от 0 до 3 – годишна възраст. Ако изпитвате известна доза колебание какъв размер да посочите, то на ваше разположение е таблица с размери. Така лесно и бързо ще се ориентирате и ще направите правилния избор.

Чашите са също толкова уникален и неповторим подарък, колкото и детските дрешки или тези за възрастни. В тях вашият съпруг би могъл всеки ден да пие любимата си сутрешна напитка и да си спомня колко много го обичате. А какво по-мило от това? Подарете преживяване и частица любов на хората, които означават всичко за вас!

4.7 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук