Показани 1 от 15 | 141 (10 Страници)

Ролята на бащата е изключително значима, но много често забравяме да отпразнуваме неговия принос и той сякаш остава незабелязан. А старанието и усилията, които бащите полагат за изграждане на стабилно семейно огнище никак не са за подценяване.

Ние в SmeshkiNaDreshki.com обаче се грижим за това татковците да не остават забравени. Затова създадохме и продължаваме да разработваме оригинални дизайни, за да предложим прекрасни артикули, особено подходящи за подаръци за баща. С тях може да покажете своята признателност към нерядко пренебрегвания родител, който също има особен принос не само в отглеждането на децата, но и за изграждането на здрава семейна връзка.

Уникални подаръци за баща в разнообразие от дизайни

С голямо старание, много любов и въображение създадохме голям набор от страхотни дизайни, които да отразят чувството за хумор, лекотата на общуване, силата и всички най-прекрасни качества на любимите бащи. Е, използвахме и доза закачка, за да направим подаръка освен сантиментален и носещ искрени усмивки.

В резултат на това тук имате възможността да разгледате колекция от разнообразни модели, в която може да откриете перфектния подарък за бащата с главно „Б“. В нея ще откриете няколко вида артикули, подходящи за подарък за бащи като:

Уникалното на тези подаръци е, че дизайнът може да бъде подбран така, че да пасне перфектно на индивидуалността, характера и интересите на получателя на подаръка. Дори и тук да не успеете да намерите подходящия дизайн, който да ви накара да възкликнете „Това е!“, имате възможност да ни изпратите ваша заготовка, която да използваме за щампа или печат за тениска, боди или чаша. Така може да сте сигурни, че вашият любим мъж ще получи перфектния подарък за татко.

Може да изберете дизайн със забавна нотка като „Имам прекрасна дъщеря. Имам и още пушка, лопата и алиби“ или „Назад момичета, тате е зает“, или пък да заложите на мило послание върху бебешко боди, гласящо „С мама безкрайно много те обичаме“. Предлагаме и закачливи комплекти за баща и син с изображение на любимото пиво на тениската на бащата и перфектната млечна напитка за щампата на бодито.

Ако искате да изненадате своя любим със сантиментален подарък, с който да изразите своята признателност за грижата му, комплектите с чаша и тениска с надпис за най-добрия баща са идеално решение.

За какви поводи са подходящи нашите подаръци за бащи

В селекцията ни от оригинални дизайни ще откриете уникални идеи за подаръци за татковци, подходящи за различни поводи като:

  • Рожден ден на баща;
  • Деня на бащата;
  • Имен ден на таткото;
  • Професионален празник;
  • Юбилей;
  • Пенсиониране.

Не е нужно обаче да чакате повод, за да направите деня на своя баща или любим съпруг по-усмихнат. А цената на нашите предложения за подаръци е достатъчно достъпна, за да може да го направите без да се тревожите за бюджета.

Предлаганите от SmeshkiNaDreshki.com подаръци могат да бъдат предназначени за конкретен празник, но със сигурност можете да зарадвате таткото с тях и без повод.

Обичаните очарователни бебешки бодита с мили или забавни послания към таткото могат да бъдат обличани и да създават настроение във всеки ден от ежедневието. Няма нужда от повод, за да кажете на баща си, че е страхотен.

Предлагаме и бодита, които честитят рождения ден или свети Валентин, както и всеки друг голям световен празник.

Най-обичани са комплектите тениски, които изразяват връзката и обичта между бащата и детето.

Комплектите персонализирани тениски за баща и дете изразяват тази чиста връзка по очарователни и забавни начини.

Най-обичаните варианти  включват забавни надписи, които се допълват един друг в двете дрехи.

Можете да създадете настроени комплекти от бебешки бодита и тениски за бащата с надписи „Copy“ и “Paste“ или „Татко на принцеса“ и „Дъщеря на крал“. Някои комплекти са персонализирани конкретно за момченце или момиченце.

За да бъде подаръкът уникален можете да поръчате свой собствен надпис с имената на детето и бащата. Можете и да заявите промяна в някои от предложените от нас надписи, за да бъде дрешката насочена към конкретните получатели.

4.1 59
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук