Код на продукта: К032
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 44

Ако търсите подарък за вуйчо си, ние от Смешки на Дрешки предлагаме нещо доста интересно. Става дума за чаша за кафе, чай и други топли напитки с надпис за вуйчо, която съчетава топ качество и неустоима цена. По отношение на дизайна е сигурно това, че човекът ще хареса своя подарък и най-вече, че със сигурност ще го използва. Едва ли има нещо, което да се ползва по-често в една кухня от чашите за кафе на ежедневна база.

Щампата

Изработена старателно и с усет към детайла, щампата е в зелен цвят, което създава успокояващ за окото ефект. Текстът гласи "Вуйчо на годината" и е изписан по оригинален начин. В долната част на текста има декоративен елемент, който включва и малко червен цвят. Щампата на чашата няма да се изтърка, независимо дали я миете на ръка или в миялна машина. Начинът, по който тя се изработва, гарантира, че чашата ще остане в отлично състояние много дълго време.

Особености

Чашата има вместимост от 300 милилитра, което я прави стандартна по големина. Тя има една удобна за хващане странична дръжка, а формите ѝ са абсолютно гладки и изчистени, без утежняващи дизайна странични елементи. Щампата е поставена по начин, който гарантира, че тя ще бъде максимално видима отстрани.

Издръжливост

Чашата може да ви впечатли със своята издръжливост във всяко отношение. Тя може да се поставя без проблем в микровълновата фурна, където бихте могли да стоплите сутрешния чай или кафе, като това няма да има какъвто и да е ефект върху нея. Освен това, издръжливостта на висока температура стига до там, че да можете да запарите дори чай с вряла вода без проблем. Тук трябва да отбележим и възможността да се мие в миялна машина, което отново няма да се отрази по никакъв начин.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук