Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)

Ако все още се чудите какво липсва в дома ви – ето това е!!! Калъфките за декоративни възглавници за спане са перфектен избор както за вас, така и за ваши близки, приятели или роднини. Трудно някой би могъл да устои на забавен, щур, закачлив и нестандартен сет от калъфки, предназначени за него и половинката му. А какво ще кажете за мил надпис или снимка, с прикрепено послание към нея? Ние сме сигурни, че вашата половинка в живота ще остане истински изненадана и въодушевена от подаръка, който и поднасяте.

Ние от Смешки на Дрешки ви позволяваме да превърнете всяка едно място в уникално и неповторимо, прибавяйки цветна и уникална възглавница. Нашите артикули нямат аналог. Те са израз на вашите мисли и желания. Откъснете се от сивотата на скучното ежедневие и си подарете вълшебство, за което не ще се налага да променяте цифрите в банковата си сметка.

Калъфки за възглавници – неустоимо качество на неустоими цени

Калъфките за възглавница се характеризират с високо качество, на което да се наслаждавате продължително време. Те са подходящи за изпиране в перални машини и третирани с най-разнообразни перилни препарати. Пере се на ниска температура до 30 градуса. Текстилните ни предложения имат 4% свиваемост след първото пране. Препоръчваме ви да избягвате сушилня. Печатът е директен. Мастилото, което използваме за направата на тези вълшебни текстилни произведения, е от свръх висок клас и това допринася за трайността на цветовете, дори и след дълъг период на употреба.

Ние от Смешки на Дрешки ви съветваме преди да поставите съответната калъфка, да я обърнете с лицевата й част навътре. Така допълнително ще защитите изписаните цветни надписи от слънцето или процеса на изпиране. Меките памучни материи са подходящи както за малки, така и за големи. Можете да поставите новороденото си бебче върху калъфката, без да се страхувате от появата на обриви, зачервявания или друг вид алергични реакции. Меки и пухкави на допир, те ще ви доставят онова удобство и комфорт по време на сън, за които дори не сте мечтали. Отвора на калъфките е отстрани с прехлупване. Ние не използваме онзи тип закопчаване с копчета, който никой не предпочита.

Калъфка за декоративна възглавница - подарък или покупка

Калъфките за възглавници за бебета са практичен подарък, който със сигурност не се причислява към онези предмети, оставащи дори неразопаковани след получаването им. Ние в никакъв случай не визираме обикновена, скучна, едноцветна калъфка. Нашите модели са крайно разнообразни, цветни, забавни, закачливи и оригинални. Никой не остава безпричастен към модерния дизайн, който им принадлежи. Можете единствено да закупите комплект от калъфки, състоящ се от два броя – за него и нея.

Калъфките са подходящи както за декорация, така и като част от спалното ви бельо. Вие сами решавате какво приложение да им намерите, спрямо предпочитания,вкусове и желания. Ние ви предоставяме мил и оригинален начин да кажете „Благодаря“ на скъп за вас човек, подарявайки му истински текстилен шедьовър.

Калъфките са модерен, интересен и оригинален начин да покажете на някого колко важен е за вас, поднасяйки му персонализиран подарък, създаден специално за него. Не пропускайте да обгърнете с внимание любимите си хора или вас самите.

4.7 44
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук