Код на продукта: 385
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениски с черен надпис и номер

Количество:


4.5 35

Искате ли да изненадате близки и роднини с един изключителен подарък, но на невероятно ниска цена? Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим комплекта от тениски за татко и син, който пристига със супер качество и на цена, която смайва с това колко е ниска. Комплектът може да се подари за нечии рожден ден, за имен ден, за Коледа или друг празник, но това, което е сигурно е, че ще зарадвате някой и то от сърце.

Материали и изработка

Важно за една дреха е не само да изглежда добре, но и да бъде наистина удобна, а комплектът за баща и син предлага максимален комфорт. Дрехите са изработени в ясно подчертан спортен стил, а кройката е изключително свободна и неограничаваща. Материалите използвани за изработването на дрехите са изцяло натурални. Тук става дума за 100% чист памук, който създава уникално приятно усещане при носене.

Щампата

Високото качество на изработка на щампата е причината за нейната издръжливост. Дори и след многократно пране, тя няма да загуби и частица от своя ярък цвят и нюанс. Тя ще запази своята наситеност, което от своя страна ще направи дрехата да изглежда все още нова. Щампата представлява текст с вашата фамилия или тази на човека, за когото поръчвате комплекта. Цветът е черен, а под фамилията се изписва номер по желание.

Размери

Тениската за татко се предлага в 5 различни размера, а тази за момчето в 7. Това прави дрехите от комплекта подходящи за практически всеки човек независимо от възрастта и телосложението. Много важен момент е да разгледате таблиците, които ще откриете под всеки продукт преди да сте направили заявката. Това гарантира, че ще получите достатъчно детайлна информация за дължината и ширината на всеки размер в сантиметри.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук