Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Имен ден
  • ТАТКО и АЗ
  • БАБА и АЗ
Показани 1 от 15 | 59 (4 Страници)

Имените дни в българския календар са толкова много, че въображението ви за перфектния подарък за имен ден може лесно да се изчерпи. Ако сте стигнали до зацикляне, SmeshkiNaDreshki.com има цял каталог с интересни идеи за подаръци за имен ден на мъж, жена, момче или момиче, който да ви окаже креативна помощ в безизходната ситуация.

Запознайте се с уникалните ни предложения в тази група, чието качество, практичност, комфорт и оригинална визия ги правят перфектното попадение в различни категории възрасти и полове именяци. Не се бавете и поръчайте с няколко бързи разцъквания, за да може подаръкът да дойде навреме за празника!

Подаръци за имен ден на мъж

Търсенето показва, че потребителите се затрудняват най-вече, когато трябва да избират подарък за имен ден на мъж. Ние обаче имаме богатство от готови предложения, които няма да ви карат да се чудите много много.

Тук ще откриете богат каталог от тениски за мъже с персонализирана щампа, подходяща за празнуване на имен ден. Имате няколко варианти - може да са свързани с конкретното име, с характера на именяка или просто да изобразяват фраза или послание, които отговарят на неговата индивидуалност.

Имаме страхотни предложения не само за Гергьовден и Ивановден, но и за други популярни празници.

Друг вариант са чашите с надписи, послания, фрази и модерни графики, които може да персонализирате допълнително с името на празнуващия.

Ако имате вече готов дизайн, който искате да видите върху тениска, възглавница, чаша или друг тип от предлаганите от нас стоки, свържете се с нас, за да ви дадем своята конкретна оферта.

Предлагаме и подаръци за имен ден за дете – детски тениски с гордото име на малчугана, както и бебешки бодита, които ще украсят ефектно семейната снимка на празника.

Оригинален подарък за имен ден на жена

Намирането на оригинални подаръци за имен ден на жена, за които другите гости на празника не са се сетили е наистина сериозно предизвикателство. Ние обаче знаем как да му отговорим с качество, цвят, закачливост, сантименталност, красив дизайн и висока практичност. Така че подаръкът да бъде не само приятен за гледане, но и желан за използване и то многократно.

Подбрали сме асортимент с оригинални подаръци за имен ден на жена в прекрасни персонализирани артикули с уникални дизайни, които всяка дама ще оцени.

Ефектен, функционален и стойностен подарък за имен ден на отлична цена

Забавните надписи и щампи са емблемата на „Смешки на дрешки“, защото искаме да създадем подаръци с истинска стойност – минаваща отвъд измеренията на материалното. Затова ако искате да зарадвате любим човек за имения му ден с оригинален подарък, нашите идеи със сигурност биха го зарадвали.

Предлагаме и сантиментални бебешки бодита с надписи за „Честит имен ден“ на баба, дядо, мама, тати, вуйчо, чичо, леля, вуйна и пр. А кой може да устои на една малка дрешка, върху която е изписано мило и вълнуващо пожелание или персонализирано послание?

Именният ден е един от най-личните поводи, при които можете да зарадвате близките си с персонализирани подаръци.

Предлагаме тениски и чаши с готови дизайни, като на страницата на всеки модел можете да посочите конкретно име и допълнително послание, което да включим в щампата.

Предоставяме свобода при избора на цветове и картинки, а за да бъде моделът напълно уникален можете и да ни изпратите изображение по ваш избор, като снимка на именика.

Ако искате да изработим изцяло нов проект по ваш дизайн си отделете предварително време, в което да обсъдим и финализираме подробностите по щампата.

Всички тениски на SmeshkiNaDreshki.com са изработени от висококачествени материи с висока издръжливост и нива на комфорт.

Мекият памук присъства в моделите, в съчетание с нискък процент еластан за меко падане и свобода на движението.

Нишките на памука са гъсто преплетени и позволяват многократно пране без голямо свиване.

Материите позволяват пране при температура до 40 градуса, без деформации и с оптимално и дългосрочно запазване на цветовете. Те са подходящи и за бебешките бодита, тъй като освен, че са изключително меки, те са и хипоалергични и не водят до кожни раздразнения.

4.7 43
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук