Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Имен ден
  • ТАТКО и АЗ
  • БАБА и АЗ
Показани 1 от 15 | 59 (4 Страници)

Безспорно едни от най-приятните семейни празници, то това са именните дни. Те са повод за усмивки, песни, добро настроение, богато украсени трапези и среща със семействата. Ако искате вашите подаръци да бъдат с една идея по-креативни, отколкото тези на останалите, то значи сте на правилното място.

Ние от „Смешки на Дрешки” неслучайно създадохме тази категория, в която селектирахме богата палитра от оригинални и запомнящи се идеи за подаръци за имен ден, които са в състояние да накарат всяко сърце да затупти зачистено.

В категорията ще попаднете на детски бодита с красив дизайн, които са подходящи за имен ден на татко, мама, кака, баба, дядо, леля, чичо и прочие. А кой може да устои на една малка дрешка, върху която е изписано мило и вълнуващо пожелание. Възглавниците, чашите и тениските са възрастни са останалата част от идеите, които сме в готовност да ви предложим. Те са също толкова уникални и неповторими, колкото и детските бодита.

За да ви бъдем максимално от полза, то ние сме решили да приложим една нова стратегия, а именно да ви предоставим подробен списък с артикулите, сътворени за вас самите. Така ще можете сами да решите с какво да зарадвате именниците в семейството си.

След като вече сте наясно за концепцията на подаръка си, то бихте могли да се свържете с нас, чрез контактната форма в сайта или да позвъните директно на телефонния номер, посочен в страницата ни. Компетентните служители от онлайн магазина „Смешки на дрешки” ще ви изслушат внимателно и категорично ще ви помогнат да направите правилен избор. Оставяме всичко на вашето въображение и креативност.

Подаръци за имен ден - за кого са подходящи артикулите?

Част от нашето очарование се крие в това, че ние предлагаме артикули, подходящи за мъже и жени на всяка една възраст. Това разкрива пред вас огромни възможности и нито капка затруднение, когато ви предстои да избирате подарък. Изборът съответства както на най-малките членове от семействата – вашите бебчета, така и на най- големите – бабите и дядовците.

Бебешките бодита са уникална възможност с един подарък да зарадвате двама души – човекът, който празнува на този ден и детето, което ще облечете с него. Ако вашата баба има празник, то боди с надпис: „Честит рожден ден, бабо!” е уникална и неповторима изненада. Каква по-емоционална поздравителна картичка, отколкото любимото внуче, облечено в пухкава и пъстра памучна дрешка.

Другото съществено, което не бива да изпускаме да споменем, е свързано с качеството на бебешките бодита, които ви предлагаме в тази категория. Те успяват да запазят първоначалния си вид за дълго време и в това ще се убедите сами. Дори и след многократни изпирания, цветовете са все толкова наситени и ярки.

Запомнете едно – какъвто и подарък за имен ден да изберете от тази категория, то гарантирано ще се превърнете в център на внимание на празника!

Именният ден е един от най-личните поводи, при които можете да зарадвате близките си с персонализирани подаръци.

Предлагаме тениски и чаши с готови дизайни, като на страницата на всеки модел можете да посочите конкретно име и допълнително послание, което да включим в щампата.

Предоставяме свобода при избора на цветове и картинки, а за да бъде моделът напълно уникален можете и да ни изпратите изображение по ваш избор, като снимка на именика.

Ако искате да изработим изцяло нов проект по ваш дизайн си отделете предварително време, в което да обсъдим и финализираме подробностите по щампата.

Всички тениски на SmeshkiNaDreshki.com са изработени от висококачествени материи с висока издръжливост и нива на комфорт.

Мекият памук присъства в моделите, в съчетание с нискък процент еластан за меко падане и свобода на движението.

Нишките на памука са гъсто преплетени и позволяват многократно пране без голямо свиване.

Материите позволяват пране при температура до 40 градуса, без деформации и с оптимално и дългосрочно запазване на цветовете. Те са подходящи и за бебешките бодита, тъй като освен, че са изключително меки, те са и хипоалергични и не водят до кожни раздразнения.

4.7 43
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук