Филтри
  • Великден
  • Великден
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Един от най-светлите празници, безспорно е Великден. Никак не е случаен фактът, че ние сме му отредили специално място в онлайн магазина „Смешки на Дрешки”. Тук, при нас ще откриете дълго търсения подарък за Великден, с който да зарадвате близки, приятели, семейства или роднини. Подготвили сме ви богата селекция от детски бодита и тениски за възрастни, които са перфектно изработени.

Нашата основна цел е да направим вашия празник още по-специален и вълшебен. Това е основната причина в тази категория да бъдат поместени стотици дизайни, които са толкова свежи и цветни, че човек изпитва истинска наслада още докато ги разглежда. Можете да поръчате дреха за вас самите или за най-малките членове от семейството си.

Създайте красиви спомени и поднесете на семейството си изненада, която, гарантираме ви, ще се помни дълго време след това. Дрешките са подходящи както за момченца, така и за момиченца. Всичко зависи от това какъв дизайн ще предпочетете. Много от моделите са унисекс, с цел максимално улеснение за клиента.

Какви подаръци за Великден предлагаме?

Онлайн магазинът ни предлага оригинални и изключително различни предложения. Ние сме се погрижили подобаващо както за най-малките членове от семейството ви, така и за вас самите. Ще останете очаровани от светът на щампите, на който ще попаднете тук при нас. Те са с весели картинки, успяващи да посеят радост и вълнение. Великденските зайчета и шарените яйца са нещо, което преобладава на една не малка част от детските дрешки. В случай, че сте решили да изненадате семейството си с празнична фотосесия, то бодитата и тениските биха се вписали чудесно към цялостната концепция.

Какви бодита предлагаме?

Моделите, селектирани в тази категория, са подходящи както за новородени, така и за деца до 3 – годишна възраст. За направата на тези мини дрешки бива използван чист памук, който е с много високо качество. Едно от предимствата, което няма как да убегне на нито един родител, е лесното закопчаване. Всяко мини боди разполага с копченца, намиращи се в горната част на дрешката, в непосредствена близост до вратлето. Така познатата семейна война, която разигравате при обличането и събличането вече е мираж.

Благодарение на висококачественото мастило, цветовете на дрешките са ярки и наситени. Освен това се запазват за дълго време, дори и след многократни изпирания. Бъдете сигурни, че дрешката ще се съхрани в първоначалния си вид.

Гарантираме ви, че ще успеете да накарате вашите малки момиченца и момченца да се чувстват също толкова празнично, колкото и самите вие. Цветните надписи и забавни щампи са част от магията, свързана с този светъл празник — Великден.

В случай, че желаете върху дрешката да бъде изписан персонален надпис, то винаги бихте могли да се свържете с нас на посочения телефон и да уточним това. Предлагаме ви приятно пазаруване и весело настроение!

4.7 43
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук