Код на продукта: 411
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект мъжка тениска и боди с надпис "Консумирам с Удоволствие"

Количество:


4.6 40

Забавен и много различен комплект тениска и боди с надпис е на вашето внимание. Той ще събере всички погледи върху себе си и ще предизвика вълна от усмивки и весело настроение. Имате страхотната възможност да поднесете този уникален подарък на своите любими хора с повод или без. Вие избирате сами, а от нас очаквайте качествено изпълнение на поръчката ви.

Тениската и бодито са с много щура щампа и са подходящи за ежедневно облекло. Ако мъжът ви е любител на бира, то дизайна на щампата е идеална за него. Разбира се, всяко малко детенце консумира с удоволствие мляко, което е основната му храна и няма да сгрешите, ако закупите дрешката.

Какви размери предлагаме?

Тениската с надпис можем да изработим в 5 различни размера. Бебешкото боди с щампа е подходящо за новородени и деца до 2,5 годинки. Номерацията на дрехите можете да разгледате подробно в специално създадени таблица, чиято цел е да ви улесним при поръчка.

Материята на бодито за бебе е 100% памук. Тази на тениската е съчетание то памук и еластан, съответно 95% и 5%. Дизайнът на щампата върху детската дрешка, превръща модела в унисекс. Цветовете на принта, ще се съхранят непроменени, ако се спазват указанията за употреба.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук