Код на продукта: 410
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с надпис "Консумирам с удоволствие"

Количество:


4.5 30

За любителите на пенливата течност, ние изработихме един много интересен и забавен модел тениска с надпис за мъже. Внесете цветно настроение и разнообразете дрехите на своята половинка по оригинален начин. Вече имате тази възможност.

Размери на тениската с щампа

Убедени сме, че тук ще намерите подходящ размер за всеки. Предлагаме номерация на модела в 5 различни размери, които можете да разгледате подробно в таблица под артикула. Прегледайте я внимателно преди да направите своята поръчка, за да минимизирате възможна грешка.

Този модел се предлага с цвят на текстила в бяло. Той осигурява идеален контраст на щампата и забавния текст отпечатан в черно. Предлагаме ви да изработим тениската с надпис в два различни варианта на материята. Първият е нашия класически модел, които е с 100% памук. Вторият е по-луксозен вариант. Материята му е съставена от 95% памук и 5% еластан.

Нашето предложение е подходящ избор за подарък – различен, оригинален, забавен. Можете да го поднесете за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина, дори Свети Валентин, Коледа и Великден. Има много поводи, за които да изненадате любимият си мъж, роднина или близък приятел. Ние ще опаковаме тениската с надпис с панделка и ще прибавим свитък с послание. Така ще получите един напълно завършен и готов за поднасяне подарък.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук