Филтри
 • Момче
 • Момиче
 • Унисекс
 • Дядо
 • Забавни
 • Коледа
 • Лов/ Риболов
 • ТАТКО и АЗ
 • ДЯДО и АЗ
 • Дядо
Показани 1 от 15 | 58 (4 Страници)

Разгледайте възхитителната ни колекция от подаръци за дядовци, които са специално подбрани да раздават усмивки на любимите ни прародители и всички около тях. В SmeshkiNaDreshki.com разбираме специалната връзка между дядовците и техните внуци и затова в портфолиото ни от предложения се стремим най-вече да уловим уникалното чувство на сантимент и свързаност между двете поколения.

Затова нашите идеи за подаръци за дядо са преди всичко създадени да радват и то да го правят с финес, благодарение на уникалното творчество вложено в дизайните им. Като към тях добавим и нотката допълнителна персонализация от вас самите, подаръкът се превръща в перфектното попадение, отразяващо цветната личност на дядото, страхотното му чувство за хумор и неповторимия му характер.

Семпъл и бюджетен подарък за дядо с уникална стойност

Най-добрият подарък е този, който е подбран с внимание и е съобразен с индивидуалността на своя притежател. Знаете какво точно би се харесало на вашия дядо? Изпратете ни дизайна и ние ще го направим на щампа на тениска или печат върху чаша, които ще носят страхотен сантимент на любимия ви прародител при всяко обличане или отпиване на предпочитаната гореща напитка.

Предимство на нашите идеи за подарък за дядо е, че те са в страхотно съотношение между цена и качество. Това ги прави не само бюджетен, но и много практичен вариант, който трудно може да не се хареса на своя притежател.

А основната стойност на нашите подаръци за дядо се крие именно в уникалния им дизайн. Разгледайте множеството ни предложения, които вече бяха избрани от наши клиенти и почерпете необходимото вдъхновение.

Идеи за подарък за дядовци от „Смешки на дрешки“

В продуктовия раздел предлагаме оригинални тениски за дядовци, персонализирани чаши, комплекти за баба & дядо и комплекти за дядо & внуче с тениска и боди. Сред тях ще откриете подходящи варианти за:

 • Рожден ден на дядо;
 • Коледен подарък за дядо;
 • Имен ден на дядо;
 • Юбилей на дядо.

Вашият баща има непоправимо чувство за хумор и обича всичко в неговата компания да се веселят и да са в добро настроение?

Подарете му весел комплект дядо и внуче – тениска и боди в съчетаващи се дизайни. Един от любимите ни дизайни е с илюстрирана чаша бира и надпис „консумирам с удоволствие“ за дядото, а за внучето – бутилка с мляко и същия надпис. Едно такова забавно комбо би било перфектно за създаване на свежарска семейна снимка на специалния празник на любимия старец, с когото споделяте много весели спомени.

Може да го свържете с любимия му внук и с комплект във футболен стил – с фамилия и номер на гърба.

Добра опция е да подарите и персонализирана чаша с надпис „най-готиният дядо на света“, която да му припомня за гордо заслужената титла при всяка отпускаща глътка от любимото греяно питие.

Изберете точното попадение и със сигурност ще предизвикате благата усмивка изпод веселия мустак на любимия си дядо. Един подобен сантиментален подарък се оценява високо от хората, които са живели много и са видели всичко. А думите на признателност струват повече от всеки скъп луксозен подарък.

Един от най-очарователните подаръци, с които можете да дарите вашия дядо е комплект дрешки за него и неговото внуче със съвпадащи или допълващи се надписи.

Обичаните тениски с надпис за най-готин дядо са идеално допълнени от боди или тениска за най-готиното внуче на света. Можете да го изненадате и с комплект идентични тениски с номер и фамилия на дядото и внучето, които имитират тениските на професионалните спортисти.

Други комплекти включват тениски за бабата и дядото с надписи „Най-добрият дядо на света“ и „Най-добрата баба на света“ с идентичен дизайн.

Подаръците, които предлагаме от SmeshkiNaDreshki.com са едновременно практични и носят много настроение и положителни емоции.

Можете да поздравите вашия дядо с мили послания върху тениски и чаши, които несъмнено ще бъдат използвани с удоволствие в ежедневието.

Чашите за Супердядо или за дядо на годината без съмнение ще усмихват вашия роднина в различни моменти от деня, докато пие кафето или чая си.

За да бъде подаръкът напълно уникален можете да поръчате да изпишем името на вашия дядо под надписа, който обозначава, че той е именно най-добрият дядо на света.

4.6 48
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук