Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Унисекс
  • Дядо
  • Забавни
  • Коледа
  • Лов/ Риболов
  • ТАТКО и АЗ
  • ДЯДО и АЗ
  • Дядо
Показани 1 от 15 | 58 (4 Страници)

Искате ли да изненадате вашия любим дядо? Тук ще попаднете на множество предложения за подаръци, които гарантирано ще накарат сърцето на добрия старец да забие бързо от щастие.

В категорията сме се постарали да намерим място както на класическите бебешки бодита, с които нашия онлайн магазин успява да добие значима слава, така и тениски за възрастни и чаши със снимка и надпис.

Всички страхотни артикули са не просто неповторими и уникални, но те също така могат да бъдат създадени изцяло според вашите лични предпочитания и вкусове. Всеки един от дизайните е специално подбран и насочен към дядото.

Подаръци за дядо за всеки повод

Едно от предимствата на нашия онлайн магазин е, че сме подредили множество идеи за подаръци, подходящи за всякакви поводи. Няма никакво значение дали ви предстои да посетите любимия си дядо, по случай негов рожден ден, имен ден, Коледа, Великден или просто сте решили да породите усмивка върху лицето му, без да съществува конкретна причина за това.

Няма нищо по-хубаво да изненадате любим човек, без да има повод. Затова и ние ви съветваме да разгледате множеството ни предложения и да посочите онези от тях, които смятате, че биха паснали перфектно на вкуса на вашия дядо.

Освен, че в категорията ще попаднете на модели с надписи, специално предназначени за Коледа, Великден, рожден ден или друг повод, то тук ще откриете и такива дизайни, които не са строго категоризирани.

На вас оставяме да изберете модела, а ние ще се погрижим за неговата изработка, която обещаваме, че ще бъде безупречна.

Бебешки бодита с щампа – това би могло да се превърне в уникална изненада на добрия старец. Какво по-мило да види собственото си внуче, облечено в дреха, на чиято е изписано: „Имам най-доброят дядо на света!”. Всеки би се трогнал при подобна изненада.

Освен това моделите за деца са изключително меки и приятни на допир. При направата им участват висококачествени памучни материи, които не просто нямат аналог, но и не предизвикват алергични реакции.

Самият дизайн на дрешката е изцяло съобразен с нуждите на новородените дечица. В горната част на бодито има две копченца, които спомагат за лесното обличане и събличане.

Дори и след многократни изпирания цветовете успяват да се съхранят свежи и ярки, без значение от перилните препарати, които използвате, както и програмата на изпиране. За да се радвате възможно най-дълго време на дрехата, то съветваме ви да следвате посочените върху етикета инструкции.

Чашите са другото наше предложение, на което едва ли можете да устоите. Изпратете ни любима семейна снимка, която да напомня на вашия дядо какво прекрасно семейство има всеки ден, докато пие сутрешната си напитка.

Ние от „Смешки на Дрешки” ви предлагаме изключително богато разнообразие, от което да се възползвате на момента.

Един от най-очарователните подаръци, с които можете да дарите вашия дядо е комплект дрешки за него и неговото внуче със съвпадащи или допълващи се надписи.

Обичаните тениски с надпис за най-готин дядо са идеално допълнени от боди или тениска за най-готиното внуче на света. Можете да го изненадате и с комплект идентични тениски с номер и фамилия на дядото и внучето, които имитират тениските на професионалните спортисти.

Други комплекти включват тениски за бабата и дядото с надписи „Най-добрият дядо на света“ и „Най-добрата баба на света“ с идентичен дизайн.

Подаръците, които предлагаме от SmeshkiNaDreshki.com са едновременно практични и носят много настроение и положителни емоции.

Можете да поздравите вашия дядо с мили послания върху тениски и чаши, които несъмнено ще бъдат използвани с удоволствие в ежедневието.

Чашите за Супердядо или за дядо на годината без съмнение ще усмихват вашия роднина в различни моменти от деня, докато пие кафето или чая си.

За да бъде подаръкът напълно уникален можете да поръчате да изпишем името на вашия дядо под надписа, който обозначава, че той е именно най-добрият дядо на света.

4.7 45
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук