Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Близнаци
  • Унисекс
  • Коледа
  • МАМА и АЗ
  • ТАТКО и АЗ
Показани 1 от 15 | 385 (26 Страници)

На тази страница ще откриете едни от най-предпочитаните дрехи както за новородени деца, така и за подрастващи вече момченца и момиченца. Детските бодита са облекла, които можем да опишем с две думи – комфорт и удобство.

Сред богатата палитра от всякакви модели бебешки бодита, родителите на малките дами и господа имат възможността да извършат напълно индивидуален избор. На тях се пада специалната привилегия сами да посочат дизайна на дрешката, спрямо лични предпочитания и вкусове. А какво по-разумно от това към детското гардеробче да прибавите още едно меко, пухкаво и галещо кожата боди?!

Сред огромното разнообразие от бебешки бодита ще откриете такива модели, предназначени специално за момичета и други, които ще паснат перфектно на вашето момченце. Ние ви предлагаме бебешки дрешки с къс или дълъг ръкав, в зависимост от това какъв сезон от годината е. добавете надпис, снимка, име, дата или любим ваш цитат. Превърнете се в творци на облеклото на собственото си дете.

Бебешки бодита с високо качество

За нас преди всичко е важно качеството на дрехите, които достигат до вас. Наясно сме с това, че най-малките членове в семействата са свръх чувствителни, нежни и деликатни. Поради тази причина сме се постарали вие да пазарувате единствено висококачествени детски бодита, при направата на които участва 100% памук – материал, който не предизвиква алергии, зачервявания или друг вид раздразнение.

При щамповането на веселите и забавни картинки, придружени с надписи, ние си служим единствено безвреден клас мастило, който гарантирано няма да предизвика чувствителност върху кожата на вашето отроче. Не се тревожете, че след няколко пранета дрешката ще загуби наситеността на цветовете си. Напротив – независимо какви перилни препарати употребявате, то ние ви гарантираме, че произведените от нас мини шедьоври ще ви дарят с дълъг експлоатационен период.

Благодарение на създадените от нас детски дрешки, вие имате реалната възможност не само да се наслаждавате на комфорта, който изпитва вашият наследник, но и да допринесете за настроението, царящо в уютния ви дом. Детските произведения на изкуството са предпоставка за множество усмивки и позитивизъм.

За да съхраните първоначалния вид на дрехата такъв, какъвто е бил в деня на получаването, то нашият съвет към вас, е да следвате стриктно указанията, посочени на етикета. Там ще получите информация за това как е редно да се третира детската дрешка. В случай, че имате въпроси, на които нямате отговор, то бихте могли да ги отправите към нас. В готовност сме да ви съдействаме във всеки един момент, с цел разрешаване на най-сложния за вас казус.

Празнични и коледни бебешки бодита

Независимо какъв празник наближава – Коледа, Нова година, Бъдни вечер, Великден, рожден ден, имен ден, то ние сме ви приготвили коктейл от предложения, от които да се възползвате. Предлагаме ви множество модели коледни бодита за бебе, които са подходящи за деца от 0 до 3 – годишна възраст. Имате възможността да избегнете продължителните и дълги обиколки сред търговските вериги магазини, доверявайки се изцяло на нашите коректност и професионализъм.

Ако се нуждаете от подарък, който да поднесете на празнуваща малка дама или господин, то тук бихте могли да попаднете на уникални и неповторими модели, които нямат аналог. Персонализирайте дрешката на празнуващия и накарайте неговите родители да се чувстват специални в него ден. Удоволствие и чест е за нас да бъдем предпоставка за настроение във вашия дом.

На ваше разположение сме по всяко едно време, независимо какъв повод наближава, както и кое време от годината сте си избрали за поръчка от магазина ни. До вас достигат бодита с къс или дълъг ръкав. Единствено, което се изисква от вас, е да ни посочите модел и дизайн, а ние ще се справим с всичко останало. Звучи страхотно, нали?

Не сме забравили и за опаковката, която е неизменна част от един красив подарък. Погрижили сме се за това до вас да достигат красиво опаковани детски бодита с панделка и свитък, съдържащ нежно послание.

Изберете подходящ цвят за вашето дете

Това е една от най-сложните задачи за всеки един родител. Трудно и почти невъзможно е да изберем нюанс за нашето отроче. Съществуват множество предложения, представляващи изкушение както за нас, така и за нашите деца. Не съществува цвят, който да не присъства в богатата ни палитра. Привърженици сте на синьо, розово, жълто, зелено, лилаво – посетете онлайн магазина, където ще откриете всеки един от цветовете на дъгата.

Изключително удобни и комфортни детски бодита ще откриете в онлайн магазина Смешки на Дрешки. Те ще допринесат за забавна и атрактивна визия на вашите малчугани, като същевременно с това ще създадат безброй поводи за усмивки.

4.7 49
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук