Филтри
  • Народни мотиви
  • Патриотични
Показани 1 от 15 | 34 (3 Страници)

Често се случва да се зададе някой празник от национално значение и едва тогава се сещаме, че нямаме какво да облечем за да подхожда на патриотичното настроение. Любопитното е, че чакаме празник за да се сетим за това, когато можем да внесем по малко патриотичен дух в своето ежедневие без да има конкретна причина за да направим това.

Какво отличава нашите патриотични тениски

На фона на огромното разнообразие в търговската мрежа, ние все пак успяваме доста трудно да намерим нещо, което да бъде качествено и оригинално. Продуктите масово изглеждат все едно всички са създадени по шаблон, от който производителите не смеят да излязат. На фона на всичко това, ние от Смешки на Дрешки предлагаме доста голямо разнообразие от оригинални и нестандартни решения.

Добра цена

Добрата цена е задължително условие при пазаруване, като всеки човек, дори и онези с най-големи възможности, трябва да си прави сметката при покупка. Ето защо, ние предлагаме цени, които са смайващо ниски на фона на качеството на продуктите, които предлагаме.

Високо качество

Високото качество е все по-рядко срещано в предлаганите из търговската мрежа облекла, но при нас в магазина за бебешки дрешки то е задължителна характеристика. Ние използваме само най-качествени естествени материали, като облеклата са изработени от почти 100% чист памук. Единственото, което се добавя е малко количество еластан, което има за цел да подобри усещането за комфорт.

Удобство

Едно от най-важните качества на една дреха е тя да бъде удобна за носене. Това не бива да е изненада, имайки предвид, че облеклото е в постоянен контакт с кожата и ако усещането не е приятно, то най-вероятно следващият път, в който отворим гардероба, просто ще се спрем на нещо друго.

Индивидуалност

На където и да се обърнем по магазините, навсякъде откриваме стоки, които сякаш са създадени напълно идентични една с друга. По тази причина понякога е малко трудно да намерим нещо, с което да изразим собствената си индивидуалност. В топва отношение патриотичните тениски, които предлагаме са един достоен начин, по който да покажем кои сме и да се отличим от масата.

Дълготрайност

Трудно се намират дрехи, които да имат дълъг живот и да се носят докато имаме желание за това. Повечето блузки или панталони се скъсват, качеството им пада, боята се изтърква, а щампите се износват. С нашите тениски това няма да ви се случи. Цветовете се запазват, а щампите не помръдват, тъй като се правят от надеждни и устойчиви материали.

Подходящи с повод и без повод

Независимо дали има повод за подобна дреха или не, патриотичните тениски с щампи са винаги идеалното решение. Те са добър избор както за подарък, така и за нас самите, особено когато желаем да приемем по-индивидуален подход в облеклото.

Патриотичните тениски са добър начин да си припомним националната ни история и принадлежност и да не забравяме достойнствата на родната страна. Те са подходящи за всеки, който държи да бъде почитана паметта на националните герои.

Освен, че са подходящи за всеки родолюбив българин, те са добър подарък за българи, живеещи в чужбина. Колкото и дълго време да живее далеч от родната страна, човек винаги ще изпитва носталгия отвреме навреме и ще има нуждата да си припомня своите корени.

Патриотичните тениски са подходящ подарък за национални празници като 3-ти март или Деня на народните будители. Българското знаме може да бъде винаги с вас, независимо от повода.

Тениските са подходящи за спорт, ежедневно носене и срещи с приятели, както и при специални поводи.

Патриотичните тениски на SmeshkiNaDreshki.com са винаги ефектни, стилни и разчувстващи като послание.

Предлаганите патриотични тениски могат да включват българското знаме като фон, върху който са разположени образите на национални герои. Известни техни цитати или откъси от патриотични стихотворения внушават патос и почит към родината.

Някои дизайни са изчистени и включват само лика на Ботев или на Левски – най-големите борци за освобождение. Стилът може да бъде семпъл и минималистичен, или реалистичен като при дизайните с портрети на националните герои.

Тениските с шевици са подходящ вариант за мъже и жени и по елегантен начин ни припомнят за нашите корени и поддържат връзката ни с народността и фолклора.

Можете да поръчате и патриотични тениски по собствен дизайн, за да пазите почитта към родината винаги най-близко до сърцето си.

Основното нещо, което влияе негативно над състоянието на една тениска направена от памук, която има щампа, е начинът на пране.

Високите градуси на пране и машинно сушене, както и центробежните сили и високите обороти на сушилния цикъл, нараняват щампите.

Добрата новина, е че продуктите, които намирате на SmeshkiNaDreshki.com са направени по различен начин, който е по-подходящ за дълготрайност от другите.

Това, което правим за да ви предоставим патриотични тениски с висококачествен дизайн, е че реално запечатване горната и долната част. Това запечатване не позволява за навлизането на влага и топлина във винила на самия дизайн.

Това означава, че нашите тениски са значително по-трайни и могат да се перат с останалите ви дрехи. Просто ги ползвате както бихте ползвали всички други свои дрехи – без ограничение и да се замисляте дали ще се разпаднат.

4.4 45
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук