Филтри
 • Имен ден
 • Мама
 • Баба
 • Дядо
Показани 1 от 15 | 94 (7 Страници)

Разгледайте колекцията ни с уникални чаши с надписи, създадени по оригинални дизайни – една от запазените марки на онлайн магазина ни SmeshkiNaDreshki.com. Предлагаме изобилие от варианти, което позволява да подберете най-доброто комбо за вашия специален подарък за близък човек.

Независимо дали искате да вземете забавна чаша по поръчка за себе си или за подарък на другиго, в богатия ни асортимент ще откриете перфектното попадение според характеристиките на човека и повода, за който подарявате. Влезте в света на цветното, забавното, оригиналното и сантименталното, избирайки да зарадвате някого с нещо мъничко, но ефектно, което да направи цялостния ви подарък по-персонализиран и практичен.

Повече за нашите чаши по поръчка

Работим в тясно сътрудничество с доставчици на качествени здрави семпли бели чаши, които са супер удобни и задържат топлината на напитката. Те са с класическа вместимост – обикновено 330 мл. и са подходящи за сервиране на кафе, чай, горещ шоколад и други не само топли, но и студени напитки. Дъното им е леснодостъпно и затова се почистват с лекота.

Надписите и изображенията, които поставяме върху тях, е именно това, което прави нашите чаши за подарък така уникални. Дизайните се подбират внимателно и се отпечатват чрез надежден метод, гарантиращ дългото им запазване непокътнати върху чашата.

Независимо дали предпочитате да закупите чаша със забавна нотка, със сантиментален надпис, с любовно послание или с акцент върху изтънчеността и красотата на дизайна, сигурни сме, че ще попаднете на нещо подходящо от огромната ни колекция с разнообразни предложения.

Допълнителна възможност за персонализация

Може да изберете измежду вече наличните на сайта ни предложения за красиви и интересни дизайни, но и да предпочетете допълнителна персонализация.

Така например почти всяка чаша за подарък с име може да персонализирате допълнително с избор на друго име или текст.

Също така сме отворени за договаряне на отпечатване на изображение по ваш вече изготвен дизайн, който да предоставите за реализация.

Чаша с надписи според повода

Стремим се да обновяваме редовно асортимента ни от интересни чаши за кафе с надпис за най-различни поводи, така че да може да се възползвате от предимствата на идейния и сантиментален подарък в разнообразие от случаи.

Тук ще намерите перфектната чаша за подарък:

 • За имен ден;
 • За мама;
 • За тате;
 • За баба;
 • За дядо;
 • За влюбени;
 • Майка и дъщеря;
 • За вуйчо и вуйна;

Предлагаме и уникални чаши за кафе с надписи за подарък за Коледа, за нова година, за деня на майката или на бащата, както и за всякакви празници, според вашите нужди и граници на вашето въображение.

Една такава чаша за кафе с надпис би била страхотен вариант при инициативи с групово обменяне на подаръци например в училище или на работа, където бюджетът е по-ограничен. А в SmeshkiNaDreshki.com имате безброй варианти на изключително ниска цена, които със сигурност ще се впишат в бюджета на инициативата.

Чашите с щампи са подходящи за най-разнообразни поводи, а могат и да бъдат персонализирани с лично послание към вашия близък.

Щампите включват поздравителни надписи за празници и забавни закачки. Можете да поръчате и дизайн, съдържащ името на ваш близък човек.

Интересен избор са двойните чаши, които поставени една до друга правят едно цяло послание или картинка. Предлагат се и комплекти от две чаши за двойки с две различни картинки, тематично свързани в едно цяло.

Добър подарък, с който да изразите любовта към вашите родители е чашата с надпис за най-добра майка или татко, както и чаша за 8ми март.

В SmeshkiNaDreshki.com ще намерите подходящи чаши за всеки ваш близък и за всеки повод, но можете да направите подаръка още по-личен и уникален като създадете собствен дизайн.

Подаръкът е нещо, което показва на получателя, че е ценен за вас, но забавния подарък прави и нещо повече. Той представлява един спомен, който ще създава позитивни емоции за вашите близки с всяка глътка кафе.

Хуморът между приятели и близки е висша форма на показване на близост. Забавните чаши са начин да покажете на близкия си, че го цените, както и да му създадете добро настроение, а доброто настроение е по-голям подарък от всичко материално.

Чашата с щампа е идеален начин да подарите подарък, който освен, че има сантиментална стойност, е и функционален. Освен, че чашите се използват в ежедневието, те могат и да служат за декорация и да внесат живот в интериора.

Където и да бъдат поставени, забавните чаши ще носят настроение и ще извикват приятни спомени.

Чашите с персонализиран дизайн, които виждате на сайта на SmeshkiNaDreshki.com, са изцяло нашето производство. Дизайните са създадени от нашият екип, а чашите са взимат от близък до нас производител на порцеланови продукти.

Заготовките се вкарват в студиото ни, където ние лично слагаме дизайните, които сме създали за вас.

Идеите за дизайните се опресняват веднъж на месец, като всяка втора седмица следим да предоставяме на нашите посетители нови и интересни дизайни.

Сами можете да видите колко голямо разнообразие от послания и дизайни има пред вас, и сами можете да прецените кои от тях са подходящи за вас и ваш близък.

Те са перфектният подарък за имен ден, рожден ден, коледно фирмено парти, с повод или без повод.

4.5 53
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук