Филтри
  • Имен ден
  • Мама
  • Баба
  • Дядо
Показани 1 от 15 | 94 (7 Страници)

Макар че подобни продукти се предлагат на пазара от много години, единствено в магазина на Смешки на Дрешки ви гарантираме най-високо качество при цени, които не отстъпват на онези в търговската мрежа. Не е пресилено да се твърди, че ние предлагаме повече, но за по-малко пари.

Чаши с надписи по поръчка за подарък

Ако сте решили да заложите на това решение и да изненадате свои колеги или приятели с повод или без такъв, това е може би най-удачният вариант, по който да купите нещо оригинално и носещо индивидуално усещане, но без да харчите прекалено много. Ето няколко причини, които могат да ви насочат към това да заложите на тази идея:

Лесни за поддържане

Независимо, че имат поставена щампа, тези чаши могат да се мият както на ръка, така и в миялна машина, като могат без никакви проблеми да се използват и най-силните миялни препарати. Щампите няма да се изтрият или обезцветят, а лъскавата повърхност няма да благоприятства задържането на петна от кафе или чай.

Ниска цена

Ако желаете да направите малък, но все пак оригинален подарък на своите колеги, тогава чашите са идеалното решение. Причината е, че те са достатъчно оригинални и неповторими, влагащи нотка на ентусиазъм и оригиналност, но все пак са и много привлекателни по отношение на цената.

Подходящи за всеки повод

Наличието на разнообразни по рода си щампи прави тези чаши подходящи за всеки повод в ежедневието. Те са изключително разнообразни като тематика, предлагайки модели за рождени дни, за Коледа, но също така и за всякакви други поводи. Част от предложенията не са съобразени с конкретен повод, тоест те могат да се подаряват и без такъв.

Добър външен вид

Изработени с вкус, те са подходящ аксесоар, който може да се постави на всяко място във вашия дом. Внасят свеж полъх, цвят и модерна нотка, каквито биха допаднали на всеки млад човек и на почти всеки не толкова млад. Ако забравите чашата с кафе на масата в хола, тя просто ще привнесе малко свежест и колорит на помещението.

Весело настроение

Повечето от чашите се предлагат със забавни надписи, всеки от които отправя някакво послание. Макар че тематиката е винаги различна, идеята всеки път е да се внесе малко добро настроение. Малко са продуктите в наши дни, които са в състояние да ни накарат да се усмихнат и чашите с надписи на Смешки на Дрешки са едно от тях.

Влизат в употреба

Знаете ли, че чашата с надписи е един от подаръците, които най-лесно влизат в употреба? Това е така, защото те винаги имат добър дизайн, но също така са и много лесни за приложение в ежедневния начин на живот. Независимо дали пиете кафе, чай, мляко, какао или сок, чашата ще намери своето приложение във вашето ежедневие и в това на вашите роднини и приятели.

Чашите с щампи са подходящи за най-разнообразни поводи, а могат и да бъдат персонализирани с лично послание към вашия близък.

Щампите включват поздравителни надписи за празници и забавни закачки. Можете да поръчате и дизайн, съдържащ името на ваш близък човек.

Интересен избор са двойните чаши, които поставени една до друга правят едно цяло послание или картинка. Предлагат се и комплекти от две чаши за двойки с две различни картинки, тематично свързани в едно цяло.

Добър подарък, с който да изразите любовта към вашите родители е чашата с надпис за най-добра майка или татко, както и чаша за 8ми март.

В SmeshkiNaDreshki.com ще намерите подходящи чаши за всеки ваш близък и за всеки повод, но можете да направите подаръка още по-личен и уникален като създадете собствен дизайн.

Подаръкът е нещо, което показва на получателя, че е ценен за вас, но забавния подарък прави и нещо повече. Той представлява един спомен, който ще създава позитивни емоции за вашите близки с всяка глътка кафе.

Хуморът между приятели и близки е висша форма на показване на близост. Забавните чаши са начин да покажете на близкия си, че го цените, както и да му създадете добро настроение, а доброто настроение е по-голям подарък от всичко материално.

Чашата с щампа е идеален начин да подарите подарък, който освен, че има сантиментална стойност, е и функционален. Освен, че чашите се използват в ежедневието, те могат и да служат за декорация и да внесат живот в интериора.

Където и да бъдат поставени, забавните чаши ще носят настроение и ще извикват приятни спомени.

Чашите с персонализиран дизайн, които виждате на сайта на SmeshkiNaDreshki.com, са изцяло нашето производство. Дизайните са създадени от нашият екип, а чашите са взимат от близък до нас производител на порцеланови продукти.

Заготовките се вкарват в студиото ни, където ние лично слагаме дизайните, които сме създали за вас.

Идеите за дизайните се опресняват веднъж на месец, като всяка втора седмица следим да предоставяме на нашите посетители нови и интересни дизайни.

Сами можете да видите колко голямо разнообразие от послания и дизайни има пред вас, и сами можете да прецените кои от тях са подходящи за вас и ваш близък.

Те са перфектният подарък за имен ден, рожден ден, коледно фирмено парти, с повод или без повод.

4.7 48
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук