Филтри
 • МАМА и АЗ
 • ТАТКО и АЗ
 • БАБА и АЗ
 • ДЯДО и АЗ
 • Коледни
Показани 1 от 15 | 142 (10 Страници)

Искате да създадете незабравими моменти със своите най-любими хора? Представяме ви прекрасна гама със семейни комплекти, предназначени да внесат радост, стил и задружност във всеки фамилен повод, а и извън празничните дати от календара.

В SmeshkiNaDreshki.com предлагаме страхотна колекция от бебешки бодита и тениски за възрастни с щампи, в която да откриете уникални попадения, пасващи по дизайн на характера на вашето семейство. Вярваме, че семейството е душата на всеки дом и затова подхождаме с особена грижа в създаването на оригиналните ни дизайни, отразяващи със стил и закачка семейната връзка във фамилията.

Колекцията ни разполага с комплекти в различни части като:

 • сет баща и син;
 • комплект баща и дъщеря;
 • комбо мама и син;
 • лот майка и дъщеря;
 • сет за мама, тате и дете;
 • комплекти баба/дядо и аз.

Предлагаме също така и уникални коледни семейни тениски, които създават страхотно празнично настроение със своите багри и уют в любимите зимни почивни дни около фамилното огнище.

Оригинални еднакви дрехи за цялото семейство с интригуващи дизайни

Изграждаме каталог с разнообразие от предложения за цялото семейство, включително сетове от еднакви дрехи мама татко и аз. В тях ще откриете комплекти с еднакви щампи върху две тениски за възрастни и бебешко боди или детска тениска.

Чудите се как да се облечете за семейните снимки? Тук ще откриете страхотни лотове за цялото семейство, които ще изглеждат уникално и ще допринесат за ефектното запаметяване на веселите мигове заедно.

Изненадай половинката си с романтичен комплект за двама

В колекцията ни ще откриете и креативни комплекти за двама, които са идеално решение за създаване на вълнение у любимия човек. Подарете му усмивка и изразете любовта си с подарък с красив дизайн, който да използва с удоволствие.

Предлагаме и сантиментални, забавни и мили сетове за баба и дядо, с които може да изненадате любимите ви прародители за тяхна годишнина, за Св. Валентин или друг споделен празник.

Семейни комплекти за родител/прародител и дете/внуче

Отпразнувайте специалната връзка между прародител и внуче като направите неочакван подарък на вашите близки хора. За тази цел сме създали прекрасни сетове от стоплящи сърцето дизайни, които свързват двете генерации и осигуряват стил, удобство и прекрасна сантиментална нотка.

Предлагаме и уникални дрехи за мама и бебе, които са създадени да отразят едно от най-ценните взаимоотношение в живота на всеки. С очарователни щампи и разтапящи дизайни тези комплекти могат да направят всеки споделен момент между майка и бебе още по-специален. Постарахме се да изградим нещо повече от облекло – символ на безусловната любов и непреходната връзка между детето и родителя.

Направете всеки ден необикновен с прекрасните ни семейни комплекти, които разчупват сивотата на делника и го превръщат в цветен и весел празник на силната фамилна връзка. Направете своята поръчка в SmeshkiNaDreshki.com още днес и изпитайте радостта и вълнението от обличането на цялото семейство с дрехи с еднакъв дизайн, отразяващи вашата щурост и любов.

Комплектите, които можете да откриете в нашите колекции, са подходящи за всеки член от семейството. Обикновено те изразяват връзката между роднини, например между баща и дете, или между дядо и внуче.

Можете да поръчате семейни комплекти с надписи и щампи за всеки повод. Предлагаме и комплект с тениска за майка, татко и бебешко боди за най-новият член на семейството.

Ако искате изненадата да бъде още по-голяма, можете да зарадвате свой роднина и с комплект от тениска и чаша с послания, които отговарят едно на друго.

Един от най-милите начини да зарадвате бабата или дядото в семейството, е като им подарите комплект, който включва сходни тениски за тях и за внучето. Така им подарявате допълнителни емоции всеки път, щом внучето отива на гости.

Когато избирате семейни комплекти е важно да се съобразите с размера на дрешките. Ако става дума за бебешко боди, в страниците с моделите прилагаме таблици, които включват размера на дрешката, както и за колко месечно бебе е подходяща.

Важно е да се уверите, че бодито е с правилния размер, тъй като иначе бебето би изпитвало голям дискомфорт. За тениските за възрастни също има таблица с размери, в която са описани различните параметри на тениската, за да се уверите, че вашият близък ще може безпроблемно да я носи в ежедневието.

Моделите се различават и според кройката си. Независимо дали са за мъже или за жени, кройката приляга удобно и елегантно, без да причинява неудобство.

4.2 61
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук