Филтри
  • Детски артикули
  • Тениски за двойки
  • Чаши
  • Калъфки
  • Възглавници
Показани 1 от 15 | 38 (3 Страници)

Денят на Свети Валентин щеше да е най-обикновен, ако ги нямаше специалните подаръци. Те, разбира се, имат смисъл, само когато са символ на съществуващи чувства, а ние от „Смешки на дрешки“ знаем как да ви помогнем да ги изразите чрез подходящ подарък за Св Валентин.

Нашите идеи за Свети Валентин ще ви очароват с качество, изключително изгодна цена, практичност, функционалност и красив дизайн, които може да си осигурите чрез онлайн поръчка на SmeshkiNaDreshki.com. Потопете се в колекцията ни с разнообразие от уникални дизайни и се погрижете за любимия си човек, показвайки му колко много държите на него по наистина оригинален начин.

Подаръци за Свети Валентин, в които всеки ще се влюби

Проучихме очакванията на потребителя за спецификите на подаръците, които ги правят не само подходящи, но и предпочитани за деня на влюбените и създадохме колекция от предложения, на които трудно може да се устои.

В каталога ни ще откриете оригинални дизайнерски предложения в следните категории:

Независимо кой тип продукт предпочетете, ние сме в готовност да отговорим на вашите изисквания и дори да ви предоставим възможност за допълнително уникализиране на подаръка, който сте избрали.

Готовите дизайни, които предлагаме, могат да бъдат разработени с името на вашата половинка. Свържете се допълнително с нас за възможността за поставяне на снимка или друго конкретно готово изображение.

Предлагаме различни размери тениски и комплекти тениски за мъже и жени за празника, а дизайните са повече от разнообразни.

Избираме предимно памучни платове за нашите подаръци за влюбени, тъй като памукът задържа добре принтовете върху себе си, поддържа се лесно и осигурява на собственика на дрехата необходимия комфорт при носене.

Подарък за Свети Валентин за него

Претърсили сте интернет пространството за идеи за подарък за Свети Валентин за мъж, но търсачката не ви е възнаградила с особена оригиналност и наистина добри попадения? Нека ви предложим няколко варианта, които считаме за уместни.

Може би се притеснявате вашият мъжки подарък за 14 февруари да не се окаже прекалено сладникав. Ако половинката ви обаче няма против да празнува този празник, изберете му подарък, който все пак да предложи поне закачлива флиртаджийска нотка. Предлагаме ви комплект чаши за двойка с надписи „Mr. right” и “Mrs. always right”, която може да се хареса дори на по-сериозните мъже.

И все пак това е празник, на който спокойно може да си позволите да подарите нещо по-сантиментално като калъфка за влюбени в стилен съвременен дизайн, а ние сме готови да ви осигурим топ попаденията в категорията.

Женски подаръци за Свети Валентин

Предлагаме изобилие от романтични подаръци, сред които ще откриете и предложения, достойни за вкуса и на най-претенциозната дама. Сладникавостта тук е почти задължителна и „Смешки на дрешки“ се грижим тя да е поднесена по изкусен начин.

Идеално решение е да облечете своето детенце в бебешко боди с празничен надпис за Св. Валентин и още при събуждането на вашата любима тя да бъде поздравена за Деня на влюбените от вас чрез тази малка и сладка изненада.

От SmeshkiNaDreshki.com предлагаме разнообразни романтични щампи върху тениски, възглавнички, чаши и дори бебешки бодита.

Дизайнът включва надписи за влюбени двойки, сърца и различни картинки. За да бъде подаръкът още по-специален можем да включим в дизайна снимка и да добавим името на вашата половинка и конкретната дата.

Бебешките бодита с надписи за Свети Валентин могат да поздравяват таткото или майката и безспорно носят много положителни емоции. С тях бебчето се превръща в ходеща валентинка, която напомня на половинката ви колко много я цените, особено с щампите, които включват очарователни картинки на херувимчета.

Най-голямото предимство на персонализираните подаръци за Свети Валентин, е че дизайнът на отделните предмети за него и за нея може да бъде свързан в едно цяло.

Пример за това са чашите или тениските с изречения, които се допълват. Те могат да бъдат романтични, като надписите „Завинаги заедно“, или хумористични, като надписите “Mr. Right” и “Miss always right”.

Романтичните възглавнички с картинки, които се допълват, са идеален начин да подсилите романтиката в моментите, когато сте заедно и отделени от целия свят. С комплектите тениски за Свети Валентин можете да покажете пред света колко много държите един на друг.

4.7 45
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук