Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)

В тази категория ще намерите богата гама от различни възглавници за бебета, идеални за подарък. Нашите възглавници-визитки са подходящи както за малки бебчета, така и за влюбени двойки. Предлагаме ви много възможности за персонализация и дизайн, сред които сме убедени, че някоя ще ви грабне окото.

На сладурските възглавници за бебета можем да щамповаме каквото вие ни кажете. Изберете модел и ни посочете името, датата на раждане, килограми и сантиметри на детенцето ви. Още ви предлагаме да посочите място и час на раждане, зодия и град.

Тези възглавнички са визитки на децата в пълния смисъл на думата. Ако желаете можем и да щамповаме снимка, която ни дадете и така ще персонализирате в още по-голяма степен подаръка си.

Възглавниците за бебета декоративни ли са, или могат и да се ползват?

Това решение го оставяме изцяло на вас. Ако желаете бебчето да спи на възглавничката, то ви уверяваме, че това не е никакъв проблем. Тя е от две части – калъфка и възглавница. Калъфката е изработена от висококачествен ранфорс, което осигурява пълен комфорт на детенцето при спане. Щампата върху нея е от висококачествени мастила, които са напълно безвредни и безопасни.

Възглавничката се предлага с дантела и без, според вашето желание. Размерите ѝ са 28х38 см, а на калъфката 30х38 см. Предлагаме ви страхотен дизайн и нежни цветове подходящи за момченца и момиченца – розово, синьо, зелено, лилаво и други.

Този подарък е идеален не само за новородени бебчета, а и за рожден ден и кръщене на малки деца и за влюбените двойки за Свети Валентин. Имате пълна свобода на избор. Ние ви гарантираме, че ще останете изключително доволни от покупката си, защото ще изберете оригинален начин да засвидетелствате любовта си.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук