Код на продукта: 040Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче с надпис за ЧИЧО

Количество:


4.6 34

За любимия чичо ние изработихме прекрасно моделче бебешко боди с надпис, което да предизвика вълна от радост и усмивки. Искате ли да го изненадате по много сладък и различен начин? Сега имате тази възможност.

Освен подарък за чичо, вие ще добавите красива дрешка в гардеробчето на детенцето си, която е качествена, много удобна и на съвсем достъпна цена. Текстилът на бодито за бебе е от чист памук. Щампата е отпечатана с мастило от висок клас, което е издръжливо и дълготрайно. При спазване на указанията за употреба, ярките цветове ще останат непроменени дори и след многократно изпиране.

За какви поводи е подходящ подарък бодито за бебе с надпис?

Можете да изненадате чичо за всеки негов празник. Дизайнът на щампата е така създаден, че да е подходящ за рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа и други празници. Оставяме на вас да изберете повода, а от нас можете да очаквате перфектно изпълнение на поръчката ви.

Предлагаме бебешкото боди в размери за новородени и по-пораснали деца до 2,5 години. Можете да разгледате подробно номерацията в таблица под артикула, където да се ориентирате най-точно преди поръчка. Предлагаме ви и възможността да си изберете в какъв цвят да е щамповаме надписа – син или зелен. И двата тона са подбрани специално за малки момченца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук