Код на продукта: 389
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениска и боди с черен надпис и номер

Количество:


4.5 47

Интересен, забавен и строго персонален подарък за баща е син или дъщеря е на вашето внимание. Предлагаме ви страхотен комплект тениска и беди с надпис и номер, който можете да подарите за всеки един празник или просто за да покажете внимание, любов и нежност към мъжа и детето ви.

Дизайн на щампата върху тениската и бебешкото боди

Предлагаме ви да персонализирате дрехите, така че да направите уникален подарък. Посочете ни имената на татко и бебе или фамилията на семейството с конкретен номер и ние ще ги щамповаме. Надписът може да е изписан на английски или български. Щампата можем да я позиционираме отпред или на гърба.

Бодито за бебе с надпис е подходящ избор за новородени и деца до 2,5 годинки. Мъжката тениска се предлага в 5 различни размера. Прегледайте приложените таблици, по които да се ориентирате за необходимите номера преди да поръчате комплекта с щампа.

Материята на тениската е 95% памук в съчетание с 5% еластан. Бебешкото боди е изработено само и единствено то 100% памук. Мастилото на надписа е безвредно и много издръжливо. То няма да избледнее след много изпирания, при спазване на указанията за употреба.

Предлагаме ви и още една опция, което се отнася до цвета на текстила на тениската с щампа. Можем да я изработим в черно с бял надпис или в бяло с черен надпис.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук