Код на продукта: 387
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениски със син надпис и номер

Количество:


4.6 21

Ако ви се иска да направите оригинален подарък за баща и син, но нямате идея какво да купите, ние от Смешки на Дрешки бихме могли да ви бъдем много полезни. Понеже ви разбираме напълно и осъзнаваме, че парите са от голямо значение, ние сме ви подготвили един страхотен спортен комплект от тениски за баща и син, като сме съчетали супер качество на топ цена. Така не само ще можете да зарадвате истински някой скъп за вас човек и неговия син, но и ще похарчите в пъти по-малко, отколкото сте очаквали за подобно качество.

Какво представлява комплекта?

Комплектът се състои от две тениски, като едната е съответно за таткото, а другата за неговото момченце. При децата тениската е подходяща на възраст между 2 и половина и 13 години, докато при татковците се предлага по нещо за всеки, независимо от възрастта и телосложението. Те за изработени от висококачествен памук, като има опция и за тениска с добавка от 5% еластан, което значително повишава качеството и усещането при допир.

Щампата

Тениските от комплекта са чист бели, като акцентът попада върху щампата. Тя е синя на цвят, като представлява изписана с големи букви фамилията на таткото и на момчето, под която е поставена цифра. Тениските наподобяват спортен екип и това е резултат именно от спецификата на щампата. Тя се изработва много качествено, като това гарантира, че с времето цветовете няма да избледнеят, а ще се запазят във вида, в който са били когато

Размери

Мъжката тениска е на ваше разположение в 5 различни размера ( S, M, L, XL и XXL ), а детската тениска се предлага съответно в 7 размера. За да изберете правилните и за да се сведем вероятността за допускане на грешка до възможния минимум, ние сме подготвили таблици с детайлна информация за продуктите и точната дължина и ширина на всеки отделен размер в сантиметри.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук