Филтри
  • Татко
  • Дядо
  • Имен ден
  • Забавни
  • Коледа
  • Великден
  • Патриотични
  • Шевици
  • Лов/ Риболов
Показани 1 от 15 | 57 (4 Страници)

Много хора са на мнение, че мъжете са изключително сложни личности и понякога е невъзможно да им се избере подарък, тъй като вкусът им се различава твърде много в съпоставка с този на жените. Истината е, че представителите на силния пол не се вълнуват до такава степен от последния появил се на пазара аромат на френски парфюм, пролетна колекция дрехи или нов стил обувки, забелязани на пазара. Често на нашите половинки им е напълно достатъчно да демонстрирате уважение и загриженост. Всичко останало е просто допълнителна украса, която не е нужно да прилагате.

Ние от „Смешки на Дрешки” познаваме твърде добре предпочитанията на силния пол и това ни подтиква да създадем цяла една категория, в която сме включили не малко на брой мъжки тениски със снимка и надпис, подходящи за господата. Те не са просто обикновени тениски, които да комбинирате с дънки, джинси или спортен панталон. Те са специални и ако им ги поднесете по правилния начин, то гарантираме ви, че жестът ви не ще остане незабелязан.

Мъжки тениски с опция за надпис - какво точно ви предлагаме?

Предложенията в тази категория са подходящи за мъж на всяка възраст и за всеки повод. Качеството и прецизната изработка надхвърлят многократно цената, която ви предстои да инвестирате. За направата на тениските са използвани висок клас памучни материали, които са устойчиви на многократни изпирания. Ако искате да съхраните дрехата в първоначалния ѝ вид, то съветваме ви да следвате инструкциите, посочени на етикета, намиращ се от вътрешната страна.

Мастилото, използвано за щампите, е също от висок клас. То, освен че е безвредно, запазва наситеността и яркостта си за дълго време. В съчетание с кройката, вашият подарък би могъл да се превърне в любимото облекло на половинката ви.

Имате възможността сами да посочите цвета на щампата или надписа на тениската. Изберете сред съществуващите вече дизайни или сами създайте такъв, който вярвате, че ще се хареса на човека, който сте решили да зарадвате.

Ако желаете, свържете се с нас на посочения телефонен номер, където да уточним всички детайли по поръчката. Разполагате с опцията да изпратите снимка, която ние да щамповаме в реалните и цветове. Така поднесена, тениската за двойка или конкретно за мъж със сигурност ще се превърне в една от най-любимите за вашата половинка, баща, дядо, чичо, брат, приятел или друг близък, който искате да зарадвате.

Размерите са от XS до XXL. Освен това можете да си послужите с таблицата, която сме създали специално за вас. Там сме описали всеки един от размерите в сантиметри, така че да ви улесним максимално.

Бъдете креативни и дайте воля на въображението си. Обещаваме ви, че жестът ви няма как да остане незабелязан!

4.8 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук