Филтри
  • Татко
  • Дядо
  • Имен ден
  • Забавни
  • Коледа
  • Великден
  • Патриотични
  • Шевици
  • Лов/ Риболов
Показани 1 от 15 | 66 (5 Страници)

Чудите ли се какъв подарък да изберете за ваш близък представител на силния пол, който наистина би го зарадвал? Ние от SmeshkiNaDreshki.com имаме идеалното решение за вас.

Повечето подаръци, купени от магазина, карат получателя да се зарадва за кратък миг, но често емоцията бива забравена след това. Съвсем различно е, когато подарите персонализирани мъжки тениски с надпис по поръчка.

Подобен подарък е не само функционален, но основното му свойство е да създаде емоция у получателя, която той ще си припомня всеки път щом облече тениската. Освен това, тъй като подаръкът е уникален, по този начин вие изразявате своето отношение към вашия близък.

Специално за вас и усмивката на вашите близки ви представяме обширна колекция неповторими ефектни мъжки тениски.

Какви мъжки тениски с щампи ще откриете при нас

В нашия асортимент ще попаднете на тениски с надписи за мъже, подходящи за всеки повод, както и за всяка възраст.

Предлагаме тениски за най-малките представители на семейството, така и за „най-готиният дядо“. Подобни поздрамъжки вителни надписи за всеки член от семейството ще откриете в Смешки на дрешки.

Дизайнът на тениските включва оригинални картинки с хумористично послание и забавни надписи, които са обичани от господата. Чувството за хумор, споделено с приятелите, е начин да покажете, че ги чувствате близки, поради което редовно мъжете избират за подарък персонализирани мъжки тениски с надпис.

Тениските са подходящ подарък дори, когато няма специален повод, а просто решите да разсмеете или да усмихнете ваш приятел, брат, баща, дядо, чичо или всеки друг близък.

Всички предлагани от нас мъжки тениски с щампа са изработени от висококачествени материали, които издържат на многократно пране, стига да следвате инструкциите. Те са меки и удобни, а щампите са изработени от напълно безопасни висококачествени мастила.

Тук ще откриете и патриотични тениски с лика на национални герои, подходящи за онези представители на мъжкия пол, които искат да пазят обичта към родината близо до сърцето си.

Имате избор между различен основен цвят на тениската, а правилният размер можете лесно да определите с помощта на таблицата с размери, която сме изготвили за ваше удобство.

Можете ли да поръчате мъжка тениска с надпис по избор

Ако дизайните, които предлагаме, не ви вдъхновяват достатъчно, можете сами да изберете каква картинка или надпис искате да бъде отпечатан върху тениската, и ние ще изпълним вашето желание в кратки срокове.

Можете да ни изпратите снимка или текст, а ние ще изготвим безплатен работен проект, за да можем да уточним с вас детайлите по дизайна.

Предлагаме и мъжки тениски с частична персонализация, като можете да посочите името на вашия близък и ние да го добавим към вече съществуващ дизайн с картинка или надпис.

Защо да подарите персонализирани тениски от SmeshkiNaDreshki.com

Ние добре познаваме предпочитанията на потребителите от различните полове и възрасти, затова успяваме да поддържаме богата колекция персонализирани подаръци, които могат да отговорят на всеки вкус.

Независимо дали искате да подарите бебешки бодита по поръчка, чаши с надписи или тениски с щампи, тук ще откриете вдъхновяващи предложения, които неизменно ще донесат незабравима емоция на получателя.

В случай, че искате подарък по поръчка, изработен в кратък срок, можете да се свържете още сега с екипа на SmeshkiNaDreshki.com.

В живота има много поводи за празнуване и с годините става все по-трудно да измисляте вълнуващи подаръци за своите близки. Още по-трудно е да измислите подходящ подарък за някой, с когото наскоро сте се запознали.

Персонализираните тениски са чудесен вариант за подарък при всеки повод, тъй като можете да избирате между дизайни и надписи, подходящи за различни празници и случаи.

Освен за конкретни празници, персонализираните тениски са идеален подарък и за лични поводи, чрез които да изразите приятелството си или отношението към близките.

Забавните надписи са чудесен начин да се пошегувате с получателя, а хуморът между приятели е признак за добри отношения.

В Smeshkinadreshki.com ще намерите богата колекция от дизайни и надписи за мъжки тениски, които ще разсмеят или разчувстват вашите приятели или роднини.

Както при всеки персонализиран подарък, изборът на дизайн за мъжка тениска зависи от повода и от индивидуалните предпочитания на получателя. Все пак има някои особености, които отличават мъжките от дамските персонализирани тениски.

Надписите на тениски са нещо, което може да се хареса на всеки получател, независимо от пола. По-голям брой мъже обаче обичат да носят и да получават тениски със забавни надписи, тъй като жените държат повече на декоративната страна на дрехите.

Затова закачките са много подходящи за мъжка тениска и винаги грабват вниманието и са повод за забавление. Тези тениски са чудесен подарък за близки приятели.

Повечето мъже биха оценили и тениски с надписи, които изразяват отношенията с тяхната половинка или с техните бащи или деца.

Персонализацията на мъжки тениски намиращи се на сайта на SmeshkiNaDreshki.com се извършва чрез падащите менюта намиращи се в страницата на самите продукти.

Тези опции са избрани заради популярността им и фактът, че много мъже избират забавните дизайни пред естетиката.

Нашето разбиране за предпочитанията на двата пола, е че мъжете предимно харесват забавните неща, вътрешния хумор, а дамите предпочитат естетиката и нежните цветове.

Ако искате да добавите към персонализацията на даден дизайн, винаги можете да се свържете с нас и да попитате дали има такава опция – отворени сме и за предложения за дизайни ако ви се споделя с нас.

Като цяло дизайните се променят доста често, тъй като страната от екипа ни, която се ангажира с креативността, често има вдъхновения идващи от живота – това прави и нашите продукти толкова близки до хората.

4.4 53
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук