Филтри
  • Татко
  • Дядо
  • Имен ден
  • Забавни
  • Коледа
  • Великден
  • Патриотични
  • Шевици
  • Лов/ Риболов
Показани 1 от 15 | 65 (5 Страници)

Много хора са на мнение, че мъжете са изключително сложни личности и понякога е невъзможно да им се избере подарък, тъй като вкусът им се различава твърде много в съпоставка с този на жените. Истината е, че представителите на силния пол не се вълнуват до такава степен от последния появил се на пазара аромат на френски парфюм, пролетна колекция дрехи или нов стил обувки, забелязани на пазара. Често на нашите половинки им е напълно достатъчно да демонстрирате уважение и загриженост. Всичко останало е просто допълнителна украса, която не е нужно да прилагате.

Ние от „Смешки на Дрешки” познаваме твърде добре предпочитанията на силния пол и това ни подтиква да създадем цяла една категория, в която сме включили не малко на брой мъжки тениски със снимка и надпис, подходящи за господата. Те не са просто обикновени тениски, които да комбинирате с дънки, джинси или спортен панталон. Те са специални и ако им ги поднесете по правилния начин, то гарантираме ви, че жестът ви не ще остане незабелязан.

Мъжки тениски с опция за надпис - какво точно ви предлагаме?

Предложенията в тази категория са подходящи за мъж на всяка възраст и за всеки повод. Качеството и прецизната изработка надхвърлят многократно цената, която ви предстои да инвестирате. За направата на тениските са използвани висок клас памучни материали, които са устойчиви на многократни изпирания. Ако искате да съхраните дрехата в първоначалния ѝ вид, то съветваме ви да следвате инструкциите, посочени на етикета, намиращ се от вътрешната страна.

Мастилото, използвано за щампите, е също от висок клас. То, освен че е безвредно, запазва наситеността и яркостта си за дълго време. В съчетание с кройката, вашият подарък би могъл да се превърне в любимото облекло на половинката ви.

Имате възможността сами да посочите цвета на щампата или надписа на тениската. Изберете сред съществуващите вече дизайни или сами създайте такъв, който вярвате, че ще се хареса на човека, който сте решили да зарадвате.

Ако желаете, свържете се с нас на посочения телефонен номер, където да уточним всички детайли по поръчката. Разполагате с опцията да изпратите снимка, която ние да щамповаме в реалните и цветове. Така поднесена, тениската за двойка или конкретно за мъж със сигурност ще се превърне в една от най-любимите за вашата половинка, баща, дядо, чичо, брат, приятел или друг близък, който искате да зарадвате.

Размерите са от XS до XXL. Освен това можете да си послужите с таблицата, която сме създали специално за вас. Там сме описали всеки един от размерите в сантиметри, така че да ви улесним максимално.

Бъдете креативни и дайте воля на въображението си. Обещаваме ви, че жестът ви няма как да остане незабелязан!

В живота има много поводи за празнуване и с годините става все по-трудно да измисляте вълнуващи подаръци за своите близки. Още по-трудно е да измислите подходящ подарък за някой, с когото наскоро сте се запознали.

Персонализираните тениски са чудесен вариант за подарък при всеки повод, тъй като можете да избирате между дизайни и надписи, подходящи за различни празници и случаи.

Освен за конкретни празници, персонализираните тениски са идеален подарък и за лични поводи, чрез които да изразите приятелството си или отношението към близките.

Забавните надписи са чудесен начин да се пошегувате с получателя, а хуморът между приятели е признак за добри отношения.

В Smeshkinadreshki.com ще намерите богата колекция от дизайни и надписи за мъжки тениски, които ще разсмеят или разчувстват вашите приятели или роднини.

Както при всеки персонализиран подарък, изборът на дизайн за мъжка тениска зависи от повода и от индивидуалните предпочитания на получателя. Все пак има някои особености, които отличават мъжките от дамските персонализирани тениски.

Надписите на тениски са нещо, което може да се хареса на всеки получател, независимо от пола. По-голям брой мъже обаче обичат да носят и да получават тениски със забавни надписи, тъй като жените държат повече на декоративната страна на дрехите.

Затова закачките са много подходящи за мъжка тениска и винаги грабват вниманието и са повод за забавление. Тези тениски са чудесен подарък за близки приятели.

Повечето мъже биха оценили и тениски с надписи, които изразяват отношенията с тяхната половинка или с техните бащи или деца.

Персонализацията на мъжки тениски намиращи се на сайта на SmeshkiNaDreshki.com се извършва чрез падащите менюта намиращи се в страницата на самите продукти.

Тези опции са избрани заради популярността им и фактът, че много мъже избират забавните дизайни пред естетиката.

Нашето разбиране за предпочитанията на двата пола, е че мъжете предимно харесват забавните неща, вътрешния хумор, а дамите предпочитат естетиката и нежните цветове.

Ако искате да добавите към персонализацията на даден дизайн, винаги можете да се свържете с нас и да попитате дали има такава опция – отворени сме и за предложения за дизайни ако ви се споделя с нас.

Като цяло дизайните се променят доста често, тъй като страната от екипа ни, която се ангажира с креативността, често има вдъхновения идващи от живота – това прави и нашите продукти толкова близки до хората.

4.7 47
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук