Тъй като имаме особен афинитет към създаване на повече усмивки у околните, в „Смешки на дрешки“ предлагаме и весели аксесоари за кола, които заменят така познатите стикери бебе в колата. Със сигурност те ще привлекат доста по-бързо и лесно вниманието на останалите водачи на пътя и съответно ще повишат ангажираността им към безопасността на малките обитатели във вашия автомобил.

Аксесоар за кола под формата на мини боди на супер цена

Аксесоарите за коли, които ви предлагаме на SmeshkiNaDreshki.com са на изключително изгодна цена. За разлика от обикновения стикер за кола бебе, който обичайно се залепя на стъклото на задния прозорец, този аксесоар под формата на мини бебешко боди не оставя трудни за почистване следи от лепене. Той може да се постави с помощта на вендуза, а клатушкането му по време на път ще ангажира вниманието на шофьорите зад автомобила ви.

Предимства на нашите аксесоари за коли с бебета

Търсите стикери бебе в колата, които да привлекат скорострелно вниманието на шофьорите, в близост до вашия автомобил, за да се погрижите за осигуряването на по-голяма безопасност на мъниците, които возите? Заменете скучните стикери за кола бебе със забелязващо се отдалеч мини боди с картинка и/или надпис.

Предлагаме значително разнообразие от щампи и кант в син или розов цвят за означаване пола на вашето бебе. Имате възможност дори да персонализирате своя аксесоар за кола като въведете името на детето си в конкретния артикул.

Също така можем да ви предложим и мини бебешки бодита аксесоари за кола, на които може да щамповаме снимка на вашето бебе. Тях може да използвате на удобно място, видимо за шофьора, така че всеки път, когато погледнете към сладката щампа да си припомните за нетърпеливото човече, което ви очаква у дома с вълнение.

Такъв аксесоар за кола е перфектен подарък за всеки възрастен, на който наскоро му се е родил малък родственик, независимо дали става въпрос за майка, баща, баба, дядо, чичо, леля и т. н. След като детенцето порасте, персонализираното декоративно мини боди с негова снимка ще ви остане мил спомен от неговите най-първи месеци.

В асортимента ни предлагаме още и аксесоари за кола мини боди с надписи „Внуче в колата“, „Бебе в колата“, “Princess on board“, „Принцеса в колата“, „ Принц в колата“, „Близнаци в колата“ със закачлива щампа с бебе или бебешки принадлежности.

Друго изключително практично предимство на тези аксесоари за кола, заместващи стикери бебе в колата е, че могат да се перат, за да се поддържа видът им чист и спретнат.

С един такъв подобен аксесоар може да внесете цвят в рутината на ежедневното си пътуване до работа или пък да разнообразите дългото си пътешествие. Освен декоративен елемент, те имат и сантиментална стойност, а също така и осигуряват по-голяма бдителност на заобикалящите ви шофьори на пътя.

Лесна и удобна поръчка от SmeshkiNaDreshki.com

Изберете нашия онлайн магазин за създаване на усмивки и поръчайте своя нов симпатичен аксесоар „Бебе в колата“, грабвайки изгодната цена, която ви предлагаме. Ние ще се погрижим за своевременното и безпроблемно изпълнение на поръчката и достигането на артикула до посочения от вас адрес.

Всеки от продуктите, които предлагаме на своите потребители, се отличава с качествена изработка и материали с висока устойчивост. Аксесоарите не се нуждаят от често пране, за разлика от персонализираните тениски, поради което са дори по-издръжливи и от тях.

Все пак, ако искате редовно да изпирате аксесоарите, имайте предвид, че стига да спазвате инструкциите, можете да очаквате, че видът им няма да бъде нарушен. Щампите са изработени с изключително качествени мастила, запечатани под висока температура, които не се напукват при пране.

Веднъж щом закупите подобен аксесоар, бихте могли да му се радвате в продължение на години.

Ние от SmeshkiNaDreshki.com предоставяме на потребителите си възможността да поръчат аксесоари за кола, както и всякакви други персонализирани подаръци, с дизайн, измислен от самите тях. Разбира се, винаги можете да изберете и от готовите ни предложения, но ако искате да подарите наистина неповторим подарък, можете да ни изпратите снимка или текст по ваш избор и ние ще изготвим проект за вас.

Дизайнът може да включва снимка на вашето дете, очарователна или забавна картинка, както и надпис с неговото име и данни, или пък текст с оригинално послание.

Стига да имате вдъхновение, ние можем да отпечатаме всичко, което желаете да има на аксесоарите.

4.4 51

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук