Код на продукта: К030
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.7 36

Чаша за Вуйчо на годината

За коледните и новогодишните празници можете да изненадате своя скъп вуйчо с подарък, който няма да ви струва много, но за сметка на това предлага топ качество. Става дума за специално създадената чаша за кафе за вуйчо, която определено ще ви позволи да направите качествен подарък, който ще сте спокойни, че няма да стои неизползван в шкафа. Ние от Смешки за Дрешки заем какво търсите и ви го предлагаме без да трябва да обикаляте по магазините.

Класика и стил

Тази чаша представлява истинска класика, тъй като е изработена с много фин дизайн и има гладки и нежни форми. Снабдена е с една много голяма и удобна за използване дръжка. Това позволява да носите горещото кафе с вас от стая в стая без да има риск да се изгорите. На цвят тя е изцяло бяло, което дава възможност да изпъкне най-важната част от чашата - нейната оригинална щампа.

Щампата

Щампата представлява основния акцент в тази прекрасна и изработена с много усет към детайла чаша за топли напитки. Тя представлява коледен венец, в който с големи букви е написано "Вуйчо на годината". Това съвсем ясно подчертава за кого е предназначена чашата, като ви дава възможност за ниска цена да купите много качествен подарък или защо не да допълните нещо по-голямо, което вече сте избрали.

По-издръжлива от всяка друга чаша

Тази чаша за кафе притежава изключителна устойчивост и издръжливост. Освен ако не я изпуснете върху твърдия под по погрешка, вие ще можете много дълго време да си я използвате и да се радвате на нейния стилен дизайн. Чашата притежава изключителна устойчивост към висока температура, което позволява да запарвате в нея чай, да сипвате кафе директно от котлона или дори да поставяте чашата в микровълновата фурна.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук