Ако искате да изненадате по приятен и неповторим начин своя племенник или племенница, то сега е моментът да го направите. Ние от „Смешки на Дрешки” смятаме, че няма подходящо време, когато човек иска да поднесе усмивки и ведро настроение на едни от най-любимите си хора. В стремежа си да задоволим колкото се може повече търсения, то създадохме цяла една категория, преливаща от детски бодита, чаши с надписи по избор и тениски за големи с щампи по ваш избор или наша идея, които несъмнено са страхотен вариант за подарък за племенник / племенница.

Подаръци за племенник / племенница - какво предлагаме

При нас ще откриете решения за всяка една възраст. Ако момиченцето или момченцето, на което възнамерявате да поднесете изненада, е новородено или току – що прохождащо, то ние сме подготвили бодита със закачливи и мили надписи, предизвикващи усмивки. Освен това памукът, участващ при изработката на дрешките, е мек и приятен на допир – сериозен индикатор за настъпващо удобство и комфорт.

Няма значение колко пъти бодито подлежи на изпирания, то ви гарантираме, че ще запази цветовете си за дълго време. За брилянтни резултати бихме могли да ви съветваме да спазвате инструкциите, изписани върху етикета, който ще откриете във вътрешната страна на дрешката.

Другите предложения, които със сигурност ще зарадват малчуганите, са тениски за по-големите. За изработката на щампите също се използва висококачествено мастило, което освен че е ярко и цветовете са наситени, то не предизвикват каквито и да било зачервявания или други алергични реакции.

В случай, че не сте виждали малките си племенници от дълго време и ви е трудно да прецените кой размер ще им подхожда, то единственото, което се изисква от вас, е да попитате родителите им колко са високи. Подготвили сме ви таблица с номерация, която включва и височина в сантиметри. По този начин клиентът успява много по-лесно да се ориентира, предвид факта, че много от производителите не следват стандартните номерации и предлагат свои собствени, разминаващи се с масовите на пазара.

За най-големите племенници бихте могли да поръчате тениска с щампа, било то на любим изпълнител, актьор, спортист или друго. Ако желаете подаръкът ви да няма аналог, можете да ни изпратите снимка на момчето или момичето, която да щамповаме върху памучната дреха. Това със сигурност ще го накара да се чувства специален или специална. Идеите са твърде много, затова побързайте да изберете най-страхотната за вашите племенници.

Какво ще кажете за чаша с надпис? Нима това е скучен подарък за племенник / племенница? Разбира се, че не! Всеки ден получателят ѝ ще си спомня за това каква страхотна леля или чичо има в живота си. Дайте воля на въображението си и зарадвайте любимите си хора с жест, който ще се помни вечно.

Предлагаме персонализирани тениски или чаши за племенниците на всяка възраст.

Можете да използвате формата ни за контакт, за да заявите надпис с послание към вашият племенник/племенница, а ние ще го включим в проект за цялостен дизайн.

След като изпратите запитване ние ще се свържем с вас, за да уточним детайлите по щампата и ще ви изпратим първия проект безплатно.

Можете и да изпратите изображение със снимка или картинка, което да добавим към дизайна. В случай, че дизайнът е напълно нов със заявени от вас елементи, ще го изработим в срок от 5 работни дни.

Печатът на дрешките, предлагани от SmeshkiNaDreshki.com е изключително качествен и отговаря на високи стандарти на издръжливост.

Той позволява многократно пране в пералня без напукване на щампата. Мастилото запазва наситения цвят на нюансите и остротата на печата.

За да запазите оптималното качество на дрехите максимално дълго, избягвайте пране при температури, по-високи от 40 градуса. Намалявайте оборотите на центрофугата, за да се намали триенето на печата с останалите материи и да понижите риска от напукване.

Печатът позволява и машинно сушене, но за да запазите първоначалното качество е препоръчително да го избягвате. По-щадящите програми на пералнята са за предпочитане.

4.6 45

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук