Показани 1 от 15 | 55 (4 Страници)

Прощъпулникът е едно от най-вълнуващите събития за цялото семейство. Страхотно е, че и малчуганът вече е достатъчно голям, за да има своето преживяване на празника и да почувства вълнението на него. Затова тук има и по-особено значение какви ще са подаръците, които поднасят гостите.

Все още нямате идея какво да подарите на малчугана за неговия празник? SmeshkiNaDreshki.com има няколко идеи за ефектен подарък за прощъпулник, които ще приковат вниманието не само на гостите, но и на празнуващия мъник.

Основно място в празника заема пътечката за прохождане

Задачата на родителите е да снабдят всичко необходимо за празника. Пътечката за прохождане е задължителен елемент, който не само ще послужи за украсата на празника и ще бъде практично решение за ангажирането на вниманието на детето, но и след това може да остане като сантиментална вещ, напомняща за първите стъпки на вашето дете.

За тази цел ние сме разработили няколко уникални дизайни, съобразени с пола на детето и индивидуалните характеристики на възрастта. Те могат да бъдат персонализирани според пола на детето с красиви багри, интересни картинки и свежо пожелание за празнуващия мъник. Някои модели позволяват и слагането на снимка на детето.

Предлагаме възможност за изписване на името на детето и допълнителна персонализация, в случай, че разполагате с готов дизайн, който желаете да поставим върху пътечката. Независимо дали търсите пътечка с народни или природни мотиви, забавни животинки или любими герои, ние имаме страхотни варианти за вас с мънички стъпки и търсената красива украса.

Предлагаме както по-богати пътечки за прохождане за прощъпулник, така и по-семпли модели, така че да имате възможност да изберете най-подходящия артикул според останалата украса на партито.

Ефектен подарък за прощъпулник на изключително изгодна цена

В портфолиото на Смешки на Дрешки разполагаме с оригинални персонализирани подаръци за малчугани, които се харесват еднакво добре както от родителите, така и от децата.

Бодитата и тениските с весели надписи и закачливи картинки са един оригинален подарък за прощапулник, който не само ще изненада в деня на събитието, но и ще може да се използва дни наред до порастването на мъника. Дори и след това те продължават да имат своето приложение като сувенир от детството и мил спомен от любимия роднина, подарил красивия подарък за прощъпулник.

На сайта ни ще откриете страхотни варианти за подаръци за момиче или момче, както и унисекс опции. Разчитаме на качествени материи, обгрижващи нежната детска кожа с необходимата деликатност и фин допир. Щампите са качествени, трайни и издръжливи.

Регулярно въвеждаме нови модели и дизайни, така че да разполагате с достатъчно богатство на избора и винаги да може да изберете перфектния подарък за прощапулник за смело прохождащия малчуган.

Нашите подаръци ще ви помогнат не само да се отличите сред останалите гости, но и да подарите нещо, което наистина ще бъде потребно, ще се използва и ще стане част от любимите вещи на детето, а след това – прекрасен сантимент от детството.

Персонализираните подаръци са чудесен начин да създадете спомен за този ключов момент в живота на детето.

Можете да избирате персонализирани бодита от богатата ни колекция с предложения с очарователни щампи. Предлагат се в разнообразни размери за бебета до 3 години.

Предлагаме и персонализирани тениски и чаши, но смятаме, че безценен вариант е именно пътечката за прохождане. В колекцията си подаръци за прощъпулник сме заложили именно на нея поради символното и значение.

Пътечките са от изключително мекия ранфорс памук, а дизайните са създадени специално, за да отразят моментът на прохождането с весели и пленителни стихчета и картинки.

В сайта на SmeshkiNaDreshki.com персонализирането на подаръците е лесно и няма да отнеме много от времето ви. На страниците на всеки модел пътечка за прощъпулник предоставяме поле, в което да въведете данните на прохождащото бебе.

В случай, че искате да променим някои от цветовете в дизайна или да сложим изображение по ваш избор, като детска картинка или снимка на бебето, можете да се свържете директно с нас.

Чрез формата за контакт можете да ни изпратите изображение, или да ни опишете какво искате да включим в дизайна. Ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите, и ще ви изпратим готов проект.

4.4 55
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук