Филтри
  • Мама
  • Баба
  • Мама и баба
  • Леля/ Стринка/ Вуйна
  • Коледа
  • Великден
  • Народни мотиви
  • За бременни
Показани 1 от 15 | 131 (9 Страници)

Нежната половина от човечеството винаги залага по-високи изисквания по отношение на дрехите, които облича. Дамите държат на добрия външен вид, а час от него е и това да обличаш нещо, което да е малко по-уникално и различно. На фона на евтината конфекция, която е заляла пазарите и която прави всички хора напълно еднотипни, този критерий за оригиналност става все по-значим.

Освен добрата визия, за жените е важно и това, дрехата да носи удобство и да бъде приятна за ползване в ежедневието. Все пак, никоя представителка на нежния пол не би жертвала своето удобство, само и само за да изглежда атрактивно. Е, поне не са много онези, които биха го направили.

Дамски тениски с щампи - решението на проблема

Ние от Смешки на дрешки се затвърдихме като едно от най-оригиналните, интересни и забавни места за пазаруване в родното интернет пространство. При нас ще намерите облекла, които да задоволят всички основни критерии в търсенето на дрехи - дизайн, комфорт и цена.

Дизайн

Тениските за бременни, например, са с кройка, която подчертава дамската фигура по най-добрия начин, така че резултатът е строен и добре оформен силует. Деколте, талия, ръкави - всичко се комбинира по един перфектен начин, който позволява да се постигне оптимално добър външен вид. Щампата, от своя страна, играе определяща роля в оформянето на визията на дрехата, като я прави открояваща се на фона на всичката евтина конфекция, която ни засипва в търговската мрежа.

Комфорт

Дамските тениска с щампа може да изглеждат чудесно, но това не е за сметка на удобството по никакъв начин. Дрехите са предимно памучни, като съдържат в много малък процент еластан, който се добавя за да се подобря качествата на памука.

Цена

По отношение на цената, при нас в Смешки на дрешки можете да намерите едни от най-добрите оферти в страната. Комбинацията между качество и стойност е по-добра, отколкото във всеки един друг популярен магазин за дрехи, дори и онлайн.

Идеален подарък за близките и за нас

Дамските тениски с щампи са чудесно решение както за подарък за близка приятелка или член на семейството, така и за дреха, с която да направим малък жест към самата себе си.

Щампите са с най-различен характер и могат да отразят всеки повод или настроение. Именно те правят дрехата толкова неповторима, създавайки приятното усещане на увереност, че обличаме нещо, което не се среща на всеки ъгъл.

Освен уникални, тениските с щампи са и много устойчиви. Пране след пране, те запазват отлично качество на плата и щампата, без да губят своите ярки цветове. Това ги прави да изглеждат съвсем нови дори и след многократни изпирания.

Дизайните за дамски тениски включват както модели свързани с определени празници, така и лични послания с романтични или забавни надписи.

Предлагат се интересни картинки и елегантни украшения, за да бъде тениската красив акцент към ежедневното облекло.

Зодиакалните тениски биха били оценени от повечето получателки, особено поради факта, че посланието може да бъде персонализирано. Предлагаме и подходящи тениски за момичета с поетични и романтични и послания.

Можете да зарадвате майките с тениски, изразяващи обичта между майката и детето или надписите за най-добра майка.

Всички дизайни са уникални и качествено изработени, за да се откроява получателката и да се почувства специална.

Предлаганите дизайни за дамски тениски в SmeshkiNaDreshki.com покриват разнообразни стилове и са винаги интересен, личен и ценен подарък.

Дамските персонализирани тениски могат да бъдат чудесно допълнение към ежедневното облекло или тоалета за парти.

Дизайните създават настроение и позволяват избор на облеклото според цялостното усещане, което създават – романтично, закачливо или бунтарско. Самите картинки в дизайните могат да определят и цветовата палитра на тоалета.

Стилно е съчетанието на дамските тениски с дънки, къси панталони и различни поли. Те са идеални за пролетта, лятото и есента, когато можете да ги комбинирате и с ефирни жилетки и с модни аксесоари, които са в унисон със стила и цветовете на картинката.

Персонализираните дизайни създават уникален акцент и правят дори обикновения ежедневен тоалет специален и неповторим.

Най-голямото предимство на персонализираните дамски тениски е, че с тях тоалетът ви ще бъде уникален и винаги ще се откроявате, а това е ценно за всяка дама.

Щампованите и принтирани тениски се перат със същите препарати и омекотители както и другите тениски и дрехи направени от памук и бленд еластин.

Основната разлика между тениските с щампа и тези без, е че щампованите трябва да се перат на 40 градуса, с намалени обороти на центрофугата.

По този начин се намалява триенето между принтираната основа и другата част от материята.

Причината нискокачествените шамповки и принтирани тениски да се олющват е именно понеже основата започва да губи захват за самия плат.

С тениските на SmeshkiNaDreshki.com можете да бъдете сигурни, че вашата щампа ще остане дълго време, без напукване или обезцветяване.

Трябва да ги перете до не повече от 40 градуса, с омекотител и ниски обороти на въртене – не е желателно да ги подлагате на машинно сушене.

4.7 49
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук