Филтри
  • Мама
  • Баба
  • Мама и баба
  • Леля/ Стринка/ Вуйна
  • Коледа
  • Великден
  • Народни мотиви
  • За бременни
Показани 1 от 15 | 123 (9 Страници)

Нежната половина от човечеството винаги залага по-високи изисквания по отношение на дрехите, които облича. Дамите държат на добрия външен вид, а час от него е и това да обличаш нещо, което да е малко по-уникално и различно. На фона на евтината конфекция, която е заляла пазарите и която прави всички хора напълно еднотипни, този критерий за оригиналност става все по-значим.

Освен добрата визия, за жените е важно и това, дрехата да носи удобство и да бъде приятна за ползване в ежедневието. Все пак, никоя представителка на нежния пол не би жертвала своето удобство, само и само за да изглежда атрактивно. Е, поне не са много онези, които биха го направили.

Дамски тениски с щампи - решението на проблема

Ние от Смешки на дрешки се затвърдихме като едно от най-оригиналните, интересни и забавни места за пазаруване в родното интернет пространство. При нас ще намерите облекла, които да задоволят всички основни критерии в търсенето на дрехи - дизайн, комфорт и цена.

Дизайн

Тениските за бременни, например, са с кройка, която подчертава дамската фигура по най-добрия начин, така че резултатът е строен и добре оформен силует. Деколте, талия, ръкави - всичко се комбинира по един перфектен начин, който позволява да се постигне оптимално добър външен вид. Щампата, от своя страна, играе определяща роля в оформянето на визията на дрехата, като я прави открояваща се на фона на всичката евтина конфекция, която ни засипва в търговската мрежа.

Комфорт

Дамските тениска с щампа може да изглеждат чудесно, но това не е за сметка на удобството по никакъв начин. Дрехите са предимно памучни, като съдържат в много малък процент еластан, който се добавя за да се подобря качествата на памука.

Цена

По отношение на цената, при нас в Смешки на дрешки можете да намерите едни от най-добрите оферти в страната. Комбинацията между качество и стойност е по-добра, отколкото във всеки един друг популярен магазин за дрехи, дори и онлайн.

Идеален подарък за близките и за нас

Дамските тениски с щампи са чудесно решение както за подарък за близка приятелка или член на семейството, така и за дреха, с която да направим малък жест към самата себе си.

Щампите са с най-различен характер и могат да отразят всеки повод или настроение. Именно те правят дрехата толкова неповторима, създавайки приятното усещане на увереност, че обличаме нещо, което не се среща на всеки ъгъл.

Освен уникални, тениските с щампи са и много устойчиви. Пране след пране, те запазват отлично качество на плата и щампата, без да губят своите ярки цветове. Това ги прави да изглеждат съвсем нови дори и след многократни изпирания.

4.7 48
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук