Показани 1 от 15 | 117 (8 Страници)

Не съществува и грам съмнение, че един от най-прекрасните празници през годината, то това е Коледа. Всички ние свързваме този период с пухкав сняг, хрупащ под краката ни, запалена камина, красиво украсена елха отрупана с подаръци, богата трапеца, весело настроение и компанията на най-любимите ни хора. Нима му трябва нещо повече на човек, за да се чувства истински щастлив? Единственото, което бихме могли да добавим, са детските бодита и всички останали артикули, които откривате в тази категория.

Искате да направите празника с една идея по-различен и вълнуващ? Предлагаме ви да зарадвате любимите си хора с оригинални подаръци за Коледа, изработени специално за тях. Онлайн магазинът ни „Смешки на Дрешки” успява да предложи на потребителите безброй цветни и запомнящи се предложения, които гарантирано ще внесат още повече уют, хармония и топлина в този светъл и семеен празник. Предлагаме ви да се потопите в богатата ни палитра от бодита, чаши, тениски и какво ли не още.

Подаръци за Коледа - какви артикули предлагаме?

В категорията ще попаднете на множество интересни предложения, с които до този момент не сте се сблъсквали. Става въпрос за великолепни детски бодита с коледни щампи, тениски за възрастни и чаши с надпис, които са уникален подарък за този повод. Това, разбира се, съвсем не е всичко, което ви предлагаме ние.

Една от сериозните причини, заради която да предпочетете нас, е именно възможността да поднесете изцяло персонализирана изненада. Върху всеки един от предлаганите от нас артикули бихме могли да добавим име или лично послание, които със сигурност ще придадат много по-висока стойност на самата изненада.

Вашите близки ще се почувстват специални и ще ползват подаръка ви с най-голямо удоволствие и наслада, без значение дали става въпрос за тениска с мило пожелание или чаша с надпис, напомнящ ви за общо преживяване.

Видове бодита

В случай, че изберете този артикул от категорията, то вие успявате с един подарък да изненадате двама души – бебчето, за което е предназначена мини дрешката и неговите родители, заради пожеланието изписано върху нея.

Коледните десени са в духа на празника и е почти невъзможно да не успеете да си изберете. Ако искате да създадем един наистина уникален подарък, то предлагаме ви да отпечатаме снимка върху дрешката. Тя би могла да бъде семейна или такава на вашето съкровище.

Едно от предимствата на бодитата се изразява в тяхното лесно закопчаване. В горната част, в близост до вратлето на детенцето, се намират няколко копченца, благодарение на които обличането и събличането не ще се превърнат в същинско приключение.

Избирайки да изненадате любимите си хора за Коледа с подарък от нашия магазин, то вие им гарантирате емоция и вълнение, които ще се помнят дълго време след това!

Персонализираните тениски или чаши с Коледни щампи на SmeshkiNaDreshki.com безсъмнено предлагат огромно разнообразие.

Можете да избирате между щампи със сладки изображения на коледни еленчета и пингвинчета, персонализирани надписи за бебешки бодита и закачливи хумористични картинки.

Интересен вариант са тениските за двойки, които оповестяват първата прекарана Коледа заедно, или двойните комплекти чаши с допълващи се картинки.

Към коледните картинки и редовните пожелания за весела Коледа можете да вмъкнете пожелание по свой избор или да персонализирате надписа като посочите име.

Най-хубавото на персонализираните подаръци е, че можете да избирате според натурата на получателя – дали предпочита шегите и смеха, или романтиката и идилията.

За да поръчате тениски или чаши с дизайн по ваш избор, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт, по имейл или на посочения телефон. След като ни изпратите желаното от вас изображение или надпис, ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите.

Ще изработим проект според вашето желание, който ще ви изпратим, за да потвърдите дали отговаря на вашата представа.

В случай, че не сте напълно сигурни какво изображение искате да включва вашия дизайн, ние можем да предложим изображение, отговарящо на идеята ви, стига да уточним детайлите.

4.8 50
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук