Филтри
 • Момче
 • Момиче
 • Унисекс
 • Мама
 • Баба
 • Мама и баба
 • Леля/ Стринка/ Вуйна
 • Народни мотиви
 • МАМА и АЗ
 • ТАТКО и АЗ
 • Мама
Показани 1 от 15 | 159 (11 Страници)

Когато мама има празник, то това означава, че трябва да помислим внимателно с какво точно да я изненадаме. Все пак нека не забравяме, че тази жена ни е дала твърде много и ние цял живот не ще можем да се отблагодарим за безсънните нощи, топлината, вниманието и любовта, с които ни е дарявала през годините.

Ние от „Смешки на Дрешки” уважаваме изключително много тази важна фигура от семейството и затова сме се постарали да създадем преливаща от разнообразие категория, в която ще попаднете на креативни и докосващи сърцето детски дрешки, чаши с персонализиран надпис и тениски за възрастни с щампа. Тук със сигурност бихте могли да сътворите уникален и неповторим подарък, който да поднесете на своята мама.

Скъпи мъже, ако изпитвате потребност да кажете на своята любима колко важна е тя за вас, то попаднали сте на правилното място. Не е нужно да я водите на екзотична ваканция, да ѝ поднасяте дизайнерска рокля или скъп френски парфюм

Не забравяйте, че малките на пръв поглед изненади, със сантиментална стойност, са в състояние да зарадват много повече женското сърце на една майка. Затова ви съветваме да не губите повече излишно време, а да се впуснете в приключение в света на „Смешки на Дрешки”.

Поводите, които ви позволяват да засвидетелствате любовта си към своята съпруга, не са никак малко – Свети Валентин, 8 – ми Март, рожден ден, юбилей и още много други. Благодарение на нашите идеи бихте могли да направите страхотен жест, който със сигурност ще докосне сърцето на вашата любима жена.

Какви подаръци за мама ви предлагаме ние?

Разгледайте нашите артикули и ви обещаваме, че ще попаднете на едно истинско разнообразие. Пъстрите щампи и милите послания са уникална възможност да накарате една жена да се чувства повече от специална и обичана до полуда.

Ако искате подаръкът ви да няма аналог, то предлагаме да ни изпратите ваша семейна снимка, която бихте могли да допълните с красиво обръщение, част от любимата ви песен или реплика от филм, който стотици пъти сте гледали двамата. Оставяме всичко на вашето въображение и вярваме, че ще се справите чудесно с избора си.

Избирайки да поднесете детско боди, то вие неосъзнато ще направите двойна изненада – попълнение към детското гардеробче и красив жест, отправен към половинката ви. Закачливите послания са също един прекрасен начин да покажете любовта си.

Изборът ви наистина е огромен. Детските дрешки се изработват в топли цветове, които не губят своята наситеност, дори и след многократни изпирания. Щампите върху чашите или тениските за възрастни също се съхраняват в първоначалния си вид, без да има значение колко дълго продължава експлоатационният им период. Грабнете избрания от вас артикул и зарадвайте майката на детето си, защото тя го заслужава!

Освен индивидуалните тениски за майка или очарователните бодита, предлагаме дизайни, които са подходящи за комплект за майка и дете.

Те включват надписи, които се допълват между тениската на майката и бебешкото боди като надписите „Дъщеря/син на кралица“ и „Майка на принцеса/принц“. Огромно очарование създават и нежните илюстрации, които се повтарят в двете дрешки от комплекта.

Обичани са и комплектите, които обединяват майката, детето и бащата със забавни надписи.

Някои дизайни позволяват частична персонализация като посочите конкретно име, което да въведем, а и винаги можете да поръчате подаръци с напълно индивидуален ваш дизайн.

Подаръците в SmeshkiNaDreshki.com включват мили послания, забавни надписи и красиви илюстрации в изкусно подбрани цветове.

Чашите и тениските за майки с нежни цветя или красиви картинки на майка, прегърнала детето си, са винаги харесвани, а подбраните нюанси могат да бъдат изящен акцент към облеклото.

Надписите за най-добра мама на света винаги са добър избор за подарък, който можете да направите уникален като използвате опцията да включим името на вашата мама.

Бодитата за бебе с послания към майката са чудесен начин да я зарадвате и доставят неповторимо настроение всеки ден, в който бебето носи подаръка.

4.8 40
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук