Филтри
 • Момче
 • Момиче
 • Унисекс
 • Мама
 • Баба
 • Мама и баба
 • Леля/ Стринка/ Вуйна
 • Народни мотиви
 • МАМА и АЗ
 • ТАТКО и АЗ
 • Мама
Показани 1 от 15 | 159 (11 Страници)

Както майчинските задължения нямат почивен ден, така и всеки ден може да бъде денят на мама! Не е необходимо да чакате специалната дата в календара, за да отбележите огромния принос на скъпата жена до вас, която дарява с обич и грижа цялото семейство, поставяйки на почит щастието на всички останали. А подаръците без повод са изненада с най-трайна следа, която остава за дълго в съзнанието като мил спомен.

„Да направим подарък за мама?“ - идеята е страхотна! А в SmeshkiNaDreshki.com имаме уникални предложения за подаръци за мама, които със сигурност биха я зарадвали, особено когато са поднесени с любов и старание.

Страхотни идеи за подарък за майката на изключително изгодни цени

Нашата мисия е да създаваме поводи за усмивки, с помощта на красиви и добре измислени дизайни върху функционални вещи, които се използват често в ежедневието. В селекцията ни от оригинални предложения акцентираме на подаръци като:

Ако търсите евтини подаръци за мама, зад чиято ниска цена стои отлично качество, функционалност, удобство и завладяващ дизайн, SmeshkiNaDreshki.com е вашето място!

Може да изберете подаръкът да бъде върху сладкия малчуган на мама, който да облечете в закачливо боди или тениска с щампа, акцентираща върху нея и страхотния ѝ успех като родител.

Друг вариант е да изберете дамска тениска с красива щампа, която рефлектира върху ролята на майката по сантиментален или забавен начин – според индивидуалността и характера на адресата на подаръка.

Може пък тук да попаднете на вълшебната чаша, в която мама най-после да успее да изпие кафето си горещо, без да е необходимо да го претопля няколко пъти през деня.

Комплект подаръци за мама и дете

Предлагаме и прекрасни комплекти дрешки за мама и дете в допълващи се дизайни за ефектно появяване на разходка или специално събитие, като например семейна снимка. Опитът ни показва, че този подарък се оценява високо от младите майки на малки принцеси и затова е един от най-търсените ни артикули.

Разгледайте множеството оригинални идеи за подарък за мама, които актуализираме периодично. Ако все още не можете да откриете перфектния вариант, свържете се с нас – ние можем да отпечатим желания от вас готов дизайн, съобразен с индивидуалността на вашата любима мама.

За основа на подаръците използваме платове с високо качество, които осигуряват нежен допир и дълготрайност на материята. Работим с надеждни методи за отпечатване, които да задържат максимално изображението и надписа върху чашата или плата. Желанието ни е да ви осигурим най-оптималното, така че усмивките да бъдат гарантирани.

Свети Валентин, 8-ми март, рожден ден, юбилей – вече имате вариант за всеки повод и множество идеи за изненада в дните без такъв.

Освен индивидуалните тениски за майка или очарователните бодита, предлагаме дизайни, които са подходящи за комплект за майка и дете.

Те включват надписи, които се допълват между тениската на майката и бебешкото боди като надписите „Дъщеря/син на кралица“ и „Майка на принцеса/принц“. Огромно очарование създават и нежните илюстрации, които се повтарят в двете дрешки от комплекта.

Обичани са и комплектите, които обединяват майката, детето и бащата със забавни надписи.

Някои дизайни позволяват частична персонализация като посочите конкретно име, което да въведем, а и винаги можете да поръчате подаръци с напълно индивидуален ваш дизайн.

Подаръците в SmeshkiNaDreshki.com включват мили послания, забавни надписи и красиви илюстрации в изкусно подбрани цветове.

Чашите и тениските за майки с нежни цветя или красиви картинки на майка, прегърнала детето си, са винаги харесвани, а подбраните нюанси могат да бъдат изящен акцент към облеклото.

Надписите за най-добра мама на света винаги са добър избор за подарък, който можете да направите уникален като използвате опцията да включим името на вашата мама.

Бодитата за бебе с послания към майката са чудесен начин да я зарадвате и доставят неповторимо настроение всеки ден, в който бебето носи подаръка.

4.8 40
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук