Код на продукта: 388
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениски с надпис и номер

Количество:


4.5 41

Ако ви се иска да направите един страхотен подарък изненада на своя любим и на малката си дъщеря или пък на брат си и любимата си племенница, тогава можете да получите всичко това при нас в Смешки на Дрешки. Топ качество, уникално ниска цена и удобство, за което дори и не сте предполагали - това са основните елементи, които характеризират комплекта за баща и дъщеря с бял цвят и щампа с фамилия и номер.

Какво представляват тениските?

Тениските са в изцяло класически дизайн и стил, което обяснява до голяма степен тяхното изключително удобство и комфорт. Освен това, те са изработени от 100% висококачествен чист памук, което обяснява и приятното усещане при допир, което дрехите създават. Тениските предлагат и лукс модел, който за още по-добро усещане съдържа до 5% еластан.

Тениските са бели на цвят, като акцентът се поставя върху щампата. Тя може да бъде от предната страна на тениските или пък да се постави на гърба. Мъжката тениска е с черна щампа, а тениската за момиченцето е с розова. Тя е изработена с много високо качество, така че дори и след многократно изпиране тя няма да се захаби.

Размери и поръчка

Ние от Смешки на Дрешки ви препоръчваме да разгледате внимателно информацията в таблицата под продуктите реди поръчка. Така ще знаете каква е точната дължина и ширина на всеки един модел преди да сте го поръчали. На разположение са 5 размера от мъжката тениска и 7 различни размера от тениската за момиченце. На практика всеки мъж може да намери подходящ номер за него, като същото се отнася и за всяко момиче на възраст между 2 и половина и 12 годишна възраст.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук