ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

 
При постъпването на поръчка при нас, служител на smeshkinadreshкi.com се заема с нейната обработка. За всяка успешно направена поръчка, потребителят получава потвърждение по имейл.

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или  до посочен от Вас адрес. Цените за доставка са фиксирани – 5 лева до офис на куриерска фирма ЕКОНТ и 6.50 лева до адрес. Доставката при поръчки на стойност 80 лева или над 80 лева е безплатна.

Доставките до адрес се извършват в делнични дни от понеделник до петък от 9:00 часа до 18:00 часа. Пратките, изпратени до офис на куриерската фирма  могат да бъдат освободени и в събота според работното време на съответния офис.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Съботни доставки до адрес се изпращат единствено след предварителна уговорка между потребителя и онлайн магазина, като цената на услугата „съботна доставка до адрес“ се заплаща допълнително. Стойността на услугата е 2.50 лева.

След изпращане на Вашата поръчка, срокът за доставка е 24 часа до населените места с представителство на куриерска фирма ЕКОНТ и до 3 работни дни до населени места без офиси на ЕКОНТ според графика на куриера за съответното населено място.

 


 

ПЛАЩАНЕ

 


 

 
Заплащането на закупените продукти от онлайн магазин smeshkinadreshki.com става с наложен платеж. Заплащането се осъществява в брой на куриера при предаването на пратката. 

 

 


 

СРОКОВЕ ЗА ИЗПРАЩАНЕ И ДОСТАВКА

 


 

Стандартно изработваме и изпращаме до 4 работни дни след направена поръчка.  

Ако имате допълнителни въпроси относно конкретни срокове за изпълнение на Вашата поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0894/986-136 или по имейл office[at]smeshkinadreshki.com

 

 

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук