Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Поканени сте да станете част от празнуването на щастливото събитие на близка двойка и умувате какво да им подарите? За да им остане нещо за спомен от вас, предлагаме освен прилежно подготвен плик с финикийски знаци, какъвто най-вероятно всеки гост ще дари, да подарите и нещо специално персонализирано за младото семейство.

SmeshkiNaDreshki.com разполага с богат каталог от предложения, които грабват вниманието и даряват усмивка. Ако искате да бъдете запомнени на специалния празник на двойката и да им подарите нещо сантиментално, което ще ползват с удоволствие, тук ще откриете страхотни подаръци за сватби, отговарящи на търсенето ви.

Идеи за нестандартни подаръци за сватба

За да бъде запомнящ се един подарък за сватба, е необходимо той да се отличава от армаганите на останалите гости, да предложи нещо различно и да има висока стойност. Нашите предложения за подаръци за сватба са семпли, но много ефектни и биха били отлично допълнение към картичката и плика с пари.

Това, което ги прави толкова специални е, че са предназначени за влюбени и не само могат да останат в мил спомен от събитието и вашия жест, но и поради практичността им могат да се използват съвсем спокойно в ежедневието.

В каталога ни с практични, забавни и сантиментални подаръци за влюбени, подходящи за сватба, ще откриете най-различни артикули като:

Регулярно ще добавяме и нови предложения и идеи, които не само да ви вдъхновяват, но и да ви послужат като практичен подарък, който може да закупите бързо и лесно през онлайн магазина ни на изгодна цена.

Предлагаме артикули за влюбени като подходящ за сватба подарък и предоставяме възможност за допълнително персонализиране, така че да създадете съобразен с индивидуалността на двойката жест, който ще създава дълго време усмивки на лицата на младоженците.

Разполагаме с множество романтични дизайни, както и сладки и забавни щампи и послания, сред които може да подберете най-добре пасващият модел за вашите близки.

Оригинален сватбен подарък на достъпна цена

За да бъдат подходящи за сватба подаръците не е необходимо да струват скъпо. Достатъчно е да са подбрани с внимание и грижа и наистина да отговарят на вкуса на младоженците. Затова в SmeshkiNaDreshki.com полагаме уникалните ни дизайни на щампи и печати върху качествени материали, които задържат добре изображенията и надписите.

Работим с качествени платове, които гарантират трайността на щампата, перат се лесно и доставят необходимия комфорт.

Разгледайте каталога ни с уникални идеи за подаръци, в който може да откриете и подходящи варианти за допълване на подарък за златна сватба или сребърна такава.

Развихрете въображението си, а ние ще изпълним точно поръчката ви. Можем да щамповаме закачливо послание като „Game Over” в комбинация със сладка картинка на човечета – булка и младоженец. Друг вариант е да измислите мило послание или пожелание за съвместния живот.

Искате да бъдете креативни и различни? Сега е моментът да го направите.

Ние от SmeshkiNaDreshki.com се гордеем не само с изобретателните щампи, но и с тяхното качество и устойчивостта на материалите.

Платовете са съчетание от висококачествен памук, еластан и в някои случаи трико, и нишките им изключително добре задържат мастилата, използвани в печата.

Самите мастила съдържат комбинация от няколко нетоксични съставки, които се вкарват дълбоко в текстурата на плата. Щампата се запечатва с издръжлив нетоксичен полимер, който не се напуква при многократно пране.

Тези оригинални подаръци за сватба могат да издържат дълго време при пране с всякакви препарати, особено при температури до 40 градуса и ниски обороти на центрофугата.

Изработката на стандартна поръчка отнема до три работни дни след подаване на заявката, като поръчки не се обработват и изпращат в събота и неделя.

Можете да пуснете поръчка по всяко време на денонощието, но тя ще бъде обработена в работно време.

Ако се нуждаете от експресна изработка можете да се свържете с нас на посочения телефон, по имейл или чрез формата за контакт.

При поръчка на изцяло персонализирани подаръци за сватба по ваш дизайн, следва да уточним подробностите и да създадем финалния готов проект. След тази процедура, изработката отнема до 5 работни дни.

4.8 43
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук