Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Сватбата е един от онези поводи, към които е недопустимо да се отнесем с известна доза пренебрежение. Все пак това е един от най-специалните дни в живота на двамата млади. А след като сме част от празненството, то това значи, че сме част от техния живот. Следователно е необходимо предварително да помислим върху това с какво да ги изненадаме, така че жестът ни да не бъде изцяло финансов, а в него да прозира сантименталност, която всички знаем, че не се забравя с годините.

За нас, екипът на „Смешки на Дрешки”, е от ключова важност да подходим внимателно и разумно дори към най-дребните детайли, така че клиентите да остават доволни, че са избрали нас, а не който и да е било друг търговски обект или физически магазин. Постарахме се да ви селектираме оригинални и запомнящи се идеи за подаръци за сватба, на които трудно можете да устоите.

Какви интересни и неповторими подаръци за сватба ви предлагаме?

Ако искате част от подаръка за сватба да бъде нещо, в което сте вложили частица от себе си, то значи сте попаднали на правилното място. тук при нас ще откриете уникални и неповторими идеи, с които не просто да зарадвате двама млади влюбени, но и да породите сълзи от щастие в техните очи. На вашето внимание е интересен и колоритен списък, който ви съветваме да разгледате внимателно.

Нека заедно изненадаме младоженците с мил и трогващ жест, който ще се помни дълго време след това, дори и след като тържеството е минало отдавна. Имате възможността да поръчате комплект тениски или чаши с надпис, изцяло отговарящ на техните интереси, хобита или друго. Помислете внимателно, преди да извършите поръчката. В този момент най-важно е да бъдете креативни и оригинални. Част от идеята бихте могли да заимствате от нас, а другата част да я поднесете вие, съобразно това колко добре познавате празнуващите.

Забравете за баналните картички, изписани с комерсиални честитки и пожелания. Предлагаме ви далеч по-впечатляващ начин, чрез който да изкажете радостта си, че имате честта да бъдете част от този тъй важен за младоженците момент, а именно денят на тяхната сватба.

Развихрете въображението си, а ние ще изпълним точно поръчката ви. Можем да щамповаме закачливо послание като „Game Over” например в комбинация със сладка картинка на човечета – булка и младоженец. Друг вариант е да измислите мило послание или пожелание за съвместния им живот.

Искате да бъдете креативни и различни? Сега е моментът да направите това. Единственото, което можем да ви посъветваме, е да разгърнете на макс въображението си и да дадете воля на своята креативност. Всичко останало оставете в ръцете на истинските професионалисти, каквито сме ние от „Смешки на Дрешки”.

4.8 43
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук