Код на продукта: 390
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениска и боди със син надпис и номер

Количество:


4.4 54

Ако ви се иска да изненадате своя любим и сина си с нещо много оригинално като идея, или искате да подарите нещо интересно за някой празник за сина и съпруга на вашата сестра или близка приятелка, ние от Смешки на Дрешки знаем какво точно ви е необходимо.

Съчетавайки топ качество, супер цена и изключително високо ниво на комфорт, ние гарантираме качество във всеки един аспект. Така ще сте спокойни, че няма да сгрешите, а хората, за които купувате дрехите ще са доволни от тях и ще ги носят с радост както навън, така и у дома.

Кройка и удобство

Дрехите от комплекта са в класически стил и кройка, което ги прави изключително удобни. Това се отнася както за тениската, така и за бебешкото боди. Те предлагат голяма свобода на движение и изключително удобство. Разбира се, кройката не е напълно достатъчна, за да гарантира удобство. За целта е нужно да се използва и качествена материя, като в случая е използван 100% чист памук с най-високо качество.

Щампата

Щампата на бебешкото боди и на тениската за татко е напълно идентична. Тя се изработва в син цвят и има изписана фамилията на таткото и на момченцето, както и избран от вас номер под името. Щампата може да се постави както на предната страна на дрехите, така и на гърба на бялата тениска, в зависимост от предпочитанията ви. Устойчивостта е гарантирана, като дори и след многократни изпирания щампата ще остане все така ярка и наситена, както в самото начало.

Поръчка и размери

Тениската за татко се предлага в размери S, M, L, XL и XXL. Това покрива по-голямата част от типовете фигура, така че вероятността да намерите нещо по мярка е почти 100%.  Бебешкото боди от своя страна се предлага в 8 различни размера, като има подходяща дреха за всички момченца на възраст между 0 и 30 месеца или между 56 и 98 сантиметра височина.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук