Код на продукта: 178
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз съм готин и тате е готин но трябва да видите Вуйчо"

Количество:


4.5 41

Създадохме моделче бебешко боди с надпис "Аз съм готин и тате е готин но трябва да видите Вуйчо", за да ви предоставим възможността да отправите комплимент към любимия вуйчо по много оригинален и забавен начин.

За какви поводи е подходящ подарък

На вас като родители не ви е нужен повод, за да купите дрешка за скъпото си момче и това е съвсем разбираемо. Ние обаче, ви предлагаме да поднесете страхотна изненада на важен и скъп член от семейството ви. Можете да поднесете страхотния жест за рождения ден на вуйчото на детето ви или за друг негов празник. Вие преценете кога е най-подходящия момент, а ние ще ви предоставим дрешка с перфектно качество.

Размери на бебешкото боди с щампа

Предлагаме ви 8 размера на артикула. Той е подходящ за момченце между 0 и 2,5 годинки. Номерацията е представена в таблица, по която да се ориентирате според височината и навършените месеци на детето.

Надписът е щампован с весели цветове – синьо, жълто, зелено и червено. Те няма да избледнеят с времето и след множество изпирания, ако се спазват точно указанията, които ще предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук