Показани 1 от 15 | 57 (4 Страници)

Един от най-патриотичните български празници, това е 3-ти март. Една не малка част от семействата у нас възпитават децата си на патриотичен дух и любов към родината още от невръстна възраст. Тук в тази категория ще попаднете на брилянтни идеи за подаръци за 3-ти март и за това как да облечете своето съкровище на този важен ден за всички българи.

Гарантираме, че ще останете очаровани от разнообразието, царящо в категорията. Разбира се, освен за малките момченца и момиченца, тук ще попаднете още на идеи за възрастни. Не са никак малко артикулите, позволяващи на майките, бащите или по-големите братя и сестри да облекат тениска с патриотичен надпис или щампа, която изобразява традиционната българска носия.

Единствено бихме могли да направим поклон до земята пред онези български семейства, които познават историята на страната и за нищо на света не забравят за едни от най-важните дати, каквато е именно 3-ти март.

Ако сте от хората, обичащи страната си, то първият урок, който да предадете на детето си, е да почита героите, дали живота си в името на свободата на България. Покупката на детско боди или тениска за мама и тате от онлайн магазина “Смешки на Дрешки” е перфектната възможност за отбелязването на този ден в семейството ви.

С какво допринасят тези подаръци за 3-ти март?

С помощта на миниатюрните бодита, селектирани прецизно и внимателно в този сектор, то вие успявате да възпитате детето си да помни всички велики личности, дали живота си за страната. Детско боди с трибагреник или картата на България е перфектният начин да поставите началото на любовта към родината.

В случай, че нямате никакви идеи, то бихте могли да се възползвате от готовите варианти, които сме представили в каталога. Те са крайно разнообразни и това става ясно още от пръв поглед. Ако имате някаква идея, то с радост бихме я реализирали. Върху мекото и памучно боди бихме могли да щамповаме всякакъв надпис, какъвто пожелаете. Той би могъл да бъде част от патриотично стихотворение на Вазов или Ботев, както и образът на виден патриот. Оставяме всичко във вашите ръце.

Ако искате да зарадвате детето на ваши близки и приятели, които от години са напуснали родината ни, то това е перфектният начин да го направите. Една такава детска дрешка със сигурност ще породи сантимент у цялото семейство.

Какви размери дрешки предлагаме?

В категорията ще попаднете на модели, предназначени както за най-малките, така и за техните майки и бащи. Можете да избирате сред детски, дамски и мъжки варианти. Малките патриотични бодита са подходящи за деца от 0 до 3 – годишна възраст. На ваше разположение е и таблица, която много ще ви помогне при избора на размер. Все пак много от поръчките са с цел подарък, затова можете да се ориентирате, съобразно номерата и сантиметрите, отговарящи на тях. Това е сигурен начин, че не бихте сбъркали размера на поръчаната дрешка.

Една от основните ни цели беше да създадем унисекс модели, подходящи както за малките дами, така и за подрастващите момченца. Цветовете не са обвързващи, което означава, че няма никакво значение полът на детето, за което извършвате поръчката.

Разполагате с още една опция, а именно изборът на дизайн. Клиентът сам решава какъв да бъде ръкава на дрешката – къс или дълъг. Вашият избор не оказва никакво значение върху крайната стойност на детското боди. Гарантираме, че за направата на дрехите участват 100% меки памучни материи, които са изключително нежни на допир. Те не предизвикват никакви зачервявания, алергии или друг тип реакции.

Дори и след многократни изпирания поръчаните от нас тениски и бодита не се деформират и запазват цветовете си все толкова ярки и наситени.

Мастилото, което бива използвано за печат на надписите и останалите щампи е избрано по възможно най-прецизния начин, съобразно сигурността на вашите деца. То е напълно безвредно и не съществува ни най-малка опасност от причиняване на алергии или кожни раздразнения.

Изберете подарък за 3-ти Март от тази категория и покажете на своите сънародници, че не е нужно да харчите кой знае какви средства, за да окажете почит към героите на България!

Тениските за 3ти март с патриотични щампи са начин с гордост да изразите почитта към родината. Щампите включват национални символи или фолклорни мотиви, които недвусмислено говорят за национална принадлежност.

Особено обичани са тениските с ликовете на национални герои – най-често това са Левски и Ботев, чиято памет можем да почетем и по този начин. Допълнителен патос се създава като към дизайна се прибави надпис с известни цитати от съответните герои, обвързани с борбата за Освобождението и любовта към родината.

Националните тениски са чудесен начин да носите и знамето на Република България винаги до сърцето си.

Подаръчните бодита и тениски за 3-ти март на SmeshkiNaDreshki.com са изработени от напълно безопасни и устойчиви материали, които гарантират високи нива на комфорт.

Дрешките са изработени в съчетание с памук, чиито нишки не позволяват голямо свиване при изпирането. Дори след многократно пране формата не се разваля, а цветовете на щампата остават все така ярки.

Всяка щампа е изработена с безопасни мастила, които не причиняват алергични реакции или раздразнение на кожата. Тъй като по никакъв начин не са токсични, те са подходящи дори за щампи върху бодитата за най-малките бебета.

4.6 48
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук