Код на продукта: 040
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче с надпис за ЧИЧО

Количество:


4.4 47

Предлагаме ви да зарадвате чичото на вашето момиченце с бебешко боди с надпис. Дизайнът е красив и нежен, а посланието е мило и трогващо. Убедени сме, че тази дрешка ще предизвика много искрени и положителни емоции не само в чичо, но и в цялото семейство.

Варианти на надписа

Можете да си изберете какъв да е цвета на щампата. Предлагаме ви няколко варианта – розово, червено или лилаво. Изборът зависи изцяло от вашите предпочитанията. Ако желаете друг цвят можете и да се свържете с нас за уточнение.

Бодито за бебе е предлага с къс или с дълъг ръкав. Съобразете сезона и нуждите на детенцето и се насочете към най-подходящия вариант. Размерчетата са подходящи за новородени и малко по-пораснали момиченца.

Прилагаме таблица, където можете да се ориентирате според възрастта на детето. Разгледайте я внимателно преди да поръчате. Цветовете на щампата върху бебешкото боди са ярки и ще запазят първоначалният си вид за дълго време и след многократно изпиране. Това е благодарение на високото качество мастилото, което използваме.

То е напълно безопасно и безвредно. Няма да причини раздразнение по деликатната детска кожа. Материята на това бебешко боди е 100% памук и осигурява комфортно усещане. Закопчаването е от страни на вратлето за лесно обличани и събличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук