Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Унисекс
Показани 1 от 15 | 32 (3 Страници)

В случай че ви предстои да организирате кръщене или да присъствате на такова събитие, то в тази категория ще попаднете на уникални и неповторими идеи, които няма как да останат незабелязани от вас. Тук ще откриете всичко онова, без които този празник не би бил същия. Предлагаме на вашето внимание изобилие от бебешки бодита, възглавници и кърпи.

Наличните ни артикули са създадени изцяло за това важно събитие. Те са с надписи, подхождащи както за момченца, така и за момиченца. Цветовото разнообразие, което ви осигуряваме, е наистина богато. Можете да избирате сред розово, синьо, бяло или друг цвят. Дайте воля на въображението си и сами ще се убедите, че тогава крайният резултат ще надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

Ако искате изработената от нас дреха или аксесоар да бъдат 100% персонализирани, то предлагаме ви да щамповаме името на детето ви върху артикула, както и датата, на която ще се проведе събитието. По този начин ще съхраните сантиментален предмет, който ще остане за цял живот. Освен това бихте могли предварително да ни изпратите снимка, която да отпечатаме върху дрешката, хавлията или възглавничката.

Какви подаръци за кръщене ви предлагаме?

Тук в онлайн магазина ще попаднете на наистина уникални и неповторими подаръци за кръщене, които са селектирани внимателно и прецизно, така че да се превърнат в акцент на празненството. Няма да има човек, който да не изкаже възхищението си при вида на бъдещето християнче, облечено в дрешка, сътворена от нас.

Възглавниците, които ви предлагаме тук, се състоят от две части – калъфка с къдрици или без къдрици и възглавница. Върху самата калъфка предлагаме щамповане на надпис и снимка или само едно от двете. Всичко е свързано с индивидуалната преценка и желание на клиента. За направата ѝ се използва напълно безвредно мастило. Това означава, че върху нея би могло да се спи съвсем спокойно, без да се притеснявате, че мъничетата ви ще бъдат застрашени от поява на обриви или друг вид алергични реакции.

Размерите на възглавничката са 38 х 26 см. Смятаме, че са напълно задоволяващи, предвид факта, че са създадени за най-малките членове от семейството ви. Що се отнася до яркостта и наситеността на цветовете, те се запазват за дълго, дори и след многократни изпирания.

Кърпите, които ви предлагаме тук, са с най-различни надписи - „Свето кръщение“, „Вече съм християнче“ и други. Върху тях можете да изпишете и името на детенцето. Кърпата участва в ритуала на кръщенето и може да се превърне в страхотен подарък за случая. Тя е с размери 28смХ49см.

Ако искате да окажете благодарност към своя кръстник, то бихте могли да извършите поръчка на тениска или детско боди с надпис: „Имам най-добрият кръстник/кръстница” или друг по ваш избор. Превърнете този светъл и важен празник в още по-специален и запомнящ се, благодарение на идеите, които ние ви предлагаме!

В SmeshkiNaDreshki.com предлагаме бебешки бодита и възглавнички с готови дизайни за кръщене, които позволяват различни степени на персонализиране.

Ако вие сте кръстник или кръстница можете да поръчате свое собствено послание, което да отпечатаме на дрешката с умело създаден дизайн.

Повечето модели с надписи позволяват да прибавите името на вашия кръщелник лесно докато поръчвате самия модел.

За ваше улеснение предлагаме подаръците в цветове и картинки, подходящи за момче или за момиче, но предоставяме и пълната свобода на избор на цветове от ваша страна.

Ако се свържете с нас чрез формата за контакт ще вземем под внимание индивидуалните ви изисквания и ще предложим подходящ проект за персонализирана щампа.

Кръщенето е важен момент в живота на човек, който може и да не бъде запомнен, но персонализираните подаръци могат да бъдат физически носител на спомена.

Бебешките бодита с очарователни послания от кръстника или кръстницата могат да носят много настроение и за самите родители и да бъдат интересен акцент в самото кръщене.

Персонализираните възглавнички могат да бъдат част от детския интериор дълго време и да продължат да радват кръщелника дори след като порасне.

Със сигурност тези подаръци ще се отличават на фона на останалите, съчетавайки практичните ползи със сантиментални послания, създаващи емоционални спомени.

4.7 51
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук