Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Унисекс
Показани 1 от 15 | 32 (3 Страници)

Светото Кръщение на дете е традиционен български християнски православен обред, който е истинско събитие не само за семейството, но за всички най-близки родственици и приятели на членовете му. Затова и отбелязването му е превърнато в голям празник, на който обичайно се подаряват подаръци.

Търсите подарък за кръщене, който да направите на щастливото семейство? Или пък на този прекрасен празник искате да направите подаръче на своето малко християнче, което след време да му остане за спомен от събитието? Имаме няколко предложения, които могат да ви заинтригуват и сте на точното място, на което да ги откриете.

Какви подаръци за кръщене може да закупите от нас

Тъй като основния фокус на „Смешки на дрешки“ са текстилните стоки, предназначени за обличане или домашна употреба, в категорията ни за подаръчета за кръщене основно разполагаме именно с такива. Стремим се да предложим широка възможност за избор и според наличностите към конкретния момент тук ще може да откриете:

  • Бебешки бодита, идеални за подаръче за кръщене;
  • Възглавничка за кръщене с персонализирана калъфка;
  • Кърпи със специален мотив за кръщене.

Предлагаме няколко варианти на бодита, които са специално създадени за деня на Светото Кръщение, както и такива, които напомнят за паметната дата. Може да облечете детенцето си в боди с мило послание към кръстника или кръстницата, което да ги накара да се чувстват още по-специално на чудесния празник.

Ако сте кръстника или кръстницата на мъника, може да му подарите качествено боди с красив надпис „Вече съм християнче“ или пък с отбелязана дата на кръщенето и името на кръщелника.

Обикновено на този ден детенцето е още доста малко и строго официалните дрехи са доста непрактичен избор. Затова в тази секция ви предлагаме и бодита с изображение, имитиращо официално облекло, които са едновременно закачливи и сладки, изглеждат страхотно на снимките и са изключително удобни за детенцето.

Персонализирайте своите подаръци за кръщене в няколко лесни стъпки

В SmeshkiNaDreshki.com ви предоставяме страхотната възможност да създадете уникален подарък за кръщене на момче или момиче чрез допълнителна персонализация.

Кликнете върху конкретния артикул и проверете за възможността за автоматична персонализация в полето „Въведете данни“. В класическия вариант там ще може да попълните името на кръщелника и датата на кръщенето. Ако търсите различен дизайн на подаръчето, може да се свържете допълнително с нас за възможностите за поставяне на снимка, персонализиран надпис или друг предоставен от вас дизайн.

Едновременно практичен и сантиментален подарък за кръщене

Това е едно от качествата на нашите подаръци за кръщене на момченце или момиченце, които определено ги отличават. Едва ли има по-използвана бебешка дрешка от бодито, а красивата възглавничка или кърпа винаги могат да влязат в употреба.

Изберете сладка персонализирана бебешка възглавничка с отлично качество в син или розов мотив, напомняща за кръщението и я използвайте докато детенцето не я надрасте. След това тя ще остане за мил спомен от най-ранните години на малчугана. Така дори и след порастването си той ще може да си спомня за своите кръстници и тяхното участие в живота му при всеки поглед към превърналата се в мил сувенир бебешка възглавничка.

Бодитата и калъфките за възглавници са изработени от памучни материи и могат да се перат в пералня.

В SmeshkiNaDreshki.com предлагаме бебешки бодита и възглавнички с готови дизайни за кръщене, които позволяват различни степени на персонализиране.

Ако вие сте кръстник или кръстница можете да поръчате свое собствено послание, което да отпечатаме на дрешката с умело създаден дизайн.

Повечето модели с надписи позволяват да прибавите името на вашия кръщелник лесно докато поръчвате самия модел.

За ваше улеснение предлагаме подаръците в цветове и картинки, подходящи за момче или за момиче, но предоставяме и пълната свобода на избор на цветове от ваша страна.

Ако се свържете с нас чрез формата за контакт ще вземем под внимание индивидуалните ви изисквания и ще предложим подходящ проект за персонализирана щампа.

Кръщенето е важен момент в живота на човек, който може и да не бъде запомнен, но персонализираните подаръци могат да бъдат физически носител на спомена.

Бебешките бодита с очарователни послания от кръстника или кръстницата могат да носят много настроение и за самите родители и да бъдат интересен акцент в самото кръщене.

Персонализираните възглавнички могат да бъдат част от детския интериор дълго време и да продължат да радват кръщелника дори след като порасне.

Със сигурност тези подаръци ще се отличават на фона на останалите, съчетавайки практичните ползи със сантиментални послания, създаващи емоционални спомени.

4.7 55
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук