Филтри
  • Момче
  • Момиче
Показани 1 от 15 | 36 (3 Страници)

Ако сте поканени на среща с новородено бебе, то със сигурност сте наясно, че е необходимо да му поднесете подарък, с който да го приветствате с „Добре дошло”. Ние не подценяваме дори най-малките клиенти, затова сме създали цяла една категория, в която сме включили множество идеи, подходящи за вашите бебенца и тези на ваши близки, роднини и приятели. В тази категория ще откриете перфектния подарък за новородено, с който да породите вълнение, добро настроение и усмивки върху лицата на младите родители.

Специалните щампи и красивият дизайн са онова, което допринася да не откъсвате поглед от категорията, наречена „Подаръци за новородено бебе”. Освен традиционните бебешки бодита, преобладаващи в този сектор, то тук ще попаднете още на красиви възглавнички в нежни цветове, подходящи както за момиченца, така и за момченца.

Подаръци за новородено бебе - защо да изберем щампа?

Не съществуват конкретни причини, заради които да предпочетете да закупите подарък от нашата категория. Можем да ви посочим няколко съществени, но не смятаме, че нещо би ви накарало да направите избора си, освен собствените ви креативност и творчество.

Една от предпоставките се изразява в това, че нашите артикули са белязани с красиви надписи. Идеята ни е да създадем уникални подаръци за вас, благодарение на които да успеете да създадете празнично настроение в дома на новороденото момченце или момиченце. С помощта на персонализираните ни бодита, възглавници и хавлии бихте могли да накарате семейството да се почувства още по-специално, а тяхната рожба – още по-обичана.

Възглавничките са уникална идея за подарък за новородено. Те са толкова страхотни, заради опцията, която позволяват, а именно изписването на конкретни данни като час, дата, размер, килограми, име, зодия. Ако желаете да добавите още нещо по ваш избор, то във всеки един момент можете да се свържете със служител от екипа ни и заедно да обсъдите идеята ви.

Не забравяйте, че всеки един подарък, когато е персонализиран, то той се превръща в интересен и изключително забавен, затова и ние ви предлагаме да се възползвате от тази ваша възможност.

Бъдете напълно сигурни, че за изработката на нашите артикули биват използвани висок клас мастила, които със сигурност не ще предизвикат алергии и каквито и да било зачервявания или нежелани реакции. Памучните материи, от които биват изработвани меките и пухкави дрешки, са изключително приятни на допир. Те докосват с наслада и деликатност меката кожа на новороденото и му създават комфорт и приятно усещане.

Разполагаме с размери както за новородени, така и за малко по-големи бебчета. Все пак не можете да бъдете сигурни колко голямо ще се роди вашето мъниче. Доверете ни се и заедно ще изненадаме малкото съкровище, с което ви предстои да се запознаете!

Всички наши модели в SmeshkiNaDreshki.com са изработени от висококачествени материали, като конкретно тези за новородено са в най-мекият вариант, а именно 100 % памук.

Тази материя е най-подходяща за нежната кожа на крехките новородени бебчета, тъй като не само е изключително мека, но е и хипоалергична и не причинява кожни раздразнения.

Освен това тя абсорбира влагата и я изхвърля отново в атмосферата, като пази бебчето сухо и проветрено.

Мастилата, с които изработваме щампите, не са токсични и също не причиняват алергични реакции и раздразнения. Те са напълно безопасни дори за най-малките членове на семейството.

И двата подаръка си имат своите предимства. Бодитата например създават изключително очарование и всеки, който види новороденото може да се порадва на надписа.

Когато подарявате боди за новороденото бебе, вие подарявате не само сантиментален спомен, а и практична, мека и удобна дрешка, която е от полза за бебето и родителите.

Все пак бодито скоро ще омалее и може да бъде запазено като спомен, докато възглавничката за новородено може дълго време да е част от детския интериор.

Нейната площ позволява да бъдат изписани много детайли освен името и датата на раждане, като часът и мястото, теглото и размера на новороденото бебе.

4.6 49
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук