Филтри
  • 1 ГОДИНКА
  • ОКТОМВРИ
Показани 1 от 15 | 85 (6 Страници)

Подаръците за рожден ден са изключително важна част, допринасяща за това празникът да се превърне в още по-вълнуващ, емоционален и специален. Затова е важно да подходите с внимание и прецизност, когато подбирате изненадата. Съществуват множество правила, които е добре да следвате, ако желаете да накарате празнуващият да се почувства наистина специален, ценен и обичан.

Нека не забравяме, че все пак става въпрос за неговия рожден ден и затова няма да е никак зле, ако се насочите към избора на вещ, изцяло създадена за рожденика. Ако ли пък обаче се познавате от твърде много време, то съвсем разбираемо е да изпитвате известна доза затруднение. За да ви бъдем максимално полезни, то ние създадохме цяла една категория, включваща артикули, които не просто ще бъдат използвани с удоволствие, но също така е възможно да останат спомен за цял един живот.

Другото важно, което ще откриете в онлайн магазина ни, обхваща изцяло финансовата страна. Не е нужно да похарчите огромна сума средства, за да накарате човекът до вас да се почувства обичан и ценен. Нужно е предварително да помислите за повода и да имате достатъчно време на разположение. Обещаваме ви, че в рамките на няколко дни ще реализираме вашата страхотна идея безупречно и без никакви забележки.

Подаръци за рожден ден - какво предлагаме?

Представяме на вашето внимание три основни артикула, на които нито един рожденик не би могъл да устои, без значение от пола или възрастовата група, към която принадлежи. Това са:

Ако се замислите внимателно сами ще стигнете до извода, че няма нищо по-хубаво от това някой да се е погрижил ние да получим вещ, създадена специално за нас самите. Тя може да бъде свързана с любимо хоби, музика, филм или някакво пътуване. Оставяме всичко изцяло на вашето въображение.

В случай, че желаете изненадата ви да надхвърли дори най-смелите очаквания на рожденика, то бихте могли да се свържете с нас на посочения телефон и да уточним предварително всеки един от детайлите. Бихме могли върху тениската, бодито или чашата за рожден ден да щамповаме ваша обща снимка, която със сигурност ще предизвика усмивки по лицата, присъстващи на празненството.

Що се отнася до детските дрешки, то те биват изработвани от висококачествен памук, докосващ нежно и деликатно кожата на вашите мъничета. Какво по-хубаво от това да зарадвате техните мама или татко с едно сладурско боди, върху което да бъде изписано мило и сърдечно пожелание, предизвикващо сълзи от радост.

Възползвайте се от тази страхотна идея, която ние създадохме специално за творческите личности с креативен дух!

Предлагаме богат избор от персонализирани чаши и дрешки за рожден ден, подходящи за всяка възраст.

Очарователните бебешки бодита покриват възрастите от 3 месеца до две годинки и половина. За по-големите деца и за тийнейджърите предлагаме тениски с грабващи окото щампи за момичета или за момчета, които ще ги карат да се чувстват специални.

Тениските, чашите или възглавниците за възрастни покриват голям диапазон от размери, а щампите могат да бъдат както със сантиментални послания, така и с хумористични надписи. При нас ще намерите по нещо за всеки, защото добрите преживявания нямат възраст.

Винаги предоставяме опцията да включим в щампата ваш собствен надпис, но освен това в SmeshkiNaDreshki.com предлагаме набор от готови дизайни с креативни и забавни надписи.

Ако нямате идея какво послание да включите, ние имаме много предложения, от хумористични надписи, до мили послания за възрастни и за най-малките.

За всеки месец предлагаме послания като „Принцесите са родени през Февруари“, с които да очаровате скъпа рожденичка, а винаги предлагаме и подобен вариант, подходящ за мъж. Бебешките бодита могат да изписват възрастта и името на бебчето и също да ви пленят със забавни надписи.

4.7 47
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук