Филтри
  • 1 ГОДИНКА
  • ОКТОМВРИ
Показани 1 от 15 | 85 (6 Страници)

Рожденият ден е личният празник, на който всеки би искал да се почувства специално. Все пак това е датата, на която се е появил на бял свят и отбелязването ѝ до голяма степен се свързва с радостта на околните от факта, че животът ги е срещнал с рожденика.

Искате да накарате свой близък приятел да засияе на своя рожден ден? Или пък търсите уникален подарък за рождения ден на някой малчуган, който навършва първата си годинка? А може би искате като рожденик да се чувствате специално през целия месец, в който е паметната дата? Имаме точните подаръчни артикули, които ще се превърнат в топ попадението за целта.

Идеи за подарък за рожден ден с уникална или персонализирана визия

Ето и какви са нашите предложения за подаръци за рожден ден:

На пръв поглед това са съвсем обикновени вещи, но специалният почерк на „Смешки на дрешки“ ги прави оригинални, уникални и съвсем подходящи за един от най-обичаните лични празници – рождения ден.

Разполагаме с изключително многообразие в дизайните, но ако не откривате този, който търсите, може да се свържете допълнително с нас относно възможността за допълнителна персонализация и предоставяне на уникален принт от вас самите.

Предимства на подаръците за рожден ден на Смешки на дрешки

Преди всичко подаръчните стоки, които ви предлагаме тук са достатъчно качествени, за да се превърнат в предпочитана за използвана вещ. За полагане на нашите специални принтове избираме дрехи с надеждни материи, изработени от естествени компоненти, които се грижат за удобството при носене и издръжливостта на плата. Самият принт се полага по технологии, осигуряващи наситеност на цветовете и дълготрайност на щампата.

Както сами може да се уверите, разглеждайки асортимента ни, дизайните на нашите чаши, тениски и бодита са супер разнообразни. На практика предлагаме за всекиго по нещо – стилни съвременни дизайни, които ще се харесат дори на претенциозния тийнейджър, сладки и закачливи бебешки дрешки и практични красиви артикули за възрастни. Тук ще откриете и перфектните идеи за подаръци за рожден ден на момиче, независимо от нейната възраст.

Нашите подаръци за рожден ден предлагат лесна поддръжка и са предназначени за продължителна употреба във времето. Те са и изключително практични и намират приложение в ежедневието, така че подаръкът ви от SmeshkiNaDreshki.com няма да остане захвърлен в гардероба или шкафа.

Друго топ предимство на нашите подаръци за рожден ден е тяхната изключително изгодна цена.

Подарък за първи рожден ден – имаме перфектното предложение

Тук ще откриете страхотни идеи за подарък за едногодишно момиче или подарък за момче на 1 годинка под формата на качествени памучни бебешки бодита със забавни и закачливи дизайнерски принтове.

Те са перфектното допълнение към първия рожден празник на мъника и освен това ще изглеждат идеално на снимките, които ще се направят на събитието. Може да изберете боди с дълъг или къс ръкав с името на рожденика и с надпис в красив бебешки цвят. Ако пък не искате да обвързвате носенето му само с този празник, може да изберете друг сладникав принт, който ще бъде подходящ както за рождения ден, така и за ежедневието.

Предлагаме богат избор от персонализирани чаши и дрешки за рожден ден, подходящи за всяка възраст.

Очарователните бебешки бодита покриват възрастите от 3 месеца до две годинки и половина. За по-големите деца и за тийнейджърите предлагаме тениски с грабващи окото щампи за момичета или за момчета, които ще ги карат да се чувстват специални.

Тениските, чашите или възглавниците за възрастни покриват голям диапазон от размери, а щампите могат да бъдат както със сантиментални послания, така и с хумористични надписи. При нас ще намерите по нещо за всеки, защото добрите преживявания нямат възраст.

Винаги предоставяме опцията да включим в щампата ваш собствен надпис, но освен това в SmeshkiNaDreshki.com предлагаме набор от готови дизайни с креативни и забавни надписи.

Ако нямате идея какво послание да включите, ние имаме много предложения, от хумористични надписи, до мили послания за възрастни и за най-малките.

За всеки месец предлагаме послания като „Принцесите са родени през Февруари“, с които да очаровате скъпа рожденичка, а винаги предлагаме и подобен вариант, подходящ за мъж. Бебешките бодита могат да изписват възрастта и името на бебчето и също да ви пленят със забавни надписи.

4.5 52
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук