Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Един от най-светлите и традиционни празници, това е Баба Марта. На този ден всички ние връзваме вплетен един в друг бял и червен конец, който е символ за здраве през цялата година. Ако сте родител, то навярно вече сте се убедили, че мартеничка трудно би могла да се закачи върху ръчичката на детенцето ви. Няма малчуган, който да устои на това предизвикателство повече от няколко минути. И въпреки това, никак не е никак лоша идеята да помислите по какъв друг начин да поставите символа върху малките съкровища у дома.

Наблюдаваме, че напоследък родителите отправят молба към бабите за ръчно оплетени терлички, които са в цветовете на мартеничките. Ако искате вашето детенце да изглежда далеч по-впечатляващо, то ние ви предлагаме да разгледате внимателно богатата ни селекция от подаръци за Баба Марта, върху които са щамповани едни от най-красивите мартенички, които можете да си представите.

Бодита-мартенички — невероятен подарък за Баба Марта

Нашите предложения спокойно биха могли да заместят традиционните пижо и пенда, които са добре познати на всички вас. Щампите са до толкова реалистични, че хората често ги бъркат с реалистични мартенички, висящи от дрешките на най-малките членове в семейството ви. Решавайки да извършите поръчка от нашата категория, то вие несъзнателно извършвате двоен подарък за детенцето си – от една страна му подарявате символа на здравето и дълголетието, а от друга – прекрасна дрешка, която не просто ще му създаде нужните комфорт и удобство, но с нея детенцето ще се чувства все едно няма нищо върху тялото си.

Всяка една от дрешките, достигащи до вас, са унисекс, което означава, че можете да я поднесете както на собственото си детенце, така и на детето на ваше приятелско семейство, без да се съобразявате с това дали то е момченце или момиченце. Щампите са в традиционните бял и червен цвят и вие лесно успявате да ги комбинирате с останалите дрешки от гардероба на мъничето си.

Поръчайте надпис, какъвто желаете

Почти всяка една дрешка предлага опция за промяна на надписа, спрямо личните предпочитания на клиента. Освен това е възможно да изберете шрифт, който сами смятате, че се вписва най-добре. Ако искате да персонализирате още повече дрешката, то посочете ни името на детето и ние ще се погрижим то да бъде изписано с красиви букви.

Дрешките са подходящи както за новородени дечица, така и за подрастващите вече малчугани. Те гарантирано ще се харесат на вашите съкровища, тъй като биват изработени от идеално меки памучни материи, които с финес докосват кожата на децата ви.

Закопчаването е изключително удобно. Всяка една от дрешките разполага с копченца, намиращи се в страничната част на дрешката, в близост до вратлето. Няма значение дали е новородено или прохождащо, то събличането и обличането вече няма да бъде познатата война.

Изберете нашия онлайн магазин „Смешки на Дрешки” и ви обещаваме, че вашите мартенички ще бъдат едни от най-забележимите!

Нашата концепция е изцяло създадена с мисъл за различията в предпочитанията на всеки индивидуален клиент. Именно затова позволяваме да изберете надпис или картинка за вашите подаръци по ваш избор и вкус.

Ако нямате представа какъв надпис е подходящ за съответния повод, винаги можете да се възползвате от готовите ни щампи с надписи, които безспорно предизвикват емоция.

Някои модели позволяват да използвате готовия дизайн, но да промените надписа по ваш избор на съответната страница.

За създаване на изцяло ваш дизайн, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт и ще изготвим изцяло нов проект специално за вас.

Всички материали, от които изработваме дрешките и щампите в SmeshkiNaDreshki.com позволяват подаръкът да радва близките ви дълго време.

Бодитата са създадени в съчетание с памук, който не само е изключително мек, но и много издръжлив и не се свива много при пране. Можете да ги перете многократно в пералня с всякакви препарати, както и често да използвате сушилнята, без да се притеснявате, че ще се деформират или избледнеят.

Щампите са изработени с безопасни качествени мастила, които запазват цветовете ярки и наситени, независимо колко често перете бодитата, и не се напукват.

4.7 42
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук